Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Şubat 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Hareketli bir gün geçirmeye hazır olun. Hoşunuza gidecek faaliyetlerde bulunabilir ve aşk hayatınıza ilişkin güzel sürprizler yaşayabilirsiniz. Birlikte olduğunuz kişiyle güzel zaman geçirebilir ve birlikte zevk alacağınız faaliyetlere katılabilirsiniz. Duygularınız güçlü ve düşünceleriniz üzerinde etkili olacaktır. Sevdiğiniz insanla aranızdaki uyum son derece güzel olacaktır ve birlikte zaman geçirmekten zevk alacaksınız. Duygusal yaşamınıza ilişkin bazı değişiklikler yapmayı düşünebilirsiniz.

İşinize ilişkin çalışmalarınız artacaktır ancak dinlenip,rahatlamaya da fırsat bulacaksınız. Bir süreden beri beklediğiniz haberleri bugün alabilirsiniz yada hayatınızdaki bazı sorunlar çözülme noktasına gelebilir. Düşünceleriniz pratik ve verimli olarak çalışacaktır. Zihinsel faaliyetlerinizde bir artış olabilir. Planlarınız sizin istediğiniz şekilde yürüyecektir. Alacağınız kararlarda ve yapacağınız girişimlerde son derece başarılı olacaksınız.

Maddi konularda son derece şanslı olacağınız bir gündesiniz ve elinizdeki imkanları olumlu olarak kullanmayı başaracaksınız. Bu anlamda yeni girişimlerde bulunma şansınız olacaktır.

Bazı planlarınızdaki aksamalar bugün bitiyor. Bir süredir beklediğiniz gelişmeler bugün başlayacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir akraba ilişkinizde size yakınlaşma isteğine soğuk duracaksınız. Önümüzdeki günlerde sıkı bir pazarlığın içinde olabilirsiniz. Bu pazarlık, alıp almamakta kararsız kaldığınız bir malla ilgili. Kendinizi özenle korumaya çalıştığınız bir problem, sizin bilginiz dışında besleniyor. Sizin bu konuyla alakalı, elinizi bağlayan birtakım bağlarınız var.

9 Şubat 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Saat 09:39 Ay-Mars kavuşumu sağlığımızı düşünmenin ve buna göre sinirli ortam ve kişilerden uzak durmanın gerektiğini işaret ediyor. Eğer aynı ortamda arkadaşlarınızla ortaklaşa bir aktivite söz konusu ise, bu enerji bir şekilde yarar sağlar. Fakat bir anlaşmazlık varsa, bir olayı çözüme kavuşturmanız gerekiyorsa, bu enerji altında anlaşmak pek kolay olmaz. Çünkü ne problemi sağlıklı bir şekilde çözebilirsiniz ne de birilerine söz anlatmak mümkündür. Öncelikle sağlığınızı düşünerek gerginlikten uzak durmak lazım. Meseleleri gereğinden fazla büyütebilirsiniz. Lütfen dikkat. Saat 16:33 Merkür- Kuzey düğüm karşıtlığı, finansal anlamda ilişkilerin, kararların, durumun gözden geçirilmesini sağlayacak. Ne kazanıyorum, kimlerle paylaşıyorum, gelir-gider durumum nedir? Bunlara gerçekçi şekilde bakmalıyız. Bu karşıtlıkta, takdir ve anlayış bekleyeceğiz. İnsanların maddi-manevi anlamda dürüst ve açık olmasını isteyeceğiz. Kendimizi ifade edebileceğimiz, paramızı kazanacağımız, yeteneklerimize göre tercihte bulunacağız. Saat 19:03 Ay-Neptün görünümü, bir çok meseleyi kafamıza takmamıza neden olabilir. Her şeyi kurcalayabiliriz, kafamızdaki soruların cevap bulmasını isteriz. Saat 22:30 Ay-Kuzey düğüm görünümü, özgürlüğümüzü kısıtlayan sorunları aşma arzumuzun işaretçisidir. Güvence o denli kıymetlidir ki, bu olmadan huzur bulmak zordur. Bu nedenle, paramızı, ailemizi, değerlerimizi korumak ve kollamak isteriz. Saat 23:32 Ay-Merkür görünümü sizi, partneriniz,ortağınız veya her türlü konuda dikkatli konuşmaya, hatta zorluyor diyebiliriz. Sürprizlerle dolu, umduğunuzdan çok daha olumlu bir gün geçirmeniz dileğimle,

9 Şubat 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sağlığınıza ve beslenmenize sabah saatlerinde daha fazla dikkat etmeniz, aşırılıklardan kaçınmanız gerekebilir. Kendinizi yormamaya çalışmalısınız. Akşam saatlerinde ise özellikle eğitim, yurt dışı ve yabancılarla ilgili konularda daha kararlı yaklaşımlar içinde olmanız gerekebilir.

