Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Temmuz 2014, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda bazı sorunlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz ve küçük konular sevdiğiniz insanla sorunlar yaşamanıza neden olabilir. Duygularınız gün içinde değişken bir yapı gösterecektir. İyimserlikle karamsarlığı arka arkaya yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Beklediğiniz haberlerin gecikmesi,duygusal olarak beklentilerle uyuşmayan gelişmeler yaşanabilir. Duygusal olarak bazı karışıklıklar yaşama ihtimaliniz olacaktır.

Disiplinli bir şekilde çalışma imkanı bulacağınız bir gündesiniz. Düşüncelerinizi belli bir noktaya yönlendirebiliyorsunuz ve bu küçük bazı başarılar kazanmanızı sağlayacaktır. İşiniz konusunda bir yoğunlaşma olacaktır. Her zamankinden çok çalışmak zorunda kalabilirsiniz ve üzerinize aldığınız sorumlulukların arttığını hissedebilirsiniz.Kafanızdaki sorunlara ilişkin endişeleriniz ve kuşkularınız artabilir. Yeni kararlar almak ve girişimlerde bulunmak için uygun bir günde olmayacaksınız.

Maddi konularda temkinli hareket edeceğiniz ve harcamalarınızda dikkatli olacağınız bir gündesiniz. Maddi konularda yeni bir girişimde bulunmanız doğru olmayacaktır.

Bazı huzursuzluklar yaşayabileceğiniz bir gün geçirme ihtimaliniz yüksek olduğundan stresten uzak durmaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genel olarak gergin bir gün geçireceksiniz. Bu gerginliğiniz genel çevrenize de yansıyacaktır. Değişken bir mizaç göstereceksiniz ve duygularınız iniş çıkışlı bir periyot izleyecektir. Bir çok duygunuzdan emin olamıyorsunuz ve karar vermekte zorlanacaksınız. Enerjinizi yanlış kullanabilir ve sizin için önemsiz konularla gereksiz yere zaman harcamak zorunda kalabilirsiniz. Bazı olayların gelişimi sizi rahatsız edebilir. Sinirsel olarak oldukça hassas bir gündesiniz ve gergin tepkiler verebilirsiniz.

19 Temmuz 2014, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler cumartesi günümüz, üç görünüme ev sahipliği yapıyor. İlki, saat 05:08 itibariyle Koç burcunda oluşacak  sondördün. Bu görünüm, bir yandan değerlerini kollayan, sakin sessiz bir şekilde yaşayan,  suya sabuna dokunmadan  elindekileri korumaktan yana olan bireyin aslında bir hayli gergin olduğunu gösteriyor. Çünkü dış dünya tarafından baskı altına alınıyor,  mesleki alanda cesur hareket etmesi gerekiyor,  toplumsal anlamda öne çıkması lazım. Kişi bu iki farklı dürtü arasında doğal olarak gerilim yaşıyor. Burada dikkat edilmesi gereken husus, öncelikle kendinize güven duymak ve endişeli olmamak. Ancak hırsla, sırf atak olayım, cesur davranıp öne çıkayım diye de, yanlışa sürüklenmemek. Ne istediğinizi iyi bilirseniz hem sakince yol alırsınız hem de mesleki alanda doğru hedef tayininde bulunabilirsiniz. Saat 08:36 Merkür-Neptün  olumlu görünümü,  hassas düşünmenin, değerlerine sahip çıkmanın ve geçmişte yaşanılanlar ışığı altında tedbirli olmak gerektiğinin işaretidir. Sosyal yönden hem kendisi hem de ilerisi adına ayrıca ilişkisiyle alakalı konular üzerinde yaratıcı düşünmeye çalışan birey, tamamen geleceğini garanti altına alma peşindedir. Vizyonu yüksektir. Yani ne yaptığını ve ne yapması gerektiğini bilerek yol aldığında, gücünün iki misli artacağını bilmelidir. Hayalleri yoğun, kendini hırslı bir şekilde ortaya koyma arzusu büyüyen birey bunları güvendiği insanlarla paylaşabilir ve onların fikirlerini alabilir. Derin hisleri, duyarlı ve hassas yüreği ile sevdiklerini sahiplenir ve kafasının içindeki dünya görüşüne göre hareket edebilir. Saat 09:32 Güneş-Mars zorlu görünümü, bir yandan  güvencemize verdiğimiz önemi gösteriyor. Diğer  yandan, aile içindeki düzen ve paylaşımlar ne durumda? Bunlara bakmak lazım. Ortaklaşa kararlar alıyor ve bir arada yaşamanın önemini biliyor muyuz. Bunlar çok önemli. Çünkü 26 Temmuz sonrası Mars-Akrep burcunda ilerleyecek. Bizim de gücümüz yükselecek. Bu durumda kendi isteklerimizi dayatabiliriz. Uzlaşmaya yanaşmayabiliriz. Bugün gerçekçi olalım ve duruma bir bakalım. Öldüğümüzde hatırlanmak yerine, yaşarken unutulmasak ne iyi olur...... İyilik ve güzelliklerle anılmamız ve güvenli bir dünyada yaşamamız dileğimle,

