Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Eylül 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda yanlış bir adım atmak üzeresiniz. İkili ilişkide temel sorun diye ele aldığınız basit bir sorun sizi ilişkiyi bitirmeye doğru götürüyor. Karar vermeden önce ciddi, ciddi yeniden düşünmelisiniz.

Biraz umursamaz olduğunuz düşünülüyor. Bunu pek dikkate almıyorsunuz. Kalabalık bir ortamda çalışıyorsunuz. İşinizi seviyor ve bunu bazı durumlarda etrafınızdaki insanları inciterek sergileyebileceğinizi sanıyorsunuz.

Para durumunuzda yavaş, yavaş da olsa her gün ileriye doğru bir gidiş var. Para darlığınızı, masrafları kısarak ve küçük ilave işler yaparak en aza indirmeye çalışıyorsunuz. Bugün hiç hesapta olmayan bir ödeme yapmak zorunda kalacaksınız.

Bazı problemleri dev aynasında görüyor ve problemden o boyutta etkileniyorsunuz. Yakında vereceğiniz yanlış bir kararla bunu sonradan anlayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakınınızda yaşanan bir soruna yaklaşıp çözümüne katkıda bulunmak istiyorsunuz. Ama sorunu yaşayan kişi kendisine yapılacak uyarılara kapalı bir ruh durumu içinde. Çabanız bir işe yaramayacak.Bu günlerde bir yalnızlık duygusu yaşıyorsunuz. Hayatı paylaştığınız kişi ya da kişilerle temel sorunlar yaşamadığınız halde mutlu değilsiniz.

12 Eylül 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 01:58-21:15 arasında etkili Ay boşluk süresince, huzurlu ve sağlam bir düzen kurabilmeniz için öncelikle sorumluluklarınızın farkında olmanız gerektiğini işaret ediyor. Eviniz, ailevi ilişkilerinizle alakalı konularda belli bir baskı söz konusu olabilir. Alıştığınız düzenden koparak kendinize yeni bir düzen kurmak ve bunu başarılı bir şekilde sürdürmeniz gerektiğinin farkındasınızdır. Saat 10:55 Jüpiter-Pluto görünümü, olumlu yöndeki gelişmelerin kendinizi daha güçlü hissetmenizdeki etkisidir. Bu bir dönüşümdür. İnsanın kendine, hayata ve yeteneklerine olan güvenini yükselticidir. Zamanı gelmiş bir adımın atılışıdır. Bu yeni bir ilişki olabilir, çocuk sahibi olmak veya çocuğunuzla ilgili olumlu bir ilerlemedir. Size destekleyen, varlığınızla mutlu olan, size sevgi ve ışık olan biriyle karşılaşmanızdır. Kısa süreli bir ilişkiyi ciddiyete dönüştürür. Bozuk olanı düzeltir. Form kazandırıcı, performansı yükselticidir. Kişisel çıkarlarınıza uygun gelişmelerin simgesidir. Saat 12:02 Venüs-Uranüs karşıtlığı farklı ve özel bir ilişkinin göstergesidir. Karşınıza çıkan kişiden etkilenirsiniz. Onun tavırları, düşünceleri, gücü hoşunuza gider. Heyecan verir ancak pek de uzun ömürlü değildir. Özellikle birkaç ay içinde tekrar gözden geçirilmesi gereken beraberliğe dönüşür. O nedenle birbirinizi iyi tanıyın. Bu görünüm hem sosyal yaşam hem de aşk hayatımızla ilgili konularda değişimi işaret ediyor. Maddi-manevi değerlerimize uygun kararlar vermemizi sağlıyor. Ne yardan geçiyoruz ne serden. Ancak bilelim ki, sağlam uzun vadeli bir ilişki veya hayatımızla ilgili bir karar için gerçekçi olmamız gerekiyor. Saat 21:15 itibariyle Akrep burcunda ilerleyecek Ay, aşka yaklaşım tarzımız tamamen tutkuların ışığı altında şekilleniyor. Davranışlarımızla ne kadar kararlı biri olduğumuzu ifade edebiliriz. Saat 21:52 Ay-Mars görünümü, aşk hayatımız, çocuklarımız ve bizim için önemli olan her şeyi abluka altına alabiliriz. Çünkü zarar görmelerini veya bizden uzaklaşmalarını istemeyiz. Ancak işler bizim istediğimiz gibi yürümeyebilir. Kaygılanırız, gerginlik duyabiliriz. Maddi konular bizi sıkıştırabilir. Gönülden sevgilerimle,

