Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Şubat 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olarak kendinizi güçlü hissetmenize rağmen küçük sorunlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Özellikle sevdiğiniz insanla aranızda sizi rahatsız edecek konular gündeme gelebilir ve gerginlikler yaşamanıza yol açabilir. Duygularınız sizi yanıltabilir bu sebeple bugün duygusal kararlar vermekten kaçınmalısınız. Alacağınız kararlarda soğukkanlı olamaya çalışmalısınız. Bazı beklentilerinizde gecikmeler olabilir.

İş yaşamınızda genel olarak yoğunluk yaşayacağınız ve bu yoğunluğun size strese sokacağı bir gündesiniz. İş arkadaşlarınızla aranızda bazı gerilimler ortaya çıkabilir ve bunlara karşı sert tepkiler göstereceksiniz. İş konusunda karşınıza çıkacak bir fırsatı iyi değerlendiremeyebilirsiniz. Bu sorunlar göründüğü kadar büyük olmamasına rağmen canınızın sıkılmasına neden olabilir. Bugün yeni bir konuda girişimde bulunmayın.

Maddi konularda daha çok hesaplı davranmanıza rağmen beklemediğiniz bazı masraflarla karşılaşabilirsiniz. Özellikle ihtiyaçlarınız ön plana çıkacak ve masraflara girmenize yol açacaktır.

Beklediğiniz gelişmeler bugün olmasa da bazı olumlu adımlar atmayı başaracaksınız. Özellikle uzun vadeli planlar yapmanız ve sabırlı hareket etmeniz sizin için daha doğru olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir türlü karar veremediğiniz konularla ilgili çok hoş gelişmeler meydana gelecek. Ancak, karar vermek için henüz erken. Yakın akrabalarınız ve dostlarınızın desteğini alabilirsiniz. Enerjik ve istekli davranacaksınız.

8 Şubat 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güne sizler de Güneş ve Jüpiter arasındaki olumlu görünümle başlıyorsunuz. Şansa ihtiyacım var diyorsanız bugün arkanız da Güneş de olacak. Maddi anlamda bu şansı daha çok hissedebilirsiniz. Borçlarınızı, ödemelerinizi kapatabileceğiniz paralar elinize geçebilir. Yurt dışı bağlantılı işlerinize, akademik konularınıza ve seyahatlerinize vakit ayırabilecek bir gündesiniz. Fakat bu konularda yeni bir başvuru veya evrak teslimi yapacaksanız iki kere kontrol etmelisiniz. Çünkü 01:13-17:33 aralığında boşluktaki Ay işlerinizde aksilik ve gecikmeler yaratabilir. 17:33 sonrası Koç'a geçen Ay,hayatınızda gelişmeler yaşayabileceğiniz bir gün olduğunu gösteriyor. Sevgiler, Astromeri

8 Şubat 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorunlarla yüzleşiyorsun!Ay, tüm gün boşlukta seyredecek. Etkili bir kişi, işyerinde seninle ilgili oluşan olumlu düşünceleri değiştirmek amacıyla harekete geçebilir. Biraz dikkatli olursan olayların gidişatını kendi lehine çevirebilirsin. Gezegenlerin seyri bu tarz konularda temkinli olman için seni uyarıyor. Becerilerini ve neler yapabilecek güçte olduğunuzu göstermekten asla çekinmemelisin. Bugünlerde isteklerini uygulamaya geçirmek istediğinde kısa zamanda net sonuçlar elde edemeyebilirsin. Evliliğinde sorunları olan bir Yengeç burcuysan, kendinle ve sorunlarla yüzleşmen olaylara daha sağlıklı bakmanı sağlayabilir. İlişkisini yeni sonlandırmış bir Yengeç burcuysan, biraz yalnız kalmak isteyeceksin. Yorum yapan, sorgulayan insanlardan uzak durmak iyi gelecek. Mide problemi yaşıyorsan, yeme alışkanlıklarını değiştirme kararı alabilirsin.

8 Şubat 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kırgınlık yaşadığınız olayları geride bırakabilirsiniz. Ruhunuzu besleyen önemli bir olay sizi kendinize iyi hissettirebilir. Çok istediğiniz bir aşk hikayesi yeniden gündeminizde olabilir.

8 Şubat 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hedeflerinize ulaşmak için daha fazla çaba göstereceğiniz zamanlar içindesiniz. Uğraştığınız işlerde mücadele edebilirsiniz. Otorite figürleriyle iletişiminize özen göstermeniz de fayda var. Bürokratik engellere karşı dikkatli olun. Gelecek yönündeki projelerinizde olumlu geri dönüş alabilirsiniz. Annenizle ilgili konuları ihmal etmemeye çalışın.

8 Şubat 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendiniz için olumlu şartlar yarattınız. Özellikle evinizde konforunuzu arttıracak bazı hareket alanları sağladınız.

8 Şubat 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Uzak yol ve yolculuklar için güzel bir gün olabilir, keyif alacağınız yerleri ziyaret edebilir, böyle ortamlarda bulunabilirsiniz. Yabancılarla tanışıklıklar ufkunuzu zenginleştirebilir.

8 Şubat 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu duygusal yoğunluk fazla. Aşırı güvenli alan tercihiniz sebebiyle kendinizi engellediğiniz konularla yüzleşebilirsiniz. Kendinize karşı objektif olup ihtiyaçları doğru tespit edin.

8 Şubat 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Tüm gün Koç burcunda seyahat eden yönetici gezegeniniz Ay,hayatınızda sürpriz değişikliklere ışık tutar. Kendinizi ön plana alacağınız bir gündesiniz. Herkes farklı fikirlerinizi beğenir, takdir toplar, ilgi çekersiniz. Sadece öfke kontrolüne ve ani çıkışlara dikkat etmeniz yeterli.

8 Şubat 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yengeç burcu maddi anlamda yükselme isteğiniz giderek artıyor. Evet belki de gerçekten daha fazla kaynağa ihtiyacınız vardır çünkü harcamalarınızı çok zamandan beri yönetemediniz. Eviniz ve aileniz ile alakalı düzeni geri kazanacaksınız. Biraz tatlı dilli olmak kimseye zarar vermez. İş hayatınızda ve günlük rutininizde bazı sıkıntılar olabilir, enerjinizi pozitif bir şeylerle dağıtmaya çalışın.

8 Şubat 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 15' 36"
Ay
Kova
21° 26' 11"
Merkür
Koç
17° 44' 03"
Venüs
Boğa
03° 19' 42"
Mars
Koç
01° 10' 54"
Jüpiter
Boğa
24° 23' 55"
Satürn
Balık
16° 44' 25"
Uranüs
Boğa
22° 27' 19"
Neptün
Balık
28° 57' 52"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 54"
Lilith
Başak
23° 32' 51"
True Node
Koç
15° 20' 48"
Son Güncelleme : 02/05/2024 07:21

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>