Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Şubat 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olarak kendinizi güçlü hissediyorsunuz ve kararlarınızda fazlasıyla iradeli davranacaksınız. İlginizi çekecek yeni insanlarla tanışabilir yeni konularla ilgilenebilirsiniz. İlginç iletişimler içine girebilirsiniz ve size farklı gelecek ortamlarda bulunabilirsiniz. Sevdiğiniz insanla düşüncelerinizi paylaşacaksınız ve iletişimleriniz son derece uyumlu olacaktır. Akşam saatleri ise duygusal açıdan bir gerilim yaşayabilirsiniz ve duygusallığa karşı isteksizlik gösterebilirsiniz.

İş yaşamınızda yoğunluk yaşayacağınız bir gündesiniz. Enerjinizin önemli bir kısmınız işinizle ilgili konulara kanalize edeceksiniz. Bir konuya konsantre olmakta zorluk çekebilirsiniz ancak çevrenizi iyi gözlemlemeniz sizin için faydalı sonuçlar doğuracaktır. Küçük de olsa bazı gelişmeler keyfinizi yerine getirecektir ve sizi mutlu edecek haberler alabilirsiniz. Sizin için faydalı olacak diyaloglara girebilirsiniz. Özellikle sizi etkileyecek değişik deneyimler yaşama şansınız olacaktır. Akşam saatleri ise duygusal sorunlar yaşamaya açık olacaksınız.

Maddi konularda rahat hareket edeceğiniz bir gündesiniz. Daha çok maddi kazançlar elde etme anlamında yeni fikirler üretme şansınız olacaktır. Ancak bugün bu fikirlerinizi uygulamaya koymakta zorlanabilirsiniz.

Beklentileriniz doğrultusunda gelişmeler olacaktır ve karşınıza çıkacak fırsatları olumlu olarak değerlendirmeye çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gün içinde çevrenizle sürekli bir iletişim içinde olacaksınız. Kısa sürede gerçekleştirmek isteyeceğiniz bazı planlar yapacaksınız ve bunları uygulamak için çalışacaksınız. Bugün küçük bazı ayrıntılar sizin için çok önemli olacaktır ve bunları gözden kaçırmamanız gerekiyor. Zihinsel olarak çok aktifsiniz aynı anda birden çok konuyu düşünebiliyorsunuz. Bir süredir beklediğiniz gelişmelere ilişkin yeni adımlar atabilirsiniz. Akşam saatleri ise ailenizle ilgili küçük bir gerilim yaşama ihtimaliniz olacaktır.

15 Şubat 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Pazar günümüz saat 00:24 itibariyle etkili olacak, Ay-Oğlak burcu geçişiyle başlıyor. İlişkinin içinde kendinizi nasıl bir yere koyduğunuzu, şu anda bir sorun varsa bunun ardındaki nedenleri, bir arada olmanın anlamı üzerine düşüneceksiniz. Sağlam bir beraberlik ise, güven duygusuyla hareket etmeniz kolaydır. Eğer yalnızsanız, bir miktar karamsar düşünmeniz mümkündür. Eğer yeni birisiyle tanıştıysanız sağlam ve tutarlı biri olmasını dilersiniz. Partnerinizin size karşı davranışları, yaklaşım biçimine fazlasıyla dikkat edeceksiniz. Ay-Oğlak burcu seyir günlerinde, işinizle, ailenizle, finansal konularla da yakından ilgilenme gereği duyarsınız. İşlerinizi, sorumlu ve disiplinli şekilde halletmenizde fayda vardır. Saat 12:05 Ay-Neptün olumlu görünümü maddi dünyanın sıkıcı baskılarından manevi bir dünyanın huzurlu ortamına sizi davet eder. Saat 23:48 Ay-Uranüs zorlu görünümü, çıkarlarınızı her ne pahasına olursa olsun korumak isteğinizi gösteriyor. Huzur içinde, bol bol dinleneceğiniz bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

15 Şubat 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygularınız, sezgileriniz ve mantığınız arasında kuracağınız köprü anlaşılır gibi değil. Farklı yolları seçerek, herkesten önce çözümlediğiniz sorunlarla, çevrenizde şaşkınlık yaratıyorsunuz. Bugün kıskançlık güdülerinizi denetleme ihtiyacı içinde olacak, hatta kendinize bu konuda disiplin bile getireceksiniz.

15 Şubat 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Üzerinizde artan baskısı olan konulara yaklaşımlarınızı gözden geçirerek bulacağınız alternatif yollar veya diğer seçenekler pek çok alanda daha hızlı ilerlemenize yardım edebilir. Farklı fikirlere açık olmalısınız. Tüm burçlar için gün geneli: Malum Sevgililer günü bugün. Sabahın ilk saatlerinde atılmayan mesajlar veya hediye sorunsalı problem yaratabilir. Dolayısıyla, sevgililere önerilerde bulunmam gerekirse, bir araya gelmek veya akşam programı yapmak için sabah saatlerini değil de(zira asabiyet var!), öğle sonrası saatleri tercih etmeleri ve Ay Mars karesinin ufak tefek aksiliklere, tartışmalara, sakarlıklara ya da kazalara neden olabilecek etkisinin sona ereceği 18.45 sonrası saatlerde bir araya gelmeleri olacaktır. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

14 Şubat 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bu dönemde burcunuzda ilerleyen Mars size cesaret, yeni girişimler ve mücadele isteği getirmekte. Uzun süredir beklemede kalan işleri yeniden ele alabilirsiniz. Bu arada kişiliğinizi ve isteklerinizi daha belirgin biçimde sergileyeceksiniz. Ancak ikili ilişkilerde dengeyi bozmamaya bakmalısınız. Aşırı talepkar da olabilirsiniz. Bu dönemde eve ait konular, bu alanda yatırımlar, değişiklikler gündeme gelebilir. Duygularınızı daha iyi ifade edebileceğiniz, sezgilerinizden yararlanabileceğiniz günlerdesiniz.

15 Şubat 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aileniz bir konuda size yoğun baskı yapabilir. Orta yolu bularak herkesin mutlu olmasını sağlamak elinizde. Güleryüzünüzü onlardan esirgemeyin.

15 Şubat 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gökyüzünde bugün etkili olan Mars Satürn karesi,ilişkileriniz ve genel sağlık durumunuzda problemler yaratabilirken, yakınlarınızla iletişim konusunda zorlanabileceğiniz, herhangi bir konuda önemli bir karar vermemeniz gereken bir zamanı anlatmakta.

15 Şubat 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Normale göre çok daha güçsüz hissedebileceğiniz bir gün geçireceksiniz. Bu yüzden, mücadele gerektiren işlere girmekten kaçının. Evinize çekilebilir, gününüzü, size huzur veren bu ortamda dinlenmekle geçirebilirsiniz.

15 Şubat 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 29' 29" R
Ay
İkizler
09° 31' 50" R
Merkür
Koç
23° 18' 06"
Venüs
Boğa
12° 31' 17"
Mars
Koç
06° 55' 02"
Jüpiter
Boğa
26° 09' 05"
Satürn
Balık
17° 21' 02"
Uranüs
Boğa
22° 53' 11"
Neptün
Balık
29° 10' 31"
Plüton
Kova
02° 05' 34"
Chiron
Koç
21° 10' 26"
Lilith
Başak
24° 22' 31"
True Node
Koç
15° 14' 24"
Son Güncelleme : 09/05/2024 18:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>