Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Eylül 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kurmayı düşündüğünüz ilişki sizi biraz yoracak gibi görünüyor. Birbirinize fazla uzak karakterler olduğunuzu düşünenleri ciddiye almalısınız.

Yetkililerinizle uzlaşamadığınız konular var. Çaresiz daha politik davranmak zorundasınız. Uzlaşmacı davranarak uzlaşmamak da mümkün olabilir. Düzeltmek istediklerinizi başka türlü düzeltemeyeceksiniz.

Bugün size ödenmesi gereken bir alacağınızı muhtemelen boşuna bekleyeceksiniz. Böyle bir ihtimale hazırlıklı olduğunuz için bunun sıkıntısını yaşamayacaksınız.

Birçok insan gibi sonradan pişmanlık yaşama huyunuz pek yok. Kendinizi genellikle haklı buluyorsunuz. Bu da kolay hata yapmanıza yol açıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aldığınız bir öğüdü iyi değerlendirmeniz, bugünleri daha sıkıntısız geçirmenizi sağlıyor. İyi dostlarınız var. Bunu bu konudaki seçiciliğiniz kadar, dostluk ilişkilerindeki vericiliğinize, dostluğa bağlılığınıza borçlusunuz. Yakın bir zaman içinde bir yolculuğunuz olabilir. Bunun ne tür bir yolculuk olacağı belli olmasa da, sevineceğiniz bir yolculuk olacağı kesin görünüyor.

18 Eylül 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 01:02 Ay-Venüs görünümü, ilişkinizdeki alışverişi olumlu yönde etkileyebilir. Saat 19:54 Ay-Neptün görünümü, olayları büyütmeden asıl olana yönelmeniz gerektiğini göstermektedir. İnancınızı ayakta tuttuğunuz sürece, hem ilişkinizdeki paylaşım güçlenir hem de kafanızın içindeki sorulara cevap bulmanız kolaylaşır.

18 Eylül 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, karşıt burcunda hareket ediyor. İş arayışında olan bir Yengeç burcuysan, gün içerisinde birden fazlagörüşmesine çağrılabilirsin. Önceliklerini neyin seni mutlu edip etmeyeceğine göre seçebilirsin. Aile şirketinde çalışan bir yengenç burcuysan, kardeşlerinle anlaşmazlıklar yaşayabilirsin. Yeni boşanan bir Yengeç burcuysan seninle aynı kadere sahip birisiyle de tanışabilirsin. Değişim seni bekliyor ancak acele karar vermek gibi bir niyetin olmadığını her konu için karşı tarafa yansıtıyorsun. İkili ilişkilerde sözünü kabullendirmeye çalışman, hoş karşılanmayabilir. Çalışmalarına gösterdiğin özen, daha planlı ilerlemeni sağlayacak. Akşamüzeri arkadaşlarınla bir araya gelebilir, geleceğe yönelik bazı planlamalar yapabilirsin.

18 Eylül 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kararlı ve sakin davranabileceğiniz bir gün. Uzaklardan alacağınız bir haber sizi harekete geçirecek. Parasal sıkıntılarınız da giderek azalıyor. Yeni planlar yapabilir, geleceğe yönelik çalışmalar yapabilirsiniz.

18 Eylül 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Mesleki çalışmalarınızda kariyer konularınız ön plana çıkabilir. Yeteneklerinizi kullanarak bir adım öne geçebilirsiniz. Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. İkili ilişkilerinizde daha fazla denge arayışı içinde olabilirsiniz. Bu durum gün içinde yorucu bir hal alabilir. Duygusal olarak derinleşebilirsiniz. Bazı konularda değişim yaşayabilirsiniz.

18 Eylül 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Enerjinizi ikiye katlayacak olumlu olayların içindesiniz. Aşkınız yanınızdayken oldukça huzurlusunuz

18 Eylül 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay Oğlak burcunda ilerlemeyi sürdürürken ilişkilerinizin ön plana çıkacağı bir gün olabilir. Bire bir diyaloğa ve görüşmelere önem verebilirsiniz. Planlı, ciddi ve stratejik hareket edebilirsiniz.

18 Eylül 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sahiplendiği insanlara sonsuz şevkati olan Yengeçler; bugün geçmişten gelen çözülmemiş problemler, aile ve akrabalarla ilgili meseleler konu olabilir. Günü verimli geçirmek için kısa yolculuklar planlamak size iyi gelir. Yeni eğitimler, kişisel gelişim konuları ilginizi çekebilir.

18 Eylül 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aile meselelerine gömüleceğinize haftanın ilk yarısını sosyalleşerek geçirin. Epeydir planlayıp yapamadığınız müze gezinizi gerçekleştirin. Çocuğunuzla bu sayede geçmişi öğrenecek ve sizin hafızanıza hayran kalacaktır. Ebeveyn ilişkisi için sistemli bir yapı kuracağınız bir gün. Gelirinizle harcamalarınız arasına denge kurma ihtiyacı var.

18 Eylül 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızdaki ani değişiklikler sizi derinden etkiledi. Herşey birdenbire olmuş gibi geliyor. Oysa uzun zamandır bunu içten içe hazırlıyordunuz. Önümüzdeki günlerde çok daha keyifli olayların gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz.

18 Eylül 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 29' 56" R
Ay
Balık
09° 37' 42"
Merkür
Koç
18° 26' 35"
Venüs
Boğa
04° 54' 05"
Mars
Koç
02° 09' 54"
Jüpiter
Boğa
24° 41' 51"
Satürn
Balık
16° 50' 57"
Uranüs
Boğa
22° 31' 43"
Neptün
Balık
29° 00' 07"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 10"
Lilith
Başak
23° 41' 20"
True Node
Koç
15° 22' 15"
Son Güncelleme : 03/05/2024 14:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>