Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Şubat 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olarak kendinizi güçlü hissediyorsunuz ve kararlarınızda fazlasıyla iradeli davranacaksınız. İlginizi çekecek yeni insanlarla tanışabilir yeni konularla ilgilenebilirsiniz. İlginç iletişimler içine girebilirsiniz ve size farklı gelecek ortamlarda bulunabilirsiniz. Sevdiğiniz insanla düşüncelerinizi paylaşacaksınız ve iletişimleriniz son derece uyumlu olacaktır. Akşam saatleri ise duygusal açıdan bir gerilim yaşayabilirsiniz ve duygusallığa karşı isteksizlik gösterebilirsiniz.

İş yaşamınızda yoğunluk yaşayacağınız bir gündesiniz. Enerjinizin önemli bir kısmınız işinizle ilgili konulara kanalize edeceksiniz. Bir konuya konsantre olmakta zorluk çekebilirsiniz ancak çevrenizi iyi gözlemlemeniz sizin için faydalı sonuçlar doğuracaktır. Küçük de olsa bazı gelişmeler keyfinizi yerine getirecektir ve sizi mutlu edecek haberler alabilirsiniz. Sizin için faydalı olacak diyaloglara girebilirsiniz. Özellikle sizi etkileyecek değişik deneyimler yaşama şansınız olacaktır. Akşam saatleri ise duygusal sorunlar yaşamaya açık olacaksınız.

Maddi konularda rahat hareket edeceğiniz bir gündesiniz. Daha çok maddi kazançlar elde etme anlamında yeni fikirler üretme şansınız olacaktır. Ancak bugün bu fikirlerinizi uygulamaya koymakta zorlanabilirsiniz.

Beklentileriniz doğrultusunda gelişmeler olacaktır ve karşınıza çıkacak fırsatları olumlu olarak değerlendirmeye çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendi başınıza yaşayıp çözme düşüncesinde olduğunuz sorunu, artık taşıyamayacağınızı düşünerek bugün bir arkadaşınıza açılabilirsiniz. Önümüzdeki günlerde önceden programlanmamış bir geziniz olabilir. Yaşanılan her anı doya doya değerlendirmekten yanasınız, fakat bu düşüncenizi, davranışlarınızla pek belli edemiyorsunuz.

15 Şubat 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler, 15 Şubat saat 23:52 Kova burcunda oluşacak Kısmi Güneş Tutulması eş veya ortakla ilgili parasal konuları gündemimize taşıyor. Doğal olarak bize de maddi açıdan fayda sağlayabilecek bir durum bu. Bekar Yengeçler için hali vakti yerinde biriyle tanışırlar. Evli Yengeçler eşlerinin parasından yararlanırlar. Miras, hukuksal bir alacak, bölüşülecek bir mal-mülkle ilgili konularda gelişmeler yaşanır. Tanıştığınız biri, size finansal anlamda destek sunabilir. Ailenizin geleceğiyle alakalı bir dava sonuçlanabilir. Bir ev yatırımı yapılabilir. Bir kredi çekilebilir. Bütün bu gelişmeler hem başkalarını anlamamızda onların da bizi fark etmelerinde, empati yapmalarında etkilidir. Bu Tutulma size oldukça romantik bir ilişkiyi müjdeliyor. Sorunları olan çiftlerin birbirlerine karşı anlayışlı, sevgi dolu yaklaşımda bulunmalarında güç veriyor. Sorumluluklar ortaklaşa bölüşülerek yükler azabilir. Burada önemli olan birbirimizi dinlemek, yardımcı olmak için daha fazla bir arada olmaya çalışmaktır. Kaldı ki bu Tutulma, bu yöndeki gelişmelerin işaretçisidir. Bu Tutulma hepimizin hayatında olumlu değişimlere vesile olsun. Kalben sevgilerimle,

15 Şubat 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Meydana gelen anlaşmazlıklara dahil edilmek isteneceksin. Tartışmalardan uzak durmalısın.

15 Şubat 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konularla ilgili kararsızlıklarınızı, endişelerinizi anlayışlı bir şekilde karşı tarafa aktarmanız gerekebilir. Hırslarınızı bugün biraz daha arka plana atmalı ve partnerinizle ortak paydada buluşmaya çalışmalısınız. Sevdiğinizin bu zorlu ve yoğun tempolu günlerinde en ufacık bir söz bile onu mutlu olmaya yetecekken sizin ona karşı ilgisiz davranmanız aranızdaki bağı zedeleyecek ve güvensiz biri olmasına neden olacaktır. Bu nedenle sevdiğinizi söylemekten ve bunu ona göstermekten çekinmeyin.

15 Şubat 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün özellikle ortak para kaynaklarınızdaki dalgalanmalara dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Gereksiz harcamalardan kaçınmalısınız. Belirsizlikler sebebi ile yorucu koşullar oluşabilir. Akşam saatleri duygusal açıdan biraz sıkıldığınız bir zaman dilimi olabilir. Kriz çıkarabilecek durumlardan uzak durmak için olabildiğince sakin kalmaya çalışın. Bugün

15 Şubat 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş ve yatırımlar; miras, hediyeler, sponsorluklar, fonlar, devirler popülerlik ve krediler ile ilgili konularda etkili olacak sizler için. Bu alanlarda yaşanacak pozitif ya da negatif gelişmeleri önemsemeli ve ihmalkar davranmamaya özen göstermeli duygusallık ya da kızgınlıkla hareket etmemeye özen göstermelisiniz.

15 Şubat 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

15 Şubat 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Maddi anlamda çok fazla bağımsız hareket edemeyeceksiniz. İş alanında farklı parasal destekler alabilirsiniz. Mal veya mülklerin paylaşılması gibi konular gündemde olabilir.

15 Şubat 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Para ve kazanç alanınızda meydana gelecek Güneş Tutulması ortaklıklarınıza ışık tutacak. Hukuki konularla ilgili krizlerle karşılaşabilirsiniz. Cinsel hayatınızla ilgili tutum ve davranışlarınızı gözden geçirirsiniz. Krediler, borçlar için çözüm bulma dönemi. Artık maddi konforunuza bu dönemde daha fazla önem verirsiniz. Partnerinizin gelirinde artış ya da azalma olabilir.

15 Şubat 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Normale göre çok daha güçsüz hissedebileceğiniz bir gün geçireceksiniz. Bu yüzden, mücadele gerektiren işlere girmekten kaçının. Evinize çekilebilir, gününüzü, size huzur veren bu ortamda dinlenmekle geçirebilirsiniz.

15 Şubat 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 50' 01" R
Ay
Oğlak
03° 18' 54"
Merkür
Koç
16° 22' 40"
Venüs
Koç
28° 58' 51"
Mars
Balık
28° 27' 41"
Jüpiter
Boğa
23° 34' 31"
Satürn
Balık
16° 25' 47"
Uranüs
Boğa
22° 15' 13"
Neptün
Balık
28° 51' 28"
Plüton
Kova
02° 06' 00"
Chiron
Koç
20° 33' 58"
Lilith
Başak
23° 09' 21"
True Node
Koç
15° 24' 60"
Son Güncelleme : 28/04/2024 18:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>