Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Mayıs 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Siz çevrenizde oldukça cazibeli biri olarak nitelendiriliyorsunuz. Çocuksu tarafınız size insanları çekiyor ve siz de bu ilgiden hoşlanıyorsunuz. Bu ilgi arasında birlikte olduğunuz insani ihmal etmemeye dikkat edin.

Boğa’lar yine çok dengeli birgünü geçirecekler. Önünüze gelen işlerin altından kalkacak, yeni projeler hakkında parlak öneriler ortaya koyacaksınız. Bu başarılarınıza devam ederseniz terfi yolları açık.

Sürekli ileriyi düşünüyor, yatırım peşinde koşuyorsunuz. Tam da Boğa’ya yakışır bir hareket! Fakat kendi zevkinize hiç para ayırmayarak hayattan nasıl zevk alabilirsiniz ki?

Sinirlerinizi fazla yıpratmamaya ve daha sakin olmaya çalışın. Bugün sinirli davranışlarınızla sevdiklerinizi kırabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok eski bir arkadaşınızın bu sıralar yaşadığı çözümsüzlükler, zamanınızı alacak. Bu konuda birtakım çözüm arayışları içine gireceksiniz. Yararlı olmak için ilgi gösterdiğiniz bir konuda alacağınız tepki, tamamen önyargılı bir yaklaşımdan kaynaklanacak. Bu yüzden yaşayacağınız kırgınlık, karşı tarafın göstereceği pişmanlıkla ortadan kalkacak.

15 Mayıs 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 05:56 Merkür-Kuzey düğüm görünümü,ve finansal hayatımızla ilgili görüşme, toplantı ve kararların göstergesidir. Bunları en uygun şekilde halletmeye, her türlü olasılığı göz önüne alarak düşünmeye çalışırız. İşlerimizi iyi planlarız. Paramızı nasıl değerlendireceğimizi biliriz. Risk faktörünü önemseriz. Saat 12:50 Ay-Neptün olumlu görünümü, sezgilerinizin güçlenmesini ve güçlenen bu sezgilerin başkalarına rehberlik amaçlı kullanılması anlamına gelebilir. Maddi dünyanın sıkıcı baskılarından manevi dünyanın tatlı huzur duygusunu yaşamaya davet edebilir. Kişi bu enerjinin etkisi altında, gördüklerinden ziyade görmek istediği şekilde bir dünya hayal eder. Tabii ki bu durum eğer sakıncalı bir yola sapmasına neden olacaksa dikkatli olmakta fayda vardır. Saat 13:10 Ay-Jüpiter görünümü, partnerinizin iyi niyetini, cömertliğini hissetmek istediğinizi gösteriyor. Sözlerine, tavırlarına bir hayli dikkat ediyorsunuz. Çünkü yanılmak, üzülmek istemiyorsunuz. Bu görünüm, bu anlamda sizi rahatlatıcı gelişmeleri işaret ediyor. Saat 23:23 Ay-Pluto kavuşum etkisi altında sağlığımıza özen göstermeliyiz. Kendimizi korumayı bilmeliyiz. İlişkide baskın davranmaya çalışan partner, canımızı sıkabilir. Bizim istediğimiz, gizli saklı hareket etmemesi ve dürüst davranması. Kaba hareketlerden hoşlanmayacağız. Her şey umduğunuzdan daha güzel olsun. Mutlu haftalar dileğimle,

15 Mayıs 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Danışmanlık almak, karşınızdaki kişinin bilgi ve tecrübesinden yaarlanmak için uygun bir gün olabilir. İlişkilerinizde denge, uyum, birliktelik ruhu arayışınız artabilir.

15 Mayıs 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerdeki baskıcı ve garantici tavrınızı kontrol etmeniz gereken bir gün. Aşk ve ilişkilerde sadece yaşadığınız ana odaklanın.

15 Mayıs 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle ilgili konulara uyumlu yaklaşabilirsiniz. Sizi uğraştıran durumlara karşı temkinli davranmalısınız. Sorumlu olduğunuz konularda harekete geçmek isteyebilirsiniz. Gün içinde karşınızdaki kişiye kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Duygusal anlamda sizi sıkan konuların üzerinde fazla durmayın. İşlerinizde alternatif planlar hazırlamanız gerekebilir.

15 Mayıs 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gitmek istediğiniz sayfa taşınmış veya adı değiştirilmiş olabilir.

15 Mayıs 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

15 Mayıs 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla olmaya can atabilirsiniz ama işleriniz sizi zorlayabilir. Bugünhayatınızda dile getirdiklerinize dikkat edin.

15 Mayıs 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Alacağınız bir haber üzerine rahatsızlık duyabilirsiniz. Ancak, haberin doğruluğunu araştırmadan harekete geçmeyin. Bazı arkadaşlarınızın düşmanca tavırlarıyla karşılaşmanız mümkün. İş arkadaşlarınıza anlayış göstermelisiniz.

15 Mayıs 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günlerdesiniz. Acilen toplantı yapmanız gerekecek. Uzun zamandır sürdürdüğünüz projenizin önüne engeller çıkacak. Ama moralinizi bozmayın. Daha uygun bir zamanda planınızı gerçekleştirme şansı doğacak. Sevdiğinizden uzaktasınız. Onu ihmal etmeyin.

15 Mayıs 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 58' 60" R
Ay
Yay
21° 52' 02"
Merkür
Koç
16° 11' 15"
Venüs
Koç
27° 54' 09"
Mars
Balık
27° 47' 10"
Jüpiter
Boğa
23° 22' 19"
Satürn
Balık
16° 21' 02"
Uranüs
Boğa
22° 12' 15"
Neptün
Balık
28° 49' 51"
Plüton
Kova
02° 05' 53"
Chiron
Koç
20° 30' 58"
Lilith
Başak
23° 03' 32"
True Node
Koç
15° 27' 46"
Son Güncelleme : 27/04/2024 21:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>