Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Nisan 2014, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün aşk hayatınızda farklı isteklerde bulunacaksınız ve bunları uygulamak için sevgilinizle bir görüşme yapacaksınız. Bu arada bazı sorunlarınızı da konuşma fırsatı bulacaksınız.

Bir yandan işinizle çok ilgileniyorsunuz bir yandan da eğitiminiz ile ilgili bir takım geleceğe yönelik planlar kuruyorsunuz. Bu konuda başarılı olacaksınız.

Aile içi ilişkilerinizde biraz daha özverili olmalısınız. Ayrıca büyüklerinize karşı biraz daha saygılı olmayı öğrenmelisiniz.

Beslenme konusunda biraz daha dikkatli olmalısınız. Sağlığınızı olumsuz yönde etkileyebilecek gıdalardan uzak durmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün içinizde sebebini bilmediğiniz bir sıkıntı ya da üzüntü hissedebilirsiniz. Bu hisler sizi gün boyunca etkileyebilir. Yakın çevrenizde sizinle konuşmak ve dertlerinizi paylaşmak isteyen insanlar olabilir. Onlara sırt çevirmemeye bakın. Bu arada akşam saatlerinde beklediğiniz bir haber size ulaşabilir.

13 Nisan 2014, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Ay-Boşluk etkisi saat 11:33 olana dek devam edecektir.  Yakın çevre bağlantılı her konuda titiz davranmanız, hareketlerinize gayet dikkat etmeniz, her şeyin düzgün bir şekilde yürümesi için elinizden geleni yaparsınız. Yaşadığınız çevredeki bir ufak sorun veya can bildiğiniz insanların başındaki bir problem en az onlar kadar sizi ilgilendirir. Hassasiyetiniz ön plandadır. Fakat bunun altında yatan en önemli sebep, hayatı daha düzgün ve huzurlu yaşamak adınadır. Tabi ki kimi zaman eleştirel davranabilir ve bazı kişileri uyarma gereği duyabilirsiniz. Bu tamamıyla sevgi ve iyilik adınadır. Saat 11:33 itibariyle Ay-Terazi burcu geçişinde uyumluluk son derece önemlidir. Kiminle berabersiniz, kimlerlebirliği halindesiniz, bugüne dek neler yaşadınız ve bundan sonrasında neler umuyorsunuz. Bu soruların cevabı için sorunların üstünü sıvazlamadan, siz ve partneriniz veya siz veortağınız adamakıllı bir gözden geçirmede bulunmalısınız. Sorunlarınızı,  nasılsa düzelir diyerek ele almak yerine,  aranızdaki iletişimi açıklık ve dürüstlük çerçevesi içinde oluşturmak gayet önemli.  Birbirinize sorular sorarak, nerelerde problemler yaşanıyor bunları konuşmanızda yarar var. Yüreğinizde huzur, gözlerinizde  mutluluk  hiç eksik olmasın. Yeni haftanın sizlere  şans getirmesi dileğimle,

13 Nisan 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özgürlüğünüzü yeterince kullanamıyorsunuz. Çünkü sevdiklerinizin fikri sizin için çok önemli. Daha bağımsız olmaya çalışmalısınız.. Merkür'ün bulunduğu konum, toplumsal, duygularınızı ortaya çıkarıyor. Ortak çalışmalar içinde olduğunuz zaman, son derece huzursuzlaşıyorsunuz.. Güçlü enerjiniz sizi rahatsız ediyor..

13 Nisan 2014, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevrenizden kişiler, meslektaşlarınız veya arkadaşlarınız bazı konularda istenildiği ya da sizin belirttiğiniz gibi davranmıyor olabilir. Bir kez daha anlatmaya çalışabilirsiniz, ama sonucun değişme olasılığı düşük görünüyor. Tüm burçlar için gün geneli: Medya, bilişim, haberleşme, sınır komşuları, yayıncılık kuruluşları veya bu tür konuların ön plana çıkabileceği bir Cuma günü. Bazı konularda gereğinden fazla iyimser düşünebileceğimiz olayları olduğu şekilde görmekten ya da yorumlamaktan uzak olabileceğimiz bir gündeyiz. Dolayısıyla, belli düzenleme, anlaşma veya planların belli şekilde ilerleyeceğine dair fikrimiz varsa, bir kez daha ve tekrar tekrar bakmamızda ve gerçeği görmemizde fayda var.

12 Nisan 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca rahat hareket edebilir ve pek çok konuda kendinizi daha iyi ortaya koyabilirsiniz. Eğitim konuları önceliğiniz olmaya devam ederken, yazışmalar açısından yüklü bir gündeminiz olacak. Yakınlarınız ya da komşularla ilişkileriniz ise size keyif verebilir. Düşüncelerinizi akıcı biçimde kullanarak çok dikkat çekebilirsiniz.

13 Nisan 2014, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AKLINIZA gelmeyen masraflar çıkabilir. Özel paylaşımlarınız için gereken fedakarlıkları yapmanız sizi ruhen rahatlatacak.

13 Nisan 2014, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

BU hafta, eğer bir birlikteliğiniz yoksa, iki farklı kişiden ilişki teklifi alabilirsiniz. Bu kişilerin uzak geçmişten gelen, tanıdık simalar olduklarını görürseniz şaşırmayın. Şaşırmamanız gereken bir diğer konu da, hiç beklemediğiniz anda para veya mülk kazanımlarınız olmasıdır. Eğer mirasla ilgili gelişmeler yaşıyorsanız, bu hafta içinde yüzünüzü güldürecek olumlu bir haber alabilirsiniz. ASLINDA, tüm hukuki gelişmeler açısından beklediklerinizi almanızı sağlayabilecek etkiler altında olduğunuzu söyleyebilirim. Devam eden davalar da sizin lehinize sonuçlanabilir. Duygusal açıdan bazı yoğunluklar yaşayabilirsiniz. Duygularınızın güçlenmesi, eşinizden veya partnerinizden daha fazla ilgi istemenize yol açabilir. Bu isteğiniz, tatmin edilecek gibi görünse de, edilmediği zaman karşınızdaki kişiyi sıkmamaya çalışın. Size, istediğiniz vakti ayırmaya çalışıyor ama bazı nedenlerden dolayı bunu başaramıyor.

13 Nisan 2014, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 30' 02" R
Ay
Koç
24° 52' 50" R
Merkür
Koç
20° 35' 49"
Venüs
Boğa
08° 42' 58"
Mars
Koç
04° 32' 47"
Jüpiter
Boğa
25° 25' 27"
Satürn
Balık
17° 06' 21"
Uranüs
Boğa
22° 42' 26"
Neptün
Balık
29° 05' 26"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
21° 00' 24"
Lilith
Başak
24° 01' 57"
True Node
Koç
15° 24' 31"
Son Güncelleme : 06/05/2024 16:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>