9 Şubat 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma saatlerinin fazlalığı ya da fazlayükü sizleri umut etmekten ve huzurlu olmaktan hızla uzaklaştırabilir, kendinizi manen çökmüş gibi hissedebilirsiniz. Finansal konularda kısa vadeli küçük çözümlerle kendinizi rahatlatmanın yollarını aramalı, belki de sizden daha kötü durumda olanları düşünmeli ve yaşadıklarınıza her şeye rağmen şükür etmelisiniz.

9 Şubat 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda sorumluluklarınız artabilir. İşlerinizi iyi hale getirmek için çaba sarf etmeniz gereken bir gündesiniz. Gelecek yönünde yaptığınız planlarda sonuçlanmayan durumlar olabilir. Keyif aldığınız şeylere zaman ayırın. Yaratıcılığınızı kullandığınız işlere yönelebilirsiniz. Arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz.

9 Şubat 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün gökyüzünün olumlu enerjileri başladığınız işleri tamamlamak için kararlılığınızı ve yeteneklerinizi güçlendiriyor. Bu süreçte inatçılığınızda güçlenebilir. Sınırlarınızı zorlayabilirsiniz ama başkalarının size yapmasını istemediğini tavır ve davranışları sergilemekten kaçının. Açık görüşlü olmaya özen gösterin. Şimdi herkesle fikir alışverişi yapıp; kendinizi daha da geliştirme zamanı. İlişkinizde ciddi bir adım atmayı düşünüyorsanız; bugün ki enerjiler bu anlamda sizleri destekleyecek. Evli çiftler ise birlikteliklerinin keyfini çıkaracakları dönemdeler. İşle ilgili kendinizi geliştirebileceğiniz bu süreçlerde yardım istemekten çekinmeyin.

9 Şubat 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ikili ilişkileriniz, yakın dostluklar ve ortaklıklarda duygusal yaklaşımlar yerine mantıklı yaklaşımlarda bulunabilirsiniz, ancak duygularınızı yer yer ifade etmeli, sizi üzen ve yoran konuları belirtmeyi tercih etmelisiniz. İlişkilerde olası çatışmalara açık bir zamandan geçmektesiniz.

9 Şubat 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş hayatınızda hırslı ve tepkisel davranışlar sergilemeniz söz konusu olabilir. Önsezilerinizi iyi bir şekilde kullanmalısınız. İnsanları çok fazla iğnelemekten kaçınmanız gerekiyor.

9 Şubat 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Yay burcundaki seyahati bugün rutin işlere odaklanacağınızı gösteriyor. Evcil hayvanınızı kontrole götürüp aşısını yaptırabilir, kendiniz sağlık kontrolünden geçebilirsiniz. Bacak ağrılarınız ve varisler için yeni tedavi yöntemleri deneyebilirsiniz. Siyatik ağrısı için yürüyüş ve yüzmeyi ihmal etmeyin. Gündelik hayatınızı sisteme oturtmak için elinizden gelen tüm çabayı sarf edin. Eğitimlerle ilgili ihtiyaçlarınıza da vakit ayırabilirsiniz.

9 Şubat 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kendinizi, herhangi bir güne oranla çok daha değişik hissedebilirsiniz. Yaklaşımlarınız sizi bile şaşırtacak farklılıklar gösterebilir. Bu durum, zihninizi dağıtabilir ama birçok konuyla birden uğraşmanız, karma bir bakış açısı sağlayıp işinizi kolayca halletmenizi mümkün kılabilir.

9 Şubat 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 36' 10" R
Ay
Oğlak
13° 50' 03"
Merkür
Koç
16° 36' 05"
Venüs
Koç
29° 57' 23"
Mars
Balık
29° 04' 20"
Jüpiter
Boğa
23° 45' 35"
Satürn
Balık
16° 30' 02"
Uranüs
Boğa
22° 17' 56"
Neptün
Balık
28° 52' 56"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 39"
Lilith
Başak
23° 14' 38"
True Node
Koç
15° 22' 55"
Son Güncelleme : 29/04/2024 13:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>