Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Şubat 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olarak oldukça olumlu bir gün geçireceksiniz. Hoşunuza gidecek bazı ortamlara girebilir ve birlikte olmaktan zevk alacağınız kişilerle zaman geçirebilirsiniz. Duygularınız her zamankinden daha canlı olacaktır ve bugün yaptığınız her şeyden zevk almayı bileceksiniz. Küçük bir kararsızlık yada çelişki yaşama ihtimaliniz olacaktır ve zihninizi belli konulara yoğunlaştırmakta zorlanabilirsiniz. Güzel bir teklif yada davet alma şansınız var, karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendirmeye çalışın.

İşinizle ilgili konularda başarılı olabileceğiniz bir gün ancak dikkatinizi biraz daha uğraştığınız konulara yoğunlaştırmaya çalışmalısınız. Enerji seviyeniz oldukça iyi olacak ve aynı anda birden çok konuyla ilgilenebilirsiniz. Hayatınıza ilişkin ani kararlar alabileceğiniz bir gündesiniz. Bir süredir beklediğiniz gelişmelere ilişkin yeni adımlar atabilirsiniz. Yapacağınız bazı konuşmalar ve alacağınız haberler keyfinizi yerine getirecektir. İş yaşamınızda yeni kararlar almak için uygun bir günde olacaksınız.

Maddi konularda şanslı olacağınız bir gündesiniz ve bu doğrultuda çalışmalar yapabileceksiniz. Geleceğe yöenlik maddi bazı planlar yapabilirsiniz ve bu planlarınızın sonuçları sizin için olumlu olacaktır.

Bir süreden beri beklediğiniz bir gelişme bugün olabilir yada olumlu anlamda önemli adımlar atılabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Enerjinizi olumlu olarak disipline edebileceğiniz bir gündesiniz. Çevrenizdeki gelişmelere merakla yaklaşabilir ve araştırma isteği duyabilirsiniz. İletişimsel anlamda bağlarınız güçlenirken yeni planlar yapma eğilimindesiniz. Bu gün bu planlarınızı uygulamanız ve istediğiniz değişimleri yapmanız için uygun bir gündesiniz. Sizin için ilginç ortamlara girebilir ve yeni diyaloglar kurabilirsiniz. Çevrenizde bazı değişimler olabilir yada siz bazı değişim kararları alabilirsiniz. Yeni girişimlerde bulunmaya uygun bir gündesiniz.

17 Şubat 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler gün boyu Kova burcunda ilerlemesini sürdürecek Ay etkisiyle Salı gününe uyanıyoruz. Saat 07:00 itibariyle Merkür ile kavuşum gerçekleşecek. Üstesinden gelemediğiniz konularda zekice hareket ederek uygun çıkış yolları bulabilmenin simgesidir. Bu konular maddi olabileceği gibi, eşiniz, partneriniz veya karşı cinsle aranızdaki paylaşımı da kapsayabilir. Başarılı bir gün geçirmek için öncelikle yapılması gereken kayıp-kazanç çerçevesi içinde olayları bütünleştirmektir. Eğer yaşadığınız ilişkide eşitsizlik varsa, birinizin inandığı değerler diğeriyle örtüşmüyorsa, taraflar birbiri üzerinde gerek cinsel gerekse farklı nedenleri bahane ederek hakimiyet kurmaya çalışıyorsa doğal olarak kafanızın karışık olması gayet doğaldır. Böyle bir durumda durup etraflıca düşünmek ve içinde bulunduğunuz şartlarda kazançlı çıkabilmek adına akıllı davranmak gerekir. Günlük enerjiniz maddi konularda da etkili demiştik. Güvenli bir hayat sürebilmek için bazen bir başkasına ihtiyaç duyarız. Söz gelimi eşimizle ortak yatırımlarımız varsa veya eşimiz, ortaklarımız kanalıyla geçimimizi sağlıyorsak, bu kişilerle aramızda meydana gelebilecek bir anlaşmazlık tabii ki çıkarlarımızın tehlikeye girmesi anlamı taşır. Bu durumda insan tedirgin olabilir. Ya açıkta kalırsam veya zor duruma düşersem. İşte bugünkü enerjinizi akıllıca kullanmanız lazım dememdeki kasıt budur. Yani maddi açıdan zor durumda kalmamak için esnek düşünmeye çalışmakta fayda vardır. Hani bir atasözü vardır. Kaz gelen yerden tavuk esirgenmez diye. İlkelerinize ters düşen bir şey söylüyor olsam da, sonuçta sizin huzurunuz ve geleceğiniz önemli ise, Uranüs yönetimindeki Ay gününde, çatışmak yerine uzlaşıya açık olmak çok daha yararlıdır. Böylece iyi bir strateji belirmek için zaman kazanmış olursunuz. Saat 09:17 Ay-Satürn görünümü, duygusal olarak kendinizi tam anlamıyla özgür hissetmiyorsunuz. Başkalarının da sizi anlamadığını, anlamasının dahi mümkün olmadığını düşünebilirsiniz. Bu durum sizi yoruyor ve üzüyor. Ancak kimseyi değiştiremeyeceğinizi de biliyorsunuz. Başkalarıyla uyumlu ve yapıcı ilişkiler kurabileceğiniz bir gün geçirmeniz dileğimle

