Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Şubat 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olarak sizi rahatsız edecek bir konu varsa bugün çözüm yolunda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Mantığınızla duygularınızı dengelemeyi başarabileceksiniz ve doğru kararlar alabilirsiniz. Duygusal olarak kendinizi sevgi hissine çok yakın hissedeceksiniz. Duygusal hayatınızda bir hareketlenme olabilir. Sevdiğiniz insanla bazı yeni planlar yapabilrisiniz ve bunları bir an önce uygulamaya geçebilirsiniz. Duygusal konularda girişimde bulunmaya uygun bir günde olacaksınız.

İş yaşamında ilginizi çekecek yaklaşımlarla karşılaşabilirsiniz ve bu yaklaşımları dikkate almanız sizin için önemli olacaktır. Etkileyiciliğiniz artıyor ve ikna etme yeteneğiniz yüksek ve bugün düşüncelerinizi kabul ettirebileceksiniz. Yeni kişilerle tanışabilir yada yeni bazı oluşumlarla karşılaşabilirsiniz. Enerjinizi olumlu olarak kullanabileceksiniz. Sorunlarınıza kısa sürelide olsa çeşitli çözümler geliştirmek için fırsatlar yakalayacaksınız. Alacağınız kararların sonuçları sizin için olumlu olacaktır.

Maddi konularda kendinizi rahat hissedeceğiniz ve yeni bazı girişimerde bulunabileceğiniz bir gündesiniz. Bazı yeni maddi kazançlar elde etme yolunda çalışmalar yapabilirsiniz.

Genel olarak keyifli bir gün geçireceksiniz. İşinizle ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz ve başarılı olacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Atacağınız adımların öncesinde tekrar düşünme alışkanlığınız, adımlarınızın yerli yerine oturmasını sağlıyor. Bugünlerde iyimserliğiniz, size bazı kapıları açabilir. Yeni açılımlara yönelebilirsiniz. Bugün müthiş bir iyi niyet içindesiniz. Bu iyi niyeti bütün gün üzerinizde taşımak için, belli problemli insanlardan uzak durmak isteyeceksiniz.

14 Şubat 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tüm gün boyunca Ay İkizler burcunda hareketine devam ediyor olacak. Bazılarınız için hala sağlık problemleri gündemde olabilir. Eski eşinizden veya sevgilinizden haber alabilirsiniz. Bu daha çok sizi sevindirmek yerine mevcut kafa karışıklığınızı daha da karmaşık hale getirebilir. Saat 13:51'de Mars Boğa burcuna geçiyor. 31 Mart'a kadar bulunduğunuz çevrede başarılarınız konuşulabilir. Yaptığınız işte üne kavuşabilirsiniz. Dostlarınızla paylaşımlar yapabilirsiniz. Sosyal yardım kuruluşlarına üye olabilirsiniz. Bugün 14 Şubat sevgililer günü Yengeç veya yükselen Yengeç iseniz, sevgi sizin için her şeyden önce gelir. Hayatınızdaki kişiden sizin kadar ilgi ve sevgi görüyorsanız bu sizin için yeterli olabilir. Partnerinizin diğer özellikleri sizin için sonradan gelir. İlişkide aşkı hissetmeniz ve karşı tarafa güven duymanız çok önemlidir. Hayalleriniz vardır ve bunu sevdiğinizle gerçekleştirmek istersiniz. Kıskanç ve sahiplenici bir yapınız vardır. Sevdiğiniz kişinin de sizi kıskanması aslında hoşunuza gider. Fakat partnerinize karşı güvensizlik yaşamaya başladığınız an, tamamen farklı bir karaktere bürünürsünüz. İlişkinizde benimsemeniz gereken tavsiye her insanın farklı karakterde olduğunu unutmamanızdır. Belki siz her an sevgisini gösteren birisiniz fakat partneriniz böyle değil diye baskı yapmamalısınız. Hayatınızda aşk hiç eksik olmasın. <3 Sevgiler, Astromeri

