Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Mayıs 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal açıdan oldukça hassas olacağınız bir gündesiniz. Sevgilinizle ilişkilerinizde yoğun bir duygusallık olacaktır ancak bu duygusallık beraberinde bazı sorunlarda getirebilir.

İş konusunda çeşitli sorunlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Özellikle bazı teknik sorunlar işlerinizi yerine getirmenizde sizi zor durumda bırakacak fakat siz yine de bunu üstesinden gelebileceksiniz.

Harcamalarınızı kıstınız. Elinizde birikmiş bir miktar paranız var. Bu günlerde paranızı harcayacak yer arıyorsunuz. Paranızı harcamak yerine yatırımlarda kullanmalısınız.

Bugün çevrenizden fazlasıyla etkileneceksiniz ve bu yüzden gereksiz bazı tartışmalara girebilirsiniz

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün akşam saatlerinde biraz canınızı sıkacak bir ikili görüşmeniz olabilir. Daha yapıcı yaklaşımlarla ele alacağınız hassas konularda önünüz açılacak. Şu sıralar sizinle aşırı ilgili olan birinden rahatsızlık duyuyorsunuz. Siz bu kişi için, sonraları öğreneceğiniz bir nedenle ayrı bir önem taşıyacak ve birtakım alışverişler içine gireceksiniz.

13 Mayıs 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler, Saat 00:08 Ay-Neptün görünümü, ideallerinize göre kendiniz için bir yol belirleme arzunuzun işaretçisidir. Ancak şu anda verilen bir kararın kalıcılığı tartışılır. Onun için her bir olasılığı dikkatle gözden geçirmeliyiz. Saat 00:57 Ay-Jüpiter görünümü, rahatlama arzumuzun işaretçisidir. İsteğimiz biraz huzur bulmak, anlaşılmak ve desteklenmek olacaktır. Saat 01:45 Ay-Mars karşıtlığı, herhangi bir konuda adım atmadan önce, her şeyi dikkatli bir şekilde gözden geçirmenin önemini vurguluyor. Çünkü baskı altında kalan birey, birden bire kararlar verebilir. Bir söz vardır. Seçimlerimiz kaderimizdir diye. Bir adım atmadan önce sizin için ne kadar gerekli olup olmadığını bir daha düşünün ki, kalıcı değişimlerin altına imza atabilesiniz. Gün boyunca huzur, mutluluk ve şans yanımızda olsun. Esenlikler dileğimle,

13 Mayıs 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Harekete geçme zamanın geldi. İyi gitmeyen her şeye bugün noktayı koymak isteyebilirsin.

13 Mayıs 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı şüphelerinizin de doğru çıkmasıyla önemli yüzleşmeler yaşayabilirsiniz. İlişkilerde aşırı kontrol mekanizmasını bugün frenleyin.

13 Mayıs 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Fiziksel açıdan daha yorucu bir günde olabilirsiniz. Bugünlerde sağlık ve beslenme konularına özen göstermelisiniz.

13 Mayıs 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Olumsuz giden bazı konularda dostlarınızdan güzel sözler duyarak rahatlayabilirsiniz. Sıkıldığınız şeyleri sonuçlandırmaya çalışın. Yardım almaktan çekinmeyin.

13 Mayıs 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

13 Mayıs 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş ve hizmet alanlarınızda tamamlanmanız gereken ayrıntı ve detaylar gün içinde uğraşılarınızı oluşturabilir. Bugün, arkadaş çevrenize karşı sorumluluklarınızı tam olarak yerine getiremediğinizi düşünebilirsiniz.

13 Mayıs 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çalışma ve hizmet alanınızdaki sorumluluklarınızı mesleki bilgi birikiminizle çözme konusunda önemli fırsatlara sahipsiniz. Ortak çalıştığınız kişilerin bu meselelerin aşımında ketum davranması üzerinizde baskı hissetmenize neden olacaktır. Kendinize güvenmeniz ve belki de yalnız başınıza yol almanız gerekebilir. Sağlığınızla ilgili şifa arayışındaysanız bu günkü etkiler olumlu ve motive edici olacaktır. Bu konuda ortak çalışma içinde olduğunuz kişi ve kurumlarla ilham verici işbirlikleri yapabilirsiniz.

13 Mayıs 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İBugün beklemediğiniz yerden bir para gelecek. Böylece önceki borçlarınızı da kapatacaksınız. İşte dikkatli olun ve kimseyle tartışmayın. Akılcı olmalı ve hakkınızı korumalısınız. Bunun için gerekli zeka ve yetenek sizde mevcut. Sevdiğinizle uzun bir yola çıkabilirsiniz.

13 Mayıs 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 22' 46" R
Ay
Koç
23° 02' 35" R
Merkür
Koç
20° 29' 56"
Venüs
Boğa
08° 33' 44"
Mars
Koç
04° 27' 01"
Jüpiter
Boğa
25° 23' 42"
Satürn
Balık
17° 05' 44"
Uranüs
Boğa
22° 42' 00"
Neptün
Balık
29° 05' 13"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 59' 60"
Lilith
Başak
24° 01' 07"
True Node
Koç
15° 24' 37"
Son Güncelleme : 06/05/2024 13:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>