Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Şubat 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal karmaşa yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Duygusal hayatınıza ilişkin huzursuzluklar ve sizi sıkacak gelişmeler olabilir. Sevdiğiniz insanla aranızda bazı tartışmalar ve fikir ayrılıkları oluşabilir. Etkileyiciliğiniz artıyor ve ikna etme yeteneğiniz yüksek ve bugün düşüncelerinizi kabul ettirebileceksiniz. Duygusal konularda ani kararlar almaktan ve sabırsız yaklaşımlardan kaçınmalısınız. Duygusal olarak yaşadığınız gerginlikleri ikili ilişkilerinize yansıtabilirsiniz. Duygusal konularda yeni bir girişimde bulunmak için uygun bir günde değilsiniz.

İş yaşamınızda oldukça aktif olacağınız bir gündesiniz ve çalışmalarınıza ara vermeden devam edeceksiniz. Bazı küçük sorunlarınızı çözebilir yada sorunlarınızdan bir süre içinde olsa uzaklaşma imkanı bulabilirsiniz. Zihninizi çok iyi kullanmanıza rağmen bazı huzursuzluklar yaşayabilirsiniz. İletişimsel anlamda bağlarınız güçlenirken yeni planlar yapma eğilimindesiniz. Ancak bu konuda oldukça temkinli olmalısınız ve ani girişimlerde bulunmaktan kaçınmalısınız.

Maddi konularda iki farklı eğilim içine gireceksiniz ve bütçenizi dengelemeye çalışacaksınız. Ancak bugün hesapta olmayan bazı harcamalar yapabilirsiniz ve bu harcamalar uzun sürede sizi zorlayabilir.

Karşınıza bazı fırsatlar çıkmakla birlikte bunları değerlendirmeniz çok zor olabilir. Detayları gözden kaçırmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde çok ilginç bulacağınız tekliflere hazırlıklı olun. Belli konularda çevrenize verdiğiniz imaj, ilgi çekip sizin üzerinize olumlu hesaplar yapılmasını sağlıyor. Bugünlerde geleceğe yönelik beklentileriniz güçleniyor. Tutkuya yaklaşmış kimi arzularınız, dışardan bazı destekleri de almış girişimlerinizle hayat bulabilir.

16 Şubat 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 05:41 Ay- Balık burcu geçişiyle güne uyanıyoruz. Bu enerji, çevrenizdeki her insanın özel, nefes aldığınız her günün ne kadar güzel olduğunu hissedebilirsiniz. Merhamet duygunuzun yükselmesi, içinizdeki inancın büyümesi sonucu kendinizi dış dünyada gayet olumlu bir şekilde ifade edebilirsiniz. Saat 17:58 Ay-Satürn görünümü, ilişkide anlaşmanın, ılımlı şekilde birbirinize yaklaşmanın, şefkat ve sevecenliğin işaretçisidir. Çiftler anlaşmaya gönüllü olurlar. Sorunlar bu sayede kolayca çözümlenir. Saat 19:36 Ay-Venüs kavuşumu, ruhumuzu sakinleştiren, bizi rahatlatan aktivitelerde bulunmak, karmaşık ve rahatsız edici olandan kaçma arzumuzun göstergesi. Kayıplarımızı veya kırgınlıklarımızı unutarak her zaman olduğu gibi sevgiyle hayata sarılabilir, kendimizle bütünleşmenin tadına varabiliriz. Yeter ki kendimizle kavga etmeyelim, umutsuz düşünmeyelim. Günün yüzlerimizi gülümsetmesi ve ruhumuzu huzurlu kılması dileğimle,

16 Şubat 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evlilik, çocuk konusunda disiplinlisin. Sözünün dinlenmesi, işlere önayak olmanı sağlayacak.

16 Şubat 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde eğitim öğretim ve seyahatler konusu hayatınızda hız ve önem kazanıyor olacak. Akademik isteklerinizle ilgili gereken tüm şartları hazırlayıp bir an önce yola çıkmak ve bu yolda çok ilerleme kaydetmek istiyorsunuz. Belki de bu içinizde kalan bir ukde idi. Zaman ve şartlar gayet müsait iken bence son hızla ilerlemeli ve hayallerinizi gerçekleştirmelisiniz. Sosyal hayatla ilgili konularda bazı yanlış anlaşılmalar yaşayabilirsiniz, dikkat.

16 Şubat 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bu gece yarısı gerçekleşen Güneş tutulması sizin eş ya da ortağınızla sahip olduğunuz kaynaklar üzerine vurgu yapıyor. Miras konuları da gündeminize girebilir. Gün içinde farklı kültürlerle ilgilenmek, gezi planları yapmak için uygun koşullar var. Ruhsal çalışmalar yapmak için de uygun bir zaman olabilir. Aşırı harcamalardan kaçının.

16 Şubat 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün kendinizi duygularınızla mantığınız arasında bir savaşın içinde gibi hissedebileceğinize ve bunun getirdiği ruhsal gerginliklere işaret etmekte. Bugün düşüncelerinizi herkesle paylaşmamaya dikkat etmelisiniz. Çevrenizdeki kişiler sizi anlamayabilirler hatta anlamadıkları için size ve düşüncelerinize haksızca eleştirilerde bulunarak cesaretinizin kırılmasına sebep olabilirler. Özel yaşamınızda ise farklı duygular hakimdir. Neyin yanlış neyin doğru olduğunu anlayamazsınız bundan dolayı yanlış kararlar vermemeye dikkat etmelisiniz.

16 Şubat 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Güneş tutulması meydana geliyor ve bu tutulma büyük bir sezgisel farkındalığa ve uyanışa işaret edebilir. Psikolojik anlamda sizi etkileyen bir tutulma olabilir. Ortak her türlü konu ve paylaşımın size getirdiklerini sorgulatabilir.

16 Şubat 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu tutulmada partnerinizin hayatında parasal yönden hızlı ve beklenmedik gelişmeler olabilir. Bir vergi, kredi ve borçla uğraşabilir veya bir borcun altına girebilirsiniz.

16 Şubat 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Satürn arasındaki olumlu etkileşim kariyerinizde yabancılarla ilgili konularda kalıcı bağlar oluşturmanıza zemin hazırlar. Yurt dışında yaşayanlarla kurduğunuz ilişkilerde artık önünüzü daha rahat görme fırsatınız olur. Bu dönemde adeta sabreden derviş muradına ermiş gibi hissedersiniz kendinizi.

16 Şubat 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Tamamen duygularınız tarafından yönetileceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Bu durum sizi, çevre etkenlerine de oldukça duyarlı hale getirecektir. Çatışmalardan ve kavgalardan kaçınıp sakin, huzurlu ortamlarda bulunmaya dikkat edin.

16 Şubat 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 05' 53" R
Ay
Yay
23° 24' 03"
Merkür
Koç
16° 12' 35"
Venüs
Koç
28° 02' 53"
Mars
Balık
27° 52' 38"
Jüpiter
Boğa
23° 23' 57"
Satürn
Balık
16° 21' 41"
Uranüs
Boğa
22° 12' 39"
Neptün
Balık
28° 50' 04"
Plüton
Kova
02° 05' 54"
Chiron
Koç
20° 31' 23"
Lilith
Başak
23° 04' 19"
True Node
Koç
15° 27' 22"
Son Güncelleme : 28/04/2024 00:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>