Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Nisan 2014, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizle bugün unutamayacağınız bir hafta sonu geçirebilirsiniz yalnız unutulmaz bir akşam geçirebilmek için diyaloglarınızda son derece dikkatli ve temkinli olmalısınız.

İş yerinizde daha huzurlu bir ortamda çalışmak istiyorsunuz ve bunu gerçekleşeceği yönünde belirtiler görünüyor. İş yaşantınızdaki sorunlar kendiliğinden çözülecek.

Bugün gelirinizle ilgili bazı önemli görüşmeleriniz olabilir. Parasal sorunlarınıza ilişkin çözümler için fazla düşünmeyin sadece çevrenize daha iyi bakmalısınız.

Kararlarınızı alırken daha dikkatli düşünmelisiniz, sonra pişmanlığını çeken siz oluyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün büyük bir kutlamanız olacak. Bu gününüzü ve sevincinizi ailenizle birlikte paylaşmak isteyebilirsiniz. Bugünü hareketli ve dolu dolu geçirebilirsiniz. Alacağınız haberler de neşenizi yerine getirecek ve sizi hemen harekete geçirecek. Sabırlı yaklaşımlarınız size kazanç getirecek.

17 Nisan 2014, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 10:09-18 Nisan saat 00:44 arasındaki  Ay-Boşluk etkisi altında Perşembe gününe  uyanıyoruz. Kimlerle görüşülecek kimlerle hangi konuda hangi sınır içinde anlaşılmaya çalışılacak, ne gibi girişimlerde bulunulacak sorularına cevap aramanız mümkündür. Özellikle güvence ihtiyacınız yoğundur çünkü hiç kimseye verilecek hesabınız yoktur ayrıca kimsenin boyunduruğu altında yaşamak size göre değildir. O zaman projelerin veya kafanızın içindekilerin iyi planlanması en baş koşuldur. Yarım kalan işlerin tanzim edilmesi, aşk hayatınızla ilgili konularda sakin ve olgun yaklaşımlar içinde olunması, özellikle ilk buluşmalar, önemli görüşmeler, bir konuda son kararı vermek  için uygun bir gün değildir. Herhangi bir olayı değerlendirirken aşırı uçlarda düşünmemeli, duygusal konularda sert tepkiler vermemelisiniz. Bugününüz, dünden daha güzel, yarınlarınız her daim güzel olsun. Gönülden sevgilerimle,

17 Nisan 2014, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Birlikte olduğunuz kişileri i duygusal anlamda zorlayabilir ve küçük nedenlere dayalı sorunları büyütebilirsiniz.. Onları ikna atmak için olağan üstü bir çaba sarf etmek zorunda kalabilirsiniz. .Gündemde olan konularla ilgili birleştirici konuşmalar yapacağınız yerlerde bulunabilirsiniz.. Varisler ve damar sorunlarına dikkat etmelisiniz.

16 Nisan 2014, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eviniz ve işiniz arasında mekik dokumanız gerekebilir. İki alanda da hızlı gelişen olaylar oldukça zaman alıcı. Sevdiğiniz kişilerle yeterince ilgilenmemeniz ilişkinize zarar verebilir. Tüm burçlar için gün geneli: Herkes (belki de biz) taleplerinin bir an önce yerine getirilmesi konusunda acele hareket ediyor ve tahammülsüz davranıyor olabilir. Ya da meydana gelen olaylar acil müdahale gerektiriyordur. Bir taraftan yapılması gerekenleri yapmak gerekirken bir taraftan da yapılması istenen şeylerin görmezden gelinmesi bir çözüm gibi görünse de, kimse karşısındakine anlayış gösterecek havada olmadığı için sakin ve sabırlı olmaya çabalamaktan başka yapacak çok fazla şey olmayabilir.

16 Nisan 2014, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yaratıcı hobilerde, sevdiğiniz işlerle daha yakından ilgilenebilirsiniz. Çalışmalarınızla ilgili bir kutlama, ödül veya bir plaket alabilirsiniz. Bütün bunlar duygusal anlamda sizi ne kadar mutlu etse de yenilik arayışına girmekten kendinizi alamayacaksınız. Sezgileriniz ve ifade kabiliyetiniz artıyor. Yine de tartışmalı konulardan uzak durmalısınız.

17 Nisan 2014, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

KİŞİSEL özellikleriniz ve sevdiğiniz kişinin duyguları arasında ortak bir payda oluşturacaksınız. Aşk doruklarda.

17 Nisan 2014, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanızhayatınızda bir yıldız gibi parlayacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek bir değişiklik yok. Yalnızsanız şu günlerde gideceğiniz bir partide şık ve bakımlı görünümünüzle tüm dikkatleri üzerinize çekeceksiniz, fakat siz çok ince eleyip sık dokuyan bir tipsiniz.

17 Nisan 2014, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 48' 24" R
Ay
Oğlak
02° 56' 55"
Merkür
Koç
16° 22' 15"
Venüs
Koç
28° 56' 48"
Mars
Balık
28° 26' 24"
Jüpiter
Boğa
23° 34' 08"
Satürn
Balık
16° 25' 38"
Uranüs
Boğa
22° 15' 08"
Neptün
Balık
28° 51' 25"
Plüton
Kova
02° 05' 60"
Chiron
Koç
20° 33' 52"
Lilith
Başak
23° 09' 10"
True Node
Koç
15° 25' 05"
Son Güncelleme : 28/04/2024 18:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>