Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Şubat 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

İkili ilişkilerinizde zorluk yaşayabilirsiniz. Zaman zaman duygusal çıkışlarda bulunabilirsiniz. İlişkinize dışardan müdahalelerin olması sizi rahatsız edebilir ve zor durumlarda bırakabilir.

Satürn ün gerilimli açısı nedeniyle işbirliğinde isteksiz bir tavır içinde olabilirsiniz. Sorunlarınızı büyütme eğiliminizin yüksek olacak. İşbirlikleri konusunda isteksiz bir tavır içinde olabileceğinize dikkat çekiyor.

Ortaklaşa parasal konularda yeni riskler alabilirsiniz. Bununla birlikte aşırılıklardan uzak durmaya bakın. Toplu paralar ya da yeni yatırımlar mümkün. Ortaklaşa yatırımlar ön plana gelirken daha gerçekçi olmaya bakın. Beklediğiniz parasal kaynaklar gerçekleşse bile ayaklarınızı yere sağlam basmalısınız.

Günlük işlerinizi yoluna koyarken sorunlarla karşılaşacağınız bir gün. Kaza ve yaralanma olasılığına karşı dikkatli olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizin için epeyce önem taşıyan bir konu, siz kurcalamaktan çekindikçe istemediğiniz boyutlarda biçimleniyor. Bu konuda yapabileceğiniz çok şey var, ama siz tersine inanmak istiyorsunuz. Uzun zamandır yaşadığınız özlem bugünlerde sona erebilir. Bu kavuşmayla birlikte gelen yeni yaşam önerileri, yerinde ve gerçekçi değerlendirmeleri gerektirecek.

2 Şubat 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 02:35-17:49 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Ailenizi, sevdiklerinizi her ne pahasına olursa olsun korumak istersiniz. Sanki her an ters bir şey olacakmış gibi evham yaparsınız. Ancak bu saatlerde lütfen sakin olunuz. Saat 17:49 itibariyle dışa karşı, kendinizi rahat biri gibi göstermeye çalışsanız da,veya özel hayatınızla ilgili konular sizin için gayet önemli hale gelir. Ay-Yay burcu seyri etkisi altında, ikiyüzlü insanlardan uzak durmaya çalışmakta yarar var. Bir de önünüzü görmeden kararlar vermeyiniz.

2 Şubat 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Önemli işlerinizde önlem alarak davranmaya çalışıyorsunuz. Çevrenizdeki herkesle yaptığınız konuşmalarınızda da oldukça dikkatlisiniz. Uzun süre düşündükten sonra kararlar almaya çalışıyorsunuz. Geçmiş yıllarda yaşadığınız her olayı kendinize verilmiş bir ders olarak kabul ediyorsunuz.

2 Şubat 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Farklı kültürleri ya da farklı felsefeleri tanımanızı sağlayacak işlerle ilgilenmeniz hayata daha geniş açıdan bakmanızı, size ilham veren kişilerle bir araya gelmenizi ya da hoşlandığınız şeylerle ilgilenmenizi sağlayabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Öğleye kadar olan saatlerde yapılması gereken işleri tamamlayalım. Öğle sonrası, olumlu ve akışkan enerji ön planda. Ancak, sürekli değişen planlar veya kararlarla uğraşabiliriz. Birkaç gün daha, ağzımızdan çıkan sözlere dikkat etmeli, ağzımızdan bir kelime kaçmamasına özen göstermeliyiz. Bir anlık boş konuşmak başımıza işler açabilir. Pazarlıklar ya da üzerinde uzlaşılması gereken konularda uzlaşmak kolay olmayacaktır. Bugünlerde attığımız imzalardan ya da atacağımız adımlardan önümüzdeki hafta değişen fikirlerimiz veya ortaya çıkan gerçekler nedeniyle, pişmanlık duyabiliriz. Veya başkalarının manipülatif hareketleri ya da tahrikleri yanlış kararlara veya imzalara neden olabilir. Tam olarak kavramadığımız veya anlamadığımız konularda harekete geçmemeli ve ağzımızdan yanlış kelimeler kaçmaması için dikkatli konuşmalıyız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

2 Şubat 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız konulara daha fazla yoğunlaşabilirsiniz. İşlerinizde yaratıcılığınız ön plana çıkabilir. Çocuklarınızla ilgili konularda başkalarının fikirlerine ihtiyaç duyabilirsiniz. Gelecek yönünde yeni planlar yapabilirsiniz. Günün ikinci yarısında sorumlu olduğunuz konular gündeme gelebilir. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

2 Şubat 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

SOSYAL çalışmalar, sizi tatmin ederken, yeni şartları da beraberinde getiriyor. Uyum sağlama yeteneğiniz çok iyi.

2 Şubat 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde ruhsal olarak geçici sıkıntılar yaşayabilir, aile ve özel ilişkilerinizde iletişim problemleri ile karşılaşabilirsiniz. 17.00 sonrasında kendinizi çok daha rahat ifade edebileceğiniz, aile ilişkileri ve özel hayatınızda etkili paylaşımlarda bulunabileceğiniz bireysel gücünüz ve motivasyonunuzun arttığı bir zamanda olacaksınız.

2 Şubat 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Krizleri fırsatlara çeviren bir tavrınız var ve bu özelliğiniz size kazandırıyor. Eğitime, sanata ve seyahate dayalı işleriniz açısından oldukça başarılı ve yaratıcı bir dönem içindesiniz.

2 Şubat 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hem duygusal hem de fiziksel açıdan kendinizi güçlü hissedeceksiniz. Sağlık sorunu olanlar rahatlamaya başlıyor. Parasal konulara yönelik beklentileriniz istediğiniz gibi olmasa bile umutlarınız artıyor.

2 Şubat 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Günlük işleri yoluna koymak ile geleceği ilgilendiren uzun vadeli planlar üzerinde çalışmak arasında kararsız kalabilirsiniz. Günlük işlerle uğraşırken karşılaşacağınız bazı noktalar, hazırlamakta olduğunuz planların bir kısmını değiştirmenize sebep olabilir.

2 Şubat 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 53' 26" R
Ay
Aslan
22° 03' 46" R
Merkür
Koç
29° 24' 51"
Venüs
Boğa
19° 24' 06"
Mars
Koç
11° 11' 30"
Jüpiter
Boğa
27° 28' 12"
Satürn
Balık
17° 45' 48"
Uranüs
Boğa
23° 12' 40"
Neptün
Balık
29° 19' 08"
Plüton
Kova
02° 04' 04"
Chiron
Koç
21° 28' 03"
Lilith
Başak
24° 59' 43"
True Node
Koç
14° 52' 27"
Son Güncelleme : 15/05/2024 08:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>