Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Eylül 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünlerde aşka hiç beklemediğiniz bir anda yakalanabilirsiniz. Aşk çevrenizde dolaşıp duruyor, hazırlıklı olun. Onu görebilmeniz için, ona çoktandır kapadığınız gözlerinizi biraz aralamanız gerekecek.

Dün öğrendiğiniz bir şey,çevrenizdeki bazı insanlarla daha mesafeli ilişkiler kurmanıza yol açacak. Akşama yakın bir toplantınız olabilir. Bu toplantıda bütün mesleki birikiminizi ortaya koymanız gerekecek.

Harcamalarınızı biraz daha kısmanız gerekiyor. Bugün yatırımınızı başka bir yere kaydırmanız doğrultusunda bir öneri alacak, ama bu değişikliği gerekli görmeyeceksiniz.

Bazı tartışmalarda sizi pek ilgilendirmeyen konulara fazla giriyor, tepki çekiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sabah sevindiğiniz olay, birkaç kişinin daha devreye girmesiyle günün ilerleyen saatlerinde sevimsizleşeceğe benziyor. Bunu önlemek için yapmanız gereken şeyi onur sorunu haline getiriyor, yapmıyorsunuz. Önümüzdeki günlerde tatil amaçlı kısa, ama uzun zaman akılda kalacak bir yolculuğunuz olacak. Bu yolculukta hoş tanışmalar yaşayacaksınız.

19 Eylül 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 02:01 Mars-Uranüs görünümü,ortağımız veya eşimizle olan her türlü parasal ilişkimizin gözden geçirilmesi, şartlara, duruma iyi bakılması gereken bir süreçteyiz. Eğer başkaları bize yük oluyorsa veya bizim ihtiyacımız varsa, bugünlerde biraz stresli, tepkisel davranabiliriz. Aynı şekilde onlar da bize karşı böyle bir tutum alabilirler. Bazen de insan ortada bir şey yokken böyle davranabilir. Kısıtlandığını hissedebilir. İsyan edebilir. Oysaki, Uranüs size yeni ve farklı yollar sunuyor. Yeteneklerinizi değerlendirmenizi, hedef belirlemenizi, yaratıcı düşünmenizi söylüyor. Saat 04:03 Ay-Pluto kavuşumu sağlığımıza dikkat etmemiz gerektiğini işaret ediyor. Kendimizi korumayı bilmeliyiz. İlişkide baskın davranmaya çalışan partner, canımızı sıkabilir. Bizim istediğimiz, gizli saklı hareket etmemesi ve dürüst davranması. Kaba hareketlerden hoşlanmayacağız. Saat 06:25 Ay-Jüpiter görünümü, sizi yüreklendiren, destekleyen bir eşin varlığı, sevdiğiniz değer verdiğiniz kişilere olan sorumluluk duygunuzun işaretçisidir. Saat 17:19 Ay-Merkür görünümü, ilişkimizde bazı önemli meseleleri birlikte ele almanın ve ciddi şekilde düşünmenin işaretçisi oluyor. Saat 20:09-20 Eylül saat 02:52 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Bazı kişilerle fikir ayrılığı yaşanabilir. Bunlar çok önemli meseleler olmayıp, istenirse ılımlı bir şekilde üstesinden gelinebilir.

19 Eylül 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, karşıt burcunda hareket ediyor. Ertelediğin işlerini tamamlamak adına, yakın çevrenden alacağın yardım, zaman kazanmanı da sağlayacak. İlişkisi olan bir Yengeç burcuysan bugün sevgilinle doyasıya vakit geçirebilirsin. Eğer bir arkadaşının doğum günü ya da özel bir günü varsa bu konudaki hazırlıklara katkın olacak. Akşam saatlerinde şaşırtıcı gelişmeler yaşayabilirsin. Sadece kendine değil sevdiklerine de jest yapmaktan geri kalmayacağın bir gün. Alacağın hediyeler, etrafında bayram havası estirebilir. Saçlarını kestirebilir, masaj yaptırabilirsin. Kendine daha fazla değer vermen gerektiğini kavrayacak ve sınırlarını çizeceksin. Senin için en önemli nokta artık hayallerin olacak.

19 Eylül 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hoşlandığınız kişi ile aranızda fiziksel bir çekim olabilir ve yaşamınızda romantik bir sayfa açabilirsiniz. Önyargılarınız ile karşınızdaki kişiyi değerlendirmemek daha mutlu olmanızı sağlayabilir.

19 Eylül 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz konularda fazla sorumluluk almamaya çalışın. Elinizdeki işlerinizi bitirmek sizi daha rahat hale getirecektir. Yeteneklerinizi kullanabileceğiniz zamanlar içerisindesiniz. Eşinizle ilgili konularla meşgul olmanız mümkün. Paylaşımlarınızda dengeli olacaksınız. Kendinizi çok daha rahat ifade edeceğiniz bir gündesiniz.

19 Eylül 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Başarısızlık sizi depresif yada hırçın yapabilir. Bunun yaşamanız gereken bir tecrübe olduğunu düşünün. Biraz yalnız kalmak size iyi gelecektir.

19 Eylül 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

19 Eylül 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendi dünyalarına düşkün Yengeçler için bugün yenilenme imkanı var. Bedeninizden başlayarak yaşam alanlarınızı gözden geçirip düzenleyebilirsiniz. Günü verimli geçirmek için duygusal olarak sizi besleyen, haz veren ve bedeninizin bilincini harekete geçiren öğretilerle meşgul olmakta fayda var.

19 Eylül 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mars ile Uranüs arasındaki zorlu etkileşim, yaşam yönünüzde ani değişiklikler meydana getirebilir. Sürprizlere açıksanız bu hızlı değişime ayak uydurmak belki de size iyi gelir. Arkadaşlarınızla aniden biryapmaya başlayabilir, ayrıcahayatınızda rutin giden koşullarda değişimlerle karşılaşabilirsiniz. Akışta kalmayı seçin.

19 Eylül 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni birteklifiyle karşılaşabilirsiniz. Birkaç işi de birarada yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bazı sürprizler sizi bekliyor olabilir. Bunlar genelde olumlu sürprizler ve duyduğunuzda hoşunuza gidecek olan gelişmeler. Parasal konularınızın çözümü vereceğiniz kararlara bağlı.

19 Eylül 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 36' 24" R
Ay
Balık
11° 13' 43"
Merkür
Koç
18° 30' 36"
Venüs
Boğa
05° 02' 18"
Mars
Koç
02° 15' 02"
Jüpiter
Boğa
24° 43' 25"
Satürn
Balık
16° 51' 31"
Uranüs
Boğa
22° 32' 06"
Neptün
Balık
29° 00' 19"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 33"
Lilith
Başak
23° 42' 05"
True Node
Koç
15° 22' 25"
Son Güncelleme : 03/05/2024 16:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>