Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Eylül 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Akşamki tartışma aklınızdan çıkmıyor. Son zamanlarda sıklaşan bu tartışmaların lüzumsuz olduğunu düşünüyorsunuz. Onu anlamak için belki biraz daha çaba harcamanız, biraz daha birlikte olmanız gerekiyor.

İş arkadaşlarınız arasındaki bir sürtüşme gizliliğini kaybedip bugün su yüzüne çıkacak. bu konuda size çokdüşüyor. Telefonla bir görüşme randevusu alacaksınız. Bu görüşmeyi fazla coşkuyla karşılamayacaksınız. Çünküyaşamınızda rahatsız edici bir tatminsizlik yaşamıyorsunuz. Ama yine de değerlendireceksiniz.

Para işlerinde son günlerde biraz sıkılaştınız. Bugün bununla ilgili bir tavrınız sizi de şaşırtacak. Ciddi bir para sıkıntısı çekmiyorsunuz. Ödemeleriniz biraz sizi bunaltıyor. Akraba bağları içinde bir para meseleniz var. İlgili görünmüyorsunuz, ama içinde olmanızda fayda var.

Bir aile büyüğünü ihmal ediyorsunuz. O bunu sorun etmiyormuş gibi görünüyor. Ama ilginizi arttırırsanız onu ne kadar çok sevindirdiğinizi göreceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizin için sıradan bir gün gibi görünüyorsa da bazı sürpriz tersliklerle büyük bir koşuşturma içine gireceksiniz. Bu koşuşturma size bilmediğiniz yeni eksik yanlarınızı gösterecek. Bir arkadaş ilişkinizde çöpçatanlık yapıyorsunuz. Bu sizi çocuk gibi mutlu ediyor. Hobileriniz var. Ama pek zaman ayıramamaktan şikayetçisiniz.

2 Eylül 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Çarşamba günümüzün saat 12:02 olana dek etkili sürecinde Ay-Boşlukta ilerleyecek. Adım atılan yeni işler pek yolunda gitmeyebilir. En iyi bildiğiniz işi yaparken bile zorlanabilirsiniz. Siz acele ettikçe sanki işler arapsaçına dönüyormuş gibidir. Bu yüzden de kendinizi tam anlamıyla huzurlu hissetmeniz zor olabilir. Zamanın geçmesini beklemekte, kendinizi sakinleştirmekte yarar var. Saat 12:02  itibariyle  Boğa burcunda ilerleyen Ay etkisinde, ilişkilerde sağlamlık ve güvenilirlik bizim için kıymetlidir. Eğer bundan eminsek o zaman yüreğimizin içine alır, sevgiyle onu sarmayabiliriz. Ancak tam tersi durumda belli bir mesafeyi korumaya özen gösterebiliriz. Zorlukla oluşturduğumuz değerleri koruma altına alırız. Kendine saygısı olan insanlarla temas etmeye gayret ederiz. Saat 20:01 Ay-Jüpiter görünümü, bizi huzurlu kılabilecek paylaşımların, bağlantıların işaretçisidir. Hem yakın çevremizde bulunan kişilerle hem yeni dostlarımızla paylaşımda bulunabiliriz. Yolculuk, iş, eğitim, sağlıkla alakalı konularda endişelerimiz azalır. Gün boyu  güzellikler sizinle olsun. Kalben sevgilerimle,  

2 Eylül 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendinizi olan güveninizi kaybedebileceğiniz veya neler yapabileceğiniz konusunda güvensizlik yaşayabileceğiniz bir iki günlük süreçtesiniz. Kaldırabileceğinizden fazla yük ve sorumluluk almanız siz de bu endişeleri yaratmış olabilir. Günü farklı şekilde değerlendirmeniz, yenilikler yapmanız ilginç kişilerle iletişim kurmanızı veya rahatlamanızı sağlayabilir. Farklı kültürlere veya bakış açılarına ilgi duyabilirsiniz.

2 Eylül 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yararlı tavsiyelerde bulunan kşileri dinlemeli, faydalı fikirlere yer açmalı ya da size destek olmak veya yardım etmek isteyen kişilere izin vermelisiniz. Her şeyi kendi başınıza halletmek istiyorsunuz,ama Süpermen hiçbir zaman gerçek değildi! İlginç yolculuklar veya seyahatler söz konusu olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerinde kararsızlık, tembellik veya netleştirilemeyen durumlar söz konusuyken, öğle sonrası saatlerde, parayla ilgili işler, alışverişler, ticaret başlıklı konular başta olmak üzere daha rahat akan ve üretken bir gündeyiz. Planlarımızı uygulamaya koyabilir, işlerimizi tamamlayabiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

2 Eylül 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek beklentilerinizle ilgili yeniden harekete geçebilirsiniz. Yeni planlar yapabilirsiniz. Gün içinde fikirlerinizi ifade etmek için büyük bir istek duyabilirsiniz. Sosyal konular gündeminizi meşgul edebilir. İlerleyen saatlerde arkadaşlarınızla plan yapabilirsiniz. İşte alacağınız destekler sizin rahatlamanıza neden olacaktır.

2 Eylül 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi güçlü hissedeceksiniz. Bu güç enerjinizde ve fikirlerinizde egemen olacak. Rakiplerinize gözdağı veriyorsunuz. Doğal davranın.

2 Eylül 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde ruhsal olarak geçici sıkıntılar yaşayabilir, aile ve özel ilişkilerinizde iletişim problemleri ile karşılaşabilirsiniz. 17.00 sonrasında kendinizi çok daha rahat ifade edebileceğiniz, aile ilişkileri ve özel hayatınızda etkili paylaşımlarda bulunabileceğiniz bireysel gücünüz ve motivasyonunuzun arttığı bir zamanda olacaksınız.

2 Eylül 2015, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yoğunhayatınızın etkilerini öğleden sonra arkadaşlarınızla bir araya gelerek ve onlarla paylaşım içine girerek atlatabilirsiniz. Yakın çevrenizde dönen olaylar sizi hayrete düşürebilir.

2 Eylül 2015, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

iş ve kariyerinize ilişkin konularda sizleri keyifli gelişmeler bekliyor olacak, kuracağınız samimi ilişkilerhayatında daha hızlı ilerlemenize yardımcı olabilecektir. Kendinizi daha rahat ortaya koyabilecek ve direk tavırlı olabileceksiniz bu tarihe kadar. İş görüşmelerine gitmek için olumlu bir zaman.

2 Eylül 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınız coşacak. Seviyor ve seviliyorsanız bütün kuruntu ve kuşkulardan sıyrılarak büyük bir mutluluğa ulaşacaksınız. Bir dostla işbirliği olabilir. İş hayatınızda onun yardımını görebilir ve sivrilebilirsiniz. Grup çalışmasına hazırlanın. Bu sayede yeni teklifler gelebilir.

2 Eylül 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 49' 49" R
Ay
Kova
00° 57' 29"
Merkür
Koç
17° 03' 25"
Venüs
Boğa
01° 30' 49"
Mars
Koç
00° 02' 49"
Jüpiter
Boğa
24° 03' 16"
Satürn
Balık
16° 36' 44"
Uranüs
Boğa
22° 22' 16"
Neptün
Balık
28° 55' 14"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 40' 57"
Lilith
Başak
23° 23' 02"
True Node
Koç
15° 20' 53"
Son Güncelleme : 30/04/2024 20:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>