Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Şubat 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olarak kendinizi güçlü hissediyorsunuz ve kararlarınızda fazlasıyla iradeli davranacaksınız. İlginizi çekecek yeni insanlarla tanışabilir yeni konularla ilgilenebilirsiniz. İlginç iletişimler içine girebilirsiniz ve size farklı gelecek ortamlarda bulunabilirsiniz. Sevdiğiniz insanla düşüncelerinizi paylaşacaksınız ve iletişimleriniz son derece uyumlu olacaktır. Akşam saatleri ise duygusal açıdan bir gerilim yaşayabilirsiniz ve duygusallığa karşı isteksizlik gösterebilirsiniz.

İş yaşamınızda yoğunluk yaşayacağınız bir gündesiniz. Enerjinizin önemli bir kısmınız işinizle ilgili konulara kanalize edeceksiniz. Bir konuya konsantre olmakta zorluk çekebilirsiniz ancak çevrenizi iyi gözlemlemeniz sizin için faydalı sonuçlar doğuracaktır. Küçük de olsa bazı gelişmeler keyfinizi yerine getirecektir ve sizi mutlu edecek haberler alabilirsiniz. Sizin için faydalı olacak diyaloglara girebilirsiniz. Özellikle sizi etkileyecek değişik deneyimler yaşama şansınız olacaktır. Akşam saatleri ise duygusal sorunlar yaşamaya açık olacaksınız.

Maddi konularda rahat hareket edeceğiniz bir gündesiniz. Daha çok maddi kazançlar elde etme anlamında yeni fikirler üretme şansınız olacaktır. Ancak bugün bu fikirlerinizi uygulamaya koymakta zorlanabilirsiniz.

Beklentileriniz doğrultusunda gelişmeler olacaktır ve karşınıza çıkacak fırsatları olumlu olarak değerlendirmeye çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendi başınıza yaşayıp çözme düşüncesinde olduğunuz sorunu, artık taşıyamayacağınızı düşünerek bugün bir arkadaşınıza açılabilirsiniz. Önümüzdeki günlerde önceden programlanmamış bir geziniz olabilir. Yaşanılan her anı doya doya değerlendirmekten yanasınız, fakat bu düşüncenizi, davranışlarınızla pek belli edemiyorsunuz.

15 Şubat 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın İkizler burcunda ilerlediği bir güne başlıyorsunuz. Uyandığınızda kendinizi rahatsız hissetmeniz doğaldır. Duygularınız ve mantığınız arasında çelişkiler yaşayabilirsiniz. Ay'ın Güneş ile olan açısı tüm bu negatif enerjiyi üstünüzden almaya geliyor. Öğle saatlerinde daha iyi hissetmenize neden olacaktır. 15:48-17:02 saatlerinde Ay boşlukta hareketini sürdürecek. Geçmişteki defterleri kapatmak, yeniye yer açmanız gerekebilir. Saat 17:02 sonrasında Ay sizin burcunuza geçiş yapıyor. Enerjiniz, sevinciniz, kendinize güveniniz tekrardan geri geliyor. Olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

15 Şubat 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Mutlu olacağın alanlara yöneliyorsun!Sabah saatlerinde neden bu kadar duyarlı ve hassas olduğunu sorgulayabilirsin. Eşinin sana latife olsun diye sözlü takılmasına bozulman,yerinde gergin saatler yaşamana neden olabilir. Kendini adadığın insan ile kişisel savaşların arasında kaldığını hissedebilirsin, öğleden sonra ona karşı empati kurmaya yönelik tutabilir. Güzel bir sürprizle karşılaşabilirsin. Posta kutunda gördüğün ileti, heyecanlı dakikalar yaşamana neden olabilir. Gün içerisinde hayatında sakinlik isteyebilir, kalabalık ortamlara girmek istemeyebilirsin. Kafanı karıştıranve özel hayat sorunlarından uzaklaşmak isteyip, doğayla ilgilenebilir, kendine iyi gelecek aktiviteler yapmayı tercih edebilirsin. Özellikle kendi işini yapan bir Yengeç burcuysan, süregelenyoğunluğundan birkaç günlüğüne de olsa uzaklaşacaksın.

15 Şubat 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın dostluklarınızdan beklemediğiniz bazı davranışlar hoşunuza gitmeyebilir. İyi niyetinizi suiistimal etmek isteyen kişilere dikkat etmelisiniz.

15 Şubat 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde nedenini bilemediğiniz olaylarla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerle kontrol kaybı yaşayacağınız zamanlar var. Yaşayacağınız içsel süreçler sizi olayları veya kişileri kabullenmenize neden olabilir. İlerleyen saatlerde sorumluluklarınız artabilir. Sosyal konulara eğilmek sizi rahatlatacaktır.

15 Şubat 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gerek içsel gerekse dış dünya ile iletişiminizde kendinizi geliştirmek için çabaladınız. Bu çabaların takdire şayan.

15 Şubat 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinizi iyi hissetmiyorsunuz. Bunu birkaç gündür tekrarlıyorum. Birçok Yengeç burcu hayatlarındaki düzen değişikliğinin sebep olduğu veya günlük rutinlerindeki sürekliliğin sebep olduğu sıkı-yönetimden memnun değiller. Tüm duygusal dürtülerinize rağmen bir değişime ihtiyacınız olduğu kesin. Biraz uzaklaşmanız gerekiyor.

15 Şubat 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu sizi zorlayan ilişkileri sorgulayıp gözden geçirebilirsiniz. Düşüncelerinizi ifade ederken duygusal yükleri kontrol etmek ve dengeyi korumak faydalı olur.

15 Şubat 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yönetici gezegeniniz Ay?ı bugün misafir ediyorsunuz. Evde sevdiklerinizle vakit geçirmek, mutfakta güzel sohbetler etmek için harika bir gün. Aileyle ilgili önemli konular gündeme gelebilir. Bugün mideniz ekstra hassas olacaktır. Yediklerinize özen gösterin. Aşırı yağlı ve kızartma yemekten özenle kaçının.

15 Şubat 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Normale göre çok daha güçsüz hissedebileceğiniz bir gün geçireceksiniz. Bu yüzden, mücadele gerektiren işlere girmekten kaçının. Evinize çekilebilir, gününüzü, size huzur veren bu ortamda dinlenmekle geçirebilirsiniz.

15 Şubat 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 27' 08" R
Ay
Balık
08° 56' 21"
Merkür
Koç
18° 24' 53"
Venüs
Boğa
04° 50' 33"
Mars
Koç
02° 07' 41"
Jüpiter
Boğa
24° 41' 11"
Satürn
Balık
16° 50' 42"
Uranüs
Boğa
22° 31' 33"
Neptün
Balık
29° 00' 02"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 01"
Lilith
Başak
23° 41' 01"
True Node
Koç
15° 22' 11"
Son Güncelleme : 03/05/2024 12:51

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>