Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Eylül 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Arkadaşlarınızla bir araya geldiğinizde yaptığınız aşk yorumları onları hayrete düşürüyor. Nereden nereye gelmiş olduğunuza şaşırıyorlar. Yaşadığınız kötü bir deneyle aşka bu kadar küskün olmamalısınız.

Teknik bir konuda arkadaşlığınızla sürdürdüğünüz anlaşmazlık, bütün çalışma arkadaşlarınızı birer ikişer tartışmanın içine çekiyor. İlgi kalabalığının artması, sizi çok emin olduğunuz fikrinizden kuşkuya düşürecek.

Kolay harcadığınız için bazı sıkıntılarınız oluyor. Arkadaşlarınızla bir araya geldiğinizde hesap ödeme işini sizin asli bir görevinizmiş gibi görüyorsunuz. Bugünlerde bir para tartışmanız var.

Dikkat ediyorsanız yalnızlık sizi daha masraflı biri haline getiriyor. Yeni bir aşk ilişkisi içine girmek için fazla beklememelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son günlerde çok zaman darlığı çekiyorsunuz. İşlerinizin yoğunluğu kadar, bazen de iyi zamanlama yapamayışınız buna neden oluyor. Gereksiz durumlarda iki ayağınızı bir pabuca sokuyor, atik davranmanız gereken durumlarda da ağırdan alıyorsunuz. Akşam, davet edileceğiniz küçük bir kalabalığın içinde hiç hoşlanmadığınız biriyle karşılaşacaksınız.

14 Eylül 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 04:31 Merkür-Neptün karşıtlığı, akıllı, pratik bir şekilde düşünmenin ve hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek üzere kararlar vermenin işaretçisidir. Kendinizi ifade etmek istediğiniz alanı iyice belirleyiniz. Buna göre insanlarla kontak kurmaya çalışınız. Hayalci, ütopik ve hiçbir gerçekle örtüşmeyen ideallerden uzak durunuz. Yeni bir çevre edinmeye çalışınız. Yeteneklerinizi ortaya koyunuz. Uzak veya yakın akrabalarınızla ilişkilerinizde bir takım zorluklar yaşanabilir. Çevrenizle aranızda bazen istenmeyen durumlar oluşabilir. Şu aralar sağlam olana yöneliniz, güven hissi uyandırmayan kişi ve durumlara karşı dikkatli olunuz. Dini inancınız, mistik konular veya sanatsal anlamda medya ile alakalı konularla ilgilenebilirsiniz. Bu konularda eğitim verebilir veya eğitimden geçebilirsiniz. Saat 06:58 Ay-Pluto görünüm etkisinde, ilişkimizi ilgilendiren konuları gözden geçirebiliriz. Aranızdaki paylaşım duygusunun önemi son derece büyüktür. Partnerimizle ne kadar el birliğinde bulunuyorsak kendimizi güvende hissedebiliriz. Saat 07:33 Ay-Jüpiter kavuşumu, kendi gücümüze güvenmenin işaretçisidir. Aşkta tutkuluyuz ve sevdiklerimize bağlıyız. Onlarsız bir yaşamı düşünmek dahi istemiyoruz. Tabii ki cinsel arzularımız oldukça yoğun. Bu görünüm size çekicilik kazandırıyor. Karşı cinsi etkilemenizi sağlıyor. Saat 10:52 Venüs-Kuzey düğüm görünümü, yapmak istediğiniz bir çok şeyin önünde engel gibi duran para konularını gözünüzde büyütmek yerine, neler yapabileceğinizi düşünün. Amacınız eğer kendinizi göstermek ve güçlü olmak ise, o zaman kendinizi lütfen hafife almayın. Tabii ki zorluklar olabilir. Ancak zorlukları güce dönüştürmek insanın azmiyle, iradesiyle mümkündür. Yılmak yok. Saat 11:54 Ay-Güneş olumlu görünümünde, her konuda haklı olduğumuzu düşünüyoruz. Ancak eylemlerinizi gerçekleştirmeden önce enine boyuna düşünmek gerekir. Yani kendinize duyduğunuz inancın sınırlarını iyi belirlemek lazımdır. Gönülden sevgilerimle,

