Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Şubat 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda sakin bir gün geçireceksiniz ve yeniliklerden uzak durmayı tercih edeceksiniz. Sevdiğiniz insanla daha önceden yaptığınız bazı planları uygulamaya koyabilirsiniz. Duygularınızı samimi olarak ifade etmekte zorlanacaksınız ve daha çok iç dünyanıza döneceksiniz. Duygusal konularda yeni bir karar almak ve girişimde bulunmak için uygun bir günde değilsiniz. Bazı yeni düşünceleriniz varsa bir süre daha ertelemelisiniz.

İş yaşamınızda günlük rutin işlerinizi devam ettireceğiniz ve bu konuların üzerine yoğunlaşacağınız bir gündesiniz. İş ortamınızda birlikte çalıştığınız kişilerle çeşitli sorunlar ve anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Yaşayacağınız bu gerilimler konuların üzerine konsantre olmanınızı da zorlaştıracaktır. Bugün sizinle ilgili olmayan konulara yardım maksadıyla bile olsa karışmamaya çalışmalısınız. Küçük görünen konular ilerleyen saatlerde önemli sorunlar yaşamanızla sonuçlanabilir.

Maddi konularda daha çok hesaplı olmayı tercih edeceğiniz ve harcamalarınızda dikkatli davranacağınız bir gündesiniz. Küçük bazı maddi sorunlarla karşılaşabileceksiniz ancak bu sorunları gözünüzde çok fazla büyütmeyin.

Alacağınız haberler ihtiyatlı yaklaşın sizi yanıltmaya yönelik bazı bilgiler alabilirsiniz. Olaylara ani tepkiler vermekten kaçınmalısınız

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Biraz büyükçe hedeflerinizin olması biraz hırslı görünmenize neden olabiliyor. Biraz daha alçakgönüllü yaklaşımlar, birtakım hayal kırıklıklarının önüne geçebilir. Yakında sevinçli haberler alacaksınız. Çok önceden sözünü almış olduğunuz bir isteğiniz gerçekleşecek ve hedeflerinizden birine yaklaşmış olacaksınız. Rahat kişiliğinizle kapıları kolay açıyorsunuz.

10 Şubat 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Saat 12:14 Ay-Güneş faydalı görünümü kafamıza takılan bazı meseleleri özellikle mali konular üzerinde bir hayli durmamızı sağlıyor. Saat 19:37-10 Şubat saat 05:21 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Huzuru içinizde duyabilmeniz için, baskılardan uzak, dengeli bir paylaşıma olan ihtiyacınız büyüktür. Hani sorunlar olsa dahi, tatlılıkla bir şekilde çözüm bulunmaya çalışılmalı diye düşünebilirsiniz. Sizin isteğiniz diğer insanlardan farklı yönlerinizin en azından değer bulması ve buna göre de, ufak meselelerin büyütülmemesidir. Saat 21:42 Ay-Chiron görünümü etkisi, çalışma hayatınız veya kişisel olarak üstesinden gelmekte zorlandığınız meselelerin sizi yorduğunu gösteriyor. Birileri size dert anlatıyor ancak kimse sizin ne çektiğinizi görmek istemiyor sanki. Yaşadıklarınızı hafife almaları canınızı sıkıyor.

10 Şubat 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Mücadele edeceğin alanlarda sabırlı olmalısın. Kırgınlık yaşadığın bir dostun özür dileyebilir.

10 Şubat 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün kendinizle daha fazla ilgilenmek isteyeceğiniz sağlık, spor, diyet ve kişisel görünümünüzü ilgilendiren konularda önemli değişikliklere gitmek isteyebilir kendinizle ilgili radikal değişimler yapmak isteyebilirsiniz. Ancak sağlıkla ilgili şeyleri yapmak için beklememenizi fakat kendinizle ilgili değişim zamanında biraz daha beklemenizin iyi olacağını belirtmek isterim.

10 Şubat 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bir uğraş içinde olmak sizi daha mutlu edebilir. Güzellikle, sanatla ilgili bir konu ile uğraşmak, hizmet etmek de mümkün.

10 Şubat 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşinizle ilgili konularda rakiplerinizin önüne geçebilir önemli bir terfi alabilir kendi işinizin sahibiyseniz önemli bir çıkış yakalayarak maddi manevi üst seviyelere çıkabilirsiniz. Evliliğinizle ilgili duygusal patlamalar yaşayabilirsiniz korkmayın her şey sizi daha iyi şartlara taşımak için cereyan etmekte. Bu süre içinde sezgilerinize güvenin ve fevri olmamaya özen gösterin. Beraberliğinde problem olan Yengeç'ler ayrılıklarla özgürlüklerine huzura kavuşurken sevginin hakim olduğu ilişkiler de ise aşk'ın gücü kazanacak.

10 Şubat 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hizmet duygunuzun, çalışkanlığınızın hakim olduğu bir gün geçirebilirsiniz. Pek çok işinizi aynı anda halletmek için pratik çözümler arayabilir ve uygulayabilirsiniz. Detaylar ve hesap işlerinde titizliğinizi yansıtabilirsiniz.

10 Şubat 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş hayatınızla ilgili bir kararı aile büyüklerinizle paylaşabilirsiniz. Alışkanlıklarınızı yeniden yapılandırmak ve kendinizi değiştirmek isteyebilirsiniz.

10 Şubat 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşırı yemek yemek ve midenizi yormak metabolizmanızı zorlar. Bugün tükettiklerinize özen gösterin. Ev için yapacağınız masraflar boyunuzu aşabilir ayağınızı yorganınıza göre uzatmalısınız. Daha sonra altından kalkamazsınız.

10 Şubat 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arabanız, motosikletiniz, bisikletiniz veya diğer ulaşım vasıtlarınız ile ilgili probemlerle karşılaşabilir ve vaktinizi bunları halletmekle geçirebilirsiniz. Bugün iletişim ile ilgili de çeşitli problemler çıkabileceğinden, önemli konuların tartışılması işini başka bir güne ertelemeniz en doğrusu olacaktır.

10 Şubat 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 34' 09" R
Ay
Oğlak
13° 22' 10"
Merkür
Koç
16° 35' 27"
Venüs
Koç
29° 54' 49"
Mars
Balık
29° 02' 44"
Jüpiter
Boğa
23° 45' 06"
Satürn
Balık
16° 29' 51"
Uranüs
Boğa
22° 17' 49"
Neptün
Balık
28° 52' 52"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 32"
Lilith
Başak
23° 14' 24"
True Node
Koç
15° 22' 60"
Son Güncelleme : 29/04/2024 12:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>