Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ekim 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kendi kendinizi kurup ondan gitgide uzaklaşıyorsunuz. Ama bu sorununuzu onunla bir kez bile konuşmayı denemediniz. Sevgilinizin topluluk içinde biraz özensiz olduğunu sadece siz düşünüyorsunuz.

İşe yeni alınan bir eleman sizin yükünüzü oldukça hafifletiyor. Ona karşı dostça duygular da besliyorsunuz. İş hayatınızda bugünlerde biraz rahata kavuşmuş görünüyorsunuz.

Hesabınızı biliyorsunuz. Fakat yan harcamalarınızın arkası kesilmiyor. Gün yaklaşan bir borcunuz var ve siz onun hazırlığını bitirmiş değilsiniz. Bunu kapatmak için bir miktar daha borca girmeniz gerekecek.

Kafanızı kurcalayan bir konuya zihninizde ayır dığınız zamanı, sizi doğrudan ilgilendiren başka konulara ayırabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu gece, içinde tanımadığınız insanların da olduğu bir arkadaş gurubunuzun davetlisi olacaksınız. Hareketli bir geceye hazırlanın. Basit görüp üzerinde gereğince durmadığınız bir konu, bugünden başlayarak birkaç gün beyninizi meşgul edecek. Bazı davranışlarınız içinizin aynası oluyor. Kendinizi boşuna gizlemeye çalışıyorsunuz.

17 Ekim 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Saat 09:08 Ay-Neptün görünümü yeni bir çevre, yeni bir yaşam, sevdiklerimizi düşünmek, güzel dileklerde bulunmamızı sağlıyor. Rüyalarımız var ve biz bunları gerçekleştirmek istiyoruz. Bu niyetle hareket ediyoruz. Saat 10:13  Ay-Kuzey düğüm görünümünü, geleceğimizi sağlam bir temele oturtmak isteğimizi işaret ediyor. Her meseleyi titizlikle gözden geçirmemizi de sağlıyor. Saat 15:40 Ay-Mars olumlu görünümü, ideallerimizi gerçekleştirmeye teşvik ederken, güvenilir ve güçlü olan bir ilişkinin hayatımızdaki önemini belirliyor. Bir dönüşüm devresindeyiz. Ya, tümüyle her şeyi düzenleyeceğiz veyahut düzeltemediklerimizi tespit edip gerçekçi bir şekilde yolumuzu çizeceğiz. Saat 17:48-18 Ekim saat 17:31 arasındaki Ay-Boşluk etkisinde,  doğru bir yön veya çözüm için sakinlikle düşünmek faydalı olacaktır. Huzur bir hayli kıymetlidir. Bu saatlerde evde iseniz dinlenin, müzik dinleyin, kitap okuyun. Dışarıdaysanız kısa bir yürüyüş, ayak üstü bir şeyler atıştırmak, sevdiklerinizle beraber olmak size iyi gelebilir. Her şey umduğunuzdan daha güzel olsun. Mutlu haftalar dileğimle,

17 Ekim 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Tercihlerinizi yanlış kullanmamalısınız. Karşıt burcunuzda Mars Ve Plüton'dan aldığınız olumsuz etkiler yüzünden ani davranışlara kalkışabilirsiniz. Aykırı düşüncelerinizle ön plana çıkmanız gerekmiyor. Konu ne olursa olsun, farklı konuşmayı adet haline getirdiniz. Bugün nedense aşkınızı sıra dışı yaşamak istiyorsunuz.

17 Ekim 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızı daha basit tutmalı ve altından kalkabileceğiniz şeylere odaklanmalısınız. Maddi anlamda zararlı veya altından kalkamayacağınız sözler vermeniz evde sorunlara veya karşıt görüşlere neden olabilir. Kişisel gelişiminize ve önemsediğiniz kişilerle ilişkilerinize önem vermelisiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Öğle sonrası saatlerde Ay yine boşlukta olduğu için kafamızı toplamakta zorlanabilir, halsizlik, endişeler veya kararsızlık türünde ruh halleri ya da belirsizlik içeren durumlar nedeniyle biraz da yavaşlayabiliriz. Ancak, sabah saatlerinde zihnimiz açık, hızlı düşünebilir veya istediğimiz konularda harekete geçebiliriz.Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

14 Ekim 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Geleceğinizle ilgili planlarda değişiklik yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işler toparlamanız gerekebilir. Bu konuda mücadele verebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde duygusal karmaşalar yaşayabilirsiniz. Ani kararlar almaktan çekinin. Bazı olayları değiştirmek durumunda kalabilirsiniz. Akşam saatlerinde daha sakin koşullar içinde olmak isteyebilirsiniz.

17 Ekim 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Size bir takım yeni sorumluluklar vermek isteyebilirler. Fakat siz önce özel yaşamınızdakileri güdeme getirmeyi amaçlıyorsunuz. Her işinizi doğru zamanda çözmelisiniz.

17 Ekim 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

17 Ekim 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal ortamlarınız devrede olacak. Katılacağınız bir davette diğer insanlarla beraber hareket etmekten mutluluk duyacaksınız. Bu aralar biraz daha sosyalleşmelisiniz.

17 Ekim 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaşlıklar başta olmak üzere tüm kurumsal ilişkilerinizde sağduyu, merhamet, yardımlaşma ve şefkat duygularının varlığını hissetmeye devam edeceksiniz.Bulunduğunuz ortamlara huzur verebilecek şekilde duyarlı ve ara bulucu olabileceksiniz. Toplum yararına çalışan kurum ve sosyal faaliyet projelerinde ilerleyebilir, insanlara bu şekilde yardım edebilir, özen gösterebilirsiniz. Kurumsal kariyer ortamında sorumluluk ve aidiyet duygusunun güçlü hissedilebileceği bugündeağlarınızla ilgili konularda ilerleyebilirsiniz.

17 Ekim 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni birteklifiyle karşılaşabilirsiniz. Birkaç işi de birarada yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bazı sürprizler sizi bekliyor olabilir. Bunlar genelde olumlu sürprizler ve duyduğunuzda hoşunuza gidecek olan gelişmeler. Parasal konularınızın çözümü vereceğiniz kararlara bağlı.

17 Ekim 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 04' 14"
Ay
Kova
18° 41' 29"
Merkür
Koç
17° 38' 09"
Venüs
Boğa
03° 05' 16"
Mars
Koç
01° 01' 53"
Jüpiter
Boğa
24° 21' 11"
Satürn
Balık
16° 43' 24"
Uranüs
Boğa
22° 26' 39"
Neptün
Balık
28° 57' 32"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 15"
Lilith
Başak
23° 31' 33"
True Node
Koç
15° 20' 41"
Son Güncelleme : 02/05/2024 02:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>