14 Eylül 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, öğle saatlerinden sonra boşlukta hareket edecek. Hayatın en esnek olanlarında mutlu olduğun şeyleri yapmak var. İşte bugün fırsatlarını kaçırma hem organizasyon olarak hem de finansal olarak seni destekleyecek unsurları bir arada yaşayabilirsin. Son günlerde kendi kendine kurduğunu düşünüyorsan, bugün çok da yanılmadığını görebilirsin. İlişkisi olmayan bir Yengeç burcuysan, gün içerisinde gerçekten senin için özel olacak biriyle tanışabilirsin. Bu kişi ile arkadaşlarının aracılığı ile bir araya gelebilirsin. Bu yüzden onların tekliflerini reddetmek için acele etmemende fayda var. Baba ailesinde sonuca bağlanmamış, konular tekrar gündeme gelebilir.

14 Eylül 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Unutkanlıklara ve yanılgılara karşı dikkat etmeniz gereken bir gün. Yapmanız gereken sorumluluklarınızı ertelemek sizlere daha fazla sıkıntı yaşatacağından önceliklerinizi belirlemeniz gerekebilir.

14 Eylül 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konular gündeminizi meşgul edebilir. Kendi düşüncelerinizi sert bir şekilde ifade etmekten kaçınmalısınız. Sorumlu olduğunuz konularda daha fazla çaba sarf etmelisiniz. Finansal konularla ilgili aksaklıklar yaşamanız olası. Kendinizi rahatlatmak için gelecek ile ilgili planlarınıza yönelebilirsiniz. Yurt dışı seyahati organize edebilirsiniz.

14 Eylül 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

UZUN zamandır düşündüğünüz konu ile ilgili fikirlerinizi artık söylemeye karar verebilirsiniz. Duygular yerine aklınız ile hareket edebilir, böylece isteklerinizi açık bir biçimde ortaya koyabilirsiniz. Arkadaşlarınız ile aranızdaki iletişim kuvvetli olacak. Bilgisine güvendiğiniz kişilerin desteğini alabilirsiniz ve projelerinizi anlatabilirsiniz.

14 Eylül 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

14 Eylül 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşlarınızla birlikte olmaktan hem keyif alacak hem de yepyeni fikirler üreteceksiniz. Grup çalışmaları ve dostlarınızın desteği çok olumlu. Yeni girişimlerde bulunmayı planlayabilir, çevrenizin yardımını alabilirsiniz.

9 Eylül 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’ın Akrep burcundaki seyahati, hayattan aldığınız keyfin kilit noktalarını tespit ettirecek. Çocuğunuz ve eşinizle vakit geçirmek anlamlı olacaktır. Ailenize karşı beslediğiniz sahiplenme duygusunun karşılık bulup bulmadığını kendi kendinize sormalısınız. Onlara yetebilmek için kişisel enerjinizi yüksek tutmalısınız.

14 Eylül 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınız sizi sarsıyor ve planlarınızı değiştiriyor. Buna alışık olmadığınızı düşünüyor ve zaman zaman da korkuyorsunuz. Yaşamın hep kontrol altında tutulması fikrine nereden kapıldınız ki? Kendinizi serbest bırakın. Evinizle ilgili değişiklikler yapın.

14 Eylül 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 47' 58" R
Ay
Boğa
29° 24' 12" R
Merkür
Koç
22° 37' 47"
Venüs
Boğa
11° 38' 27"
Mars
Koç
06° 22' 08"
Jüpiter
Boğa
25° 58' 59"
Satürn
Balık
17° 17' 42"
Uranüs
Boğa
22° 50' 42"
Neptün
Balık
29° 09' 21"
Plüton
Kova
02° 05' 42"
Chiron
Koç
21° 08' 08"
Lilith
Başak
24° 17' 45"
True Node
Koç
15° 17' 54"
Son Güncelleme : 09/05/2024 01:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>