17 Şubat 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi konularda geçici heveslerle yaşamak istemiyorsunuz. İş konusunda güvendiğiniz bir kişiyle çalışmak içinizi rahat ettirecektir. Kazançlarınızda daha fazla artış sağlamak için, yeni yapılanmalar içinde olabilir ve olanak sınırlarınızı genişletmek isteyebilirsiniz. Enerjiniz düştüğü zaman,veriminiz azalıyor.

17 Şubat 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Spritüel, entelektüel veya estetik anlamda kendinizi geliştirebileceğiniz koşulları zorlayabilir veya seyahatlere çıkabilirsiniz. Bilinmeyeni araştırmak ya da bilmediğiniz şeyler hakkında fikir sahibi olmak isteyebileceğiniz günler. Tüm burçlar için gün geneli: Kova burcundaki Ay, içinde bulunduğumuz gruplara faydalı olmak isteyeceğimiz, sosyal, toplumsal konulara duyarlı ve yenilikçi bir günde olduğumuza işaret ediyor. Yeni şeyler öğrenebilir, zihnimizi açacak aktivitelerde bulunabilir veya hızlı düşündüğümüz bugün için, pek çok konuyu farklı şekilde ele alabilir, pozitif bakışımızla günü güzelleştirebilir veya farklı şeyler yaşayabiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

17 Şubat 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca rahat hareket edebilir ve pek çok konuda kendinizi daha iyi ortaya koyabilirsiniz. Eğitim konuları önceliğiniz olmaya devam ederken, yazışmalar açısından yüklü bir gündeminiz olacak. Yakınlarınız ya da komşularla ilişkileriniz ise size keyif verebilir. Düşüncelerinizi akıcı biçimde kullanarak çok dikkat çekebilirsiniz.

17 Şubat 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

POZİTİF olmalısınız. Tersini seçerseniz gününüz zehir olabilir. Beraberliğinizde fikir alışverişlerinde bulunmak iki taraf için de iyi olacak.

17 Şubat 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aile ilişkilerinizde mücadelelere açık olduğunuz bugün, aile büyüklerinizle ilişkilerinizde fevri tavırlar, bastırılmış duyguların aniden ortaya çıkması gibi tatsız durumlarla karşılaşabileceğiniz için, içsel dengenizi korumalı, barışçıl bir enerji yaymalısınız.

17 Şubat 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinizi bazı konularda biraz geriye çekebilir, işlerinizi gizli yürütmeyi daha avantajlı bulabilirsiniz. Dış dünyaya açılın ve şimdikine göre daha realist bir yaklaşım benimseyin. Sizden çok daha güçlü kişilerle mücadele etmemelisiniz.

17 Şubat 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 57' 22" R
Ay
İkizler
01° 42' 32" R
Merkür
Koç
22° 46' 46"
Venüs
Boğa
11° 50' 24"
Mars
Koç
06° 29' 35"
Jüpiter
Boğa
26° 01' 16"
Satürn
Balık
17° 18' 27"
Uranüs
Boğa
22° 51' 16"
Neptün
Balık
29° 09' 37"
Plüton
Kova
02° 05' 40"
Chiron
Koç
21° 08' 39"
Lilith
Başak
24° 18' 50"
True Node
Koç
15° 17' 09"
Son Güncelleme : 09/05/2024 05:13

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>