19 Temmuz 2014, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kişiselliğiniz ve arkadaşlık ilişkileriniz ön planda olacak. Bireysel arzularınız ön planda olmasına rağmen, aktivitelerinizde dostlarınızdan da vazgeçemiyorsunuz. Müdahale gerektiren tüm işlerde kendi çabalarınızla başarılı olacak ve günlük rutin çalışmalarınızı istekleriniz dahilinde gerçekleştireceksiniz.

19 Temmuz 2014, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Beklenmedik değişiklikler duygusal tartışmalara neden olabilir. Sakinliğinizi korumakta zorlanabilirsiniz. İşle veya özel yaşamınızla ilgili ilişkilerinizde pişmanlık yaşamamak için problemlere hassas yaklaşmanızda fayda var. Tüm burçlar için gün geneli: Sonradan pişman olabileceğimiz hareket ve sözlerden kaçınmakta zorlanabileceğimiz bir gün. Yüzleşilmesi gereken konu veya kişiler varsa başka bir zamana ertelemek daha doğru olacaktır. Güç mücadelelerine, ufak tefek kaza ve sakarlıklara karşı da dikkatli olmak gerekiyor. Birkaç aydır, tüm hatırlatmalara veya tamamen unutulmaması için yapılan ufak tefek girişimlere rağmen, rafa kalkmış gibi görünen köklü yapısal içeriklere sahip olan konular tekrar gündeme geliyor ya da gelmeye başlıyor. Bu hafta sonu doğru harekete geçecek olan öğretmen gezegen Satürn vereceği dersleri tamamlamak üzere rafların tozunu alıp önemli konuları tekrar gündemimize taşıyor. Konular her ne ise, atılacak adımların kalıcı olacağı hatırlanıp, gerçekten yararlı mı yoksa tam tersi zararlı mı olduğu üzerine detaylı şekilde düşünülüp ona göre ilerlenmesi gerekiyor.

19 Temmuz 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca rahat hareket edebilir ve pek çok konuda kendinizi daha iyi ortaya koyabilirsiniz. Eğitim konuları önceliğiniz olmaya devam ederken, yazışmalar açısından yüklü bir gündeminiz olacak. Yakınlarınız ya da komşularla ilişkileriniz ise size keyif verebilir. Düşüncelerinizi akıcı biçimde kullanarak çok dikkat çekebilirsiniz.

19 Temmuz 2014, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

ORTAKyapanlar, ortak ev paylaşanlar fikir ayrılıkları yaşasanızda abartıp keskin cümleler sarfetmeyin. Sessiz kalmanızda fayda var.

18 Temmuz 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağlığınızı kafanıza çok taktınız. Adeta hastalık hastası oldunuz. Dostlarınız bu durumdan çok şikayetçi. Sizin yanınızda rahat değiller. Bu huyunuzdan vazgeçin. İşlerinize dört elle sarılın. Yüzdünüz ve kuyruğuna geldiniz. Bundan sonrası başarı. Enerjinizi dikkatli kullanın.

19 Temmuz 2014, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 08' 49" R
Ay
Aslan
12° 41' 43" R
Merkür
Koç
28° 29' 09"
Venüs
Boğa
18° 27' 12"
Mars
Koç
10° 36' 12"
Jüpiter
Boğa
27° 17' 17"
Satürn
Balık
17° 42' 32"
Uranüs
Boğa
23° 09' 59"
Neptün
Balık
29° 17' 59"
Plüton
Kova
02° 04' 20"
Chiron
Koç
21° 25' 40"
Lilith
Başak
24° 54' 35"
True Node
Koç
14° 53' 10"
Son Güncelleme : 14/05/2024 14:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>