12 Eylül 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, gün boyu boşlukta hareket edecek. Geçmişe özlem duyacağın bugünde eğer kalbi boş bir Yengeç burcuysan eski sevgilini aramak isteyebilirsin. Uzun zamandır görüşmediğin bir aile yakının ile yapacağın telefon görüşmesi sana kendini suçlu hissettirebilir. Bir süredir yolunda gitmeyen işlerin bugün seni şaşırtacak derecede şanslı olacağın bir hale gelebilir. Bu durum kararlarını da yenilemeni sağlayacak. Kendi işini yapan bir Yengeç burcuysan, ortaklık, alım satım, kredi gibi konular istediğin şekilde sonuçlanabilir. Çocukları olan bir Yengeç burcuysan, onlara sorumluluklarını hatırlatmak zorunda kalabilirsin.

12 Eylül 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizler için mükemmel bir gün. Kendinizi oldukça mutlu ve pozitif hissedebilir ve maddi beklentilerinizi bugün konuşabilirsiniz. Korkularınıza ve endişelerinize yenik düşmemeniz gerekiyor.

12 Eylül 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi konularda duygusal olarak engellendiğinizi hissedebilirsiniz. Geçmişe ait olaylar tekrar gündeme gelebilir. Gün içinde kendinizi net ifade edebilirsiniz. Ailenizle ilgili konularda uyum ve dayanışma söz konusu olacaktır. Kariyeriniz ile ilgili konularda rahatlıkla atılımlar yapabilirsiniz. Şans sizden yana olacak.

12 Eylül 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BAZI konularda yardımcı olacağına inandığınız insanlardan destek istemeniz gerekebilir. Gurur yapmadan fırsatlardan faydalanın. Bereketli günlerde bulunuyorsunuz.

12 Eylül 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

12 Eylül 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşlarınızla birlikte olmaktan hem keyif alacak hem de yepyeni fikirler üreteceksiniz. Grup çalışmaları ve dostlarınızın desteği çok olumlu. Yeni girişimlerde bulunmayı planlayabilir, çevrenizin yardımını alabilirsiniz.

9 Eylül 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Evde aradığınız huzur, uyum ve ahenk bugün kapınızı çalabilir. İlişkilerin ılımlı ilerlediği bir gün sizi bekliyor. Aile bireyleriyle bugünü özel kılabilirsiniz. Gününüzü harika bir akşam yemeğiyle taçlandırmak hiç fena olmaz. Sohbet, muhabbetle ruhunuzu beslemek size iyi gelecektir. Sevdiklerinizle çevrili olduğunuz ortamlarda bulunmak aidiyet duygunuzu güçlendirir. aile

12 Eylül 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni birteklifiyle karşılaşabilirsiniz. Birkaç işi de birarada yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bazı sürprizler sizi bekliyor olabilir. Bunlar genelde olumlu sürprizler ve duyduğunuzda hoşunuza gidecek olan gelişmeler. Parasal konularınızın çözümü vereceğiniz kararlara bağlı.

12 Eylül 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 24' 06" R
Ay
Boğa
08° 31' 18" R
Merkür
Koç
21° 21' 22"
Venüs
Boğa
09° 51' 44"
Mars
Koç
05° 15' 39"
Jüpiter
Boğa
25° 38' 35"
Satürn
Balık
17° 10' 51"
Uranüs
Boğa
22° 45' 40"
Neptün
Balık
29° 06' 59"
Plüton
Kova
02° 05' 55"
Chiron
Koç
21° 03' 27"
Lilith
Başak
24° 08' 08"
True Node
Koç
15° 22' 58"
Son Güncelleme : 07/05/2024 14:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>