Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ağustos 2014, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Heyecan ve enerji dolusunuz ama dikkatinizi aşırıya kaