Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Temmuz 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevdiğiniz insan bugün sizi çok mutlu edecek. İlişkiniz bunca zaman sonra bile dipdiri görünüyor. Dışardan da ilişkinize hiç bitmeyecek gözüyle bakılıyor. Nazardan korunmalısınız.

Çevrenizdekiler sizin onlara verdiğiniz güvenle birlikte bazı sorunları atlatmanıza yardımcı olacaklar. Problemleri çözecek beceriye ve deneyime sahip olmanız, dış desteklere kapanmanızı gerektirmiyor.

Küçük harcamalarınıza daha uygun çözümler getirmelisiniz. Bugünden bu konuda yeni alışkınlıklar edinmeye çalışmak iyi bir başlangıç olabilir. Bazı para haberlerini iyi araştırmanızda yarar var.

İçe kapanık insanlara yaklaşımınızda yapacağınız değişiklikler, size çok özel bir arkadaşlık kazandırabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, yaşanmışlıkların ruhunuza kattığı olgunlukla geçmişin olumsuz izlerini silmenizi sağlayacak durumlarla karşılaşacaksınız. Öfkenizi, acılarınızı aklınızla yenebilmenin, bilgeliğinizle üstün gelmenin ilahi adaletin tecelli etmesinin mutluluğunu yaşayacağınız özel bir dönemdesiniz. İş ve özel yaşamınızda dengelerin yerine oturmaya başladığı bu süreçte yeteneklerinize güvenerek hareket etmenin maddi manevi olumlu gelişmelerini yaşayabilirsiniz.

2 Temmuz 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler, Oğlak burcunda oluşacak Dolunayı tüm görünümleri çerçevesinde analiz ederek size izah etmek isterim. Günün ilk işaretçisi Güneş-Neptün görünümü, hayata inançla, sevgiyle, ılımlı bir şekilde, hayalleriniz çerçevesinde bakmaktan yana olduğunuzu işaret ediyor. Kırılmak, üzülmek, pişman olmak istemiyorsunuz. Bu Dolunayın ilk cümlesi, hayatta en kıymetli zenginlik, insanın sevdiğiyle huzur içinde yaşamasıdır diyeceksiniz. Saat 05:20 itibariyle Oğlak burcunda oluşacak Dolunay, ilişkinizle ilgili konularda yaşanması muhtemel bir sıkıntının, anlaşmazlığın, sizin ilkelerinize, beklentilerinize uymayan bir gelişmenin işaretçisi oluyor. Partnerin baskın tavırları bu beraberliğin devamını güçleştiriyor. Bu Dolunay, bir ayrılığın, bir mesafenin, bir anlaşmazlığın, karşı karşıya gelişin de göstergesi olduğundan sizi zorluyor, baskı altına alıyor. Mars-Kuzey düğüm zorlu görünüm ise, kişisel anlamda bir hayli gerilmenize, sevdiğiniz, değer verdiğiniz her şeyi korumak istemenize rağmen şartların sizi yormasına neden olabilir. Bu durum eviniz ve ailevi konularda bozulan bir dengenin göstergesi olarak yorucudur. Merkür-Uranüs görünümü, bu huzursuzluğunhayatınızla ilgili konularda da etkili olabileceğinin işaretçisidir. Kısaca olan biten her ne ise, bizim duruma sakin bir şekilde başlamamız gerektiğini gösteriyor. Huzur bulacağımız, sevgiyle yol alacağımız, güven içinde yaşayacağımız bir dünya dileğimle,

2 Temmuz 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, sosyal çevrenizde sizi etkileyecek kişilerle birlikte olacak ve ortak çalışmalar içine gireceksiniz. Maddi olanaklarınızı ve kapasitenizi gözden geçirmelisiniz. Kendinize olan güveninizin yoğunlaşması birazda, parasal konularla eş değerde ilerliyor. Partnerinizden destek beklemenize rağmen, bunu ona hissettirmek istemiyorsunuz.

1 Temmuz 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı kişiler karşınıza bazı modellerle gelebilirler. Bu kişilere kolayca inanmamalı, verdikleri örnekler ya da ortaya koydukları modeller doğru olsa bile, verilen tepkiler sizi şaşırtabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Dolunay etkisi ev, aile, ait olduğumuz topluluklar veya ülke anlamında bugün de ufak tefek stresler yaşanmasına neden olabilir. Duygusal anlamda iniş çıkışlı durumlara açığız. Ancak, Merkür'ün Jüpiter, Venüs ve Uranüs'le olumlu açıları bugünden itibaren önümüzdeki haftanın ilk günlerine kadar, iletişimsel, yazılı ve sözlü anlaşmalarla ilgili veya medya ya da bilişim ve teknolojiyle ilişkilendirilebilecek başlıklarda olumlu gelişmeleri, keşifleri ve buluşları gündeme taşıyabilir. Anlaşmalara imza atmak veya ifade yeteneğimizle ilişkilerimizi güzelleştirebilmek ve net anlaşılmak için olumlu günlerde olacağız. Günlük burç yorumunuzu okurken yükselen burcunuzun yorumunu öncelikle okumalısınız.

2 Temmuz 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentilerinizle ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Gün içinde arkadaşlarınıza zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Meslek gruplarınızla organize edilen toplantılara katılabilirsiniz. Öğle saatlerinde kendinizi duygusal anlamda kısıtlanmış hissedeceğiniz zamanlar var. İş hayatınızda alacağınız destekler sizi keyiflendirecektir.

2 Temmuz 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Biraz sadakat ve sabır gösterirseniz sevdiğinizi kazanmış olursunuz. Her konuda anlaşabilen çiftsiniz zaten dengeyi bozmak işinize gelmez.

2 Temmuz 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde yakın çevrenize, kardeşlerinize ve sevdiğiniz insanlara zaman ayırabilir,görüşmeleri yapabilir, seyahat edebilirsiniz. İletişim konusunda hassas olacağınız bugün, her söylenen kelimeyi kişisel algılamamanız faydalı olacaktır.

2 Temmuz 2015, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Maddi alanda elinizin bollaşması para harcamalarınızı da hızlandıracak. Özellikle bugün önemli bir para teklifi karşınıza gelebilir. Bir yandan da para harcamalarına meyilli olacaksınız.

2 Temmuz 2015, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ortaklıklar, partner ilişkileri, sözleşmeler, anlaşmalar ve kendini açıkça gösteren düşmanlar bölümünde gerçekleşecek olan bu dolunay, bir takım sonlanmaları, bitişlere işaret ediyor. Bu az önce saydığım konularla ilgili sorunların bitişi anlamına da gelebilir. Olası kötü niyetli kişiler renklerini bu dolunay zamanında daha çok belli edecekler.

2 Temmuz 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaratıcı bir gün. Yeni bir konuya el atarak başarılı ve zevkli bir çalışma yapabileceksiniz. Patronunuz da sizden uzun zamandır böyle bir atak bekliyordu. Candan dostlarınızdan yardım istemeyi unutmayın. Onlar buna hazır. İyi günler başlıyor.

2 Temmuz 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 03' 14" R
Ay
Koç
02° 56' 37"
Merkür
Koç
19° 29' 05"
Venüs
Boğa
06° 52' 38"
Mars
Koç
03° 23' 56"
Jüpiter
Boğa
25° 04' 25"
Satürn
Balık
16° 59' 01"
Uranüs
Boğa
22° 37' 16"
Neptün
Balık
29° 02' 54"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 30"
Lilith
Başak
23° 52' 01"
True Node
Koç
15° 24' 23"
Son Güncelleme : 05/05/2024 04:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>