14 Şubat 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Amaçlarının farkına varıyorsun!Mücadele gezegeni Mars, bugün burç değiştiriyor. Güne oldukça hareketli başlayacaksın. Bulunduğun konumdan tam olarak memnun değilsen, ani bir kararla farklı bir pozisyon ve farklı bir sektöre adım atmak isteyebilirsin. Çalışmaya ara vermek zorunda kalmış bir Yengeç burcuysan, can sıkıntısından ne yapacağını şaşırabilirsin. Amaçlarının yeniden farkına vardığın bir gün olacak. Özellikle bugün eşinle gelecekle ilgili yapacağın konuşma belki de bir bebek sahibi olmak için zamanın geldiğine işaret edebilir. Sevgilinle anlaşmazlıkta kaldığın bir konuya duygusal bir yaklaşım söz konusu olabilir. Eski defterlerin açılması tadının kaçmasına neden olabilir. Kronik rahatsızlığın varsa, sağlığına daha çok özen göstermelisin.

14 Şubat 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevrenizle finansal sorunlar yüzünden gerilebilirsiniz. Ne yöne gideceğinize karar vermek bugün sizin elinizde olacaktır.

14 Şubat 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bilemediğiniz konularla ilgili kayıplar yaşayabilirsiniz. Uğraştığınız işle ilgili tekrarlar ve sıkışmalar yaşayabilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerden içsel süreçlere gireceğiniz zamanlar olabilir. İletişimle ilgili aksaklıklar yaşanabilir. Öğleden sonra zevk aldığınız konularda harcamalar yapabilirsiniz. Gün içinde akışta kalmaya çalışın.

14 Şubat 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sezgilerinizle yol gösterici olsanız da hassas duygularınızı sabote etmek isteyen bilhassa ikili ilişkiye karşı dikkatli olun.

14 Şubat 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yengeç burcu kendinizi iyi hissetmiyorsunuz. Birkaç gün daha böyle devam edecektir. Mutsuz olmanı gereken hiçbir konu olmayabilir. Biraz modunuz düşük diyelim. Günlük hayatta bazı zorlanmalarınız, rutinlerinizde değiştirmek istediğiniz konular olabilir. Kendinize yeni hobiler bulabilirsiniz.

14 Şubat 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sabah saatlerinde öfkeli tutumlar çatışmalar yaşanabilir. Gün boyu sosyal çevrede hassasiyetler olası. İlişkilerde doğru anlaşılma arzunuz artıyor.

14 Şubat 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün ev ile dış dünya arasında nasıl bir denge kuracağınıza karar vermekte zorlanırsınız. Hem ev hem de işte tamamlamanız gerekenler önünüzde bir dağ kümesi oluştursa da siz akılcı ve sağduyulu bir yaklaşım izleyerek elinizden gelenin en iyisini yapabilirsiniz. Mars?ın arkadaşlıklar alanınıza yerleşmesi sosyal hayatınızda zorlukları getirebilir.

14 Şubat 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, aklınızı kurcalayan bir mesele olmasa bile, sakin bir ortama çekilmek, kendinizle başbaşa kalmak, biraz dinlenmek isteyebilirsiniz. Ancak, özel hayatınızla, olasılıkla da ailenizle ilgili konular, sizi rahat bırakmayabilirler.

14 Şubat 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 16' 11" R
Ay
Balık
06° 14' 13"
Merkür
Koç
18° 18' 14"
Venüs
Boğa
04° 36' 38"
Mars
Koç
01° 58' 60"
Jüpiter
Boğa
24° 38' 32"
Satürn
Balık
16° 49' 45"
Uranüs
Boğa
22° 30' 54"
Neptün
Balık
28° 59' 43"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 23"
Lilith
Başak
23° 39' 46"
True Node
Koç
15° 21' 55"
Son Güncelleme : 03/05/2024 08:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>