Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Şubat 2019, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal karmaşa yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Duygusal hayatınıza ilişkin huzursuzluklar ve sizi sıkacak gelişmeler olabilir. Sevdiğiniz insanla aranızda çeşitli sorunlar ve gerginlikler yaşanma ihtimali olacaktır. Aşk hayatınızda sizi sıkacak bazı gelişmeler olabilir ve sizde bu gelişmelere kayıtsız görünebilirsiniz.Bir konuda inatçı yaklaşımlarınız sonuçta sizin zararlı çıkmanızla sonuçlanabilir. Duygusal konularda temkinli hareket etmeniz gereken bir gündesiniz ve sevdiğiniz kişiye karşı daha ilgili davranmalısınız.

İş yaşamınızda tamamlamaya çalıştığınız işlerinizden sıkılabileceğiniz ve artık bitirmek isteyeceğiniz bir gündesiniz. Bazı planlarınızı ertelemek zorunda kalabilirsiniz. Kendinizi bir çok şeye karşı isteksiz hissedebilir ve mecbur olduğunuz için sorumluluklarınızı kendinizi zorlayarak yerine getirebilirsiniz. Bazı olayların gelişimine karşı kayıtsız kalabilir ve kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz. Yeni kararlar almak ve yeni girişimlerde bulunmak için uygun bir günde değilsiniz.

Maddi konularda çeşitli sorunlar yaşayabileceğiniz ve beklentilerinizde aksaklıkların olabileceği bir gündesiniz. Harcamalarınıza dikkat edeceksiniz ve gereksiz masraflardan kaçınacaksınız.

Kendinizi anlatmakta zorlanacağınız bir gündesiniz ve sizde çevrenizde olan bazı gelişmeleri anlamakta zorlanacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın bir dostunuzun aşk ilişkisiyle ilgili olumsuz tepkiler içindesiniz, ona yaptırımlar uyguluyorsunuz. Sadece endişelerinizi belirtmeniz daha dostça olabilir. Önümüzdeki günlerde sizi güzel yakınlaşmalar bekliyor. Bu ilişkiler, zihninizdeki tüm yorgunlukları atabilir. Hayatınıza girmeye hazır yeniliklere karşı tutucu davranışlardan kurtulmalısınız.

11 Şubat 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

02:47-04:28 arası Ay boşlukta ilerlemesine devam edecek. Bu saat dilimiyle beraber Ay Boğa burcuna geçiyor. Enerjinizin yüksek, sosyal yönünüzün ortaya çıktığı bir günde olacaksınız. Arkadaşlarınızla vakit geçirebilirsiniz. Şanslı olduğunuz günlerden birindesiniz. Akşam saatlerindeki Ay-Venüs kontağı ilişki ve evlilik konularınıza ışık tutacak. Eşinizle veya sevgilinizle romantik zamanlar geçirebilirsiniz. Ortakaçmışlar varsa maddi güzel getiriler elde edebileceğiniz işler karşınıza gelebilir. Sevgiler, Astromeri

11 Şubat 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kurtarıcı taktikler geliştiriyorsun!Bugün kendine zor görevleri amaç edinmiş olabilirsin. Kısa sürecek bazı taktikler geliştirmen, gün içinde çözüm üretmene yarayacak bazı ipuçları yakalamana da neden olabilir. Kendi işini kurmayı planlıyorsan, aceleci davranışların önemli detayları gözden kaçırmana neden olabilir. Sevdiklerin ile kalbini açtığın kişi arasında kalmak keyfini kaçırabilir ancak herkesin istediği gibi davranacak formüller bulman zor olmayacaktır. İlişkisi olmayan bir Yengeç burcuysan, daha önce duygularını açan kişinin tekrar adım atmasına karşılık verebilirsin. Sanatla ilgileniyorsan, fazla kalabalığın yaratıcılığını etkilediğini düşünerek bir süre yalnız kalma kararı alabilirsin.

11 Şubat 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gereksiz bazı olaylar kafanızı kurcalayabilir. Ne yapmak istediğinize iyi karar vermelisiniz. Mantıksız bir şüphenin kafanızı kurcalamasına izin vermeyin.

11 Şubat 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde arkadaşlarınızla ilişkilerinizde ufak tefek sıkıntılar yaşanabilir. Gelecek beklentilerinizi oluşturabilirsiniz. Yeni temeller atabilmek için güç sarf edeceğiniz ve yapıcı aktivitelerin olduğu zamanlar var. Akşam saatlerinde iletişim çatışmalarına karşı dikkatli olmalısınız. Fikirlerde çok ısrarcı davranmamakta fayda var.

11 Şubat 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Pratikliğiniz ve çözüm odaklı olmanız başkaları arasındaki yoğun işleri de çözmenizi sağlayarak size artı bir puan getirecek.

11 Şubat 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca maddi konularda ani fırsatlar elde edebileceğiniz, sevdiklerinize duygularınızı daha açık ifade etmeniz gereken, rüyalarınızla mesajlar alabileceğiniz, hissettiğiniz hiçbir duyguyu bastırmadan, nezaketle insanlarla paylaşmanızın faydalı olacağı bir zamandasınız. Dua, meditasyon ve enerji çalışmalarından fayda elde edeceğiniz bir zaman dilimindesiniz.

11 Şubat 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatın içinde olup ona yön vermek isteyen yengeçler gün boyu aktifsiniz. Eş zamanlı farklı programlara yetişmek durumunda kalabilirsiniz. Akışa yön vermek için aktif olmak önemli.

11 Şubat 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hafta başında yönetici gezegeniniz Ay Boğa burcunda seyahat edecek. Bugün şefkat yerine güvenle ilgili temalar ön planda olacak. Duygularınızı arka plana atıp rasyonel düşüncelerle hareket etmelisiniz. Arkadaşlıklar alanınızda ruhsal bir gerginlik olabilir. Dostlarınızın arasında çözüm arayan kişi olarak kendinizi bulabilirsiniz.

11 Şubat 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün gerçekçi bir bakış açısına sahip olduğunuzu düşünüyor olabilirsiniz ama gördükleriniz, sadece körü körüne inandığınız yanlış fikirlerin etkilediği bir gerçeklik de olabilir. Bu yüzden, herşeyi en baştan ele alma ihtiyacı duyarsanız, bakış açınızı doğru şekilde sorgulamalısınız.

11 Şubat 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 43' 51" R
Ay
Balık
28° 03' 59"
Merkür
Koç
19° 15' 18"
Venüs
Boğa
06° 28' 00"
Mars
Koç
03° 08' 33"
Jüpiter
Boğa
24° 59' 44"
Satürn
Balık
16° 57' 21"
Uranüs
Boğa
22° 36' 07"
Neptün
Balık
29° 02' 19"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 24"
Lilith
Başak
23° 49' 48"
True Node
Koç
15° 24' 02"
Son Güncelleme : 04/05/2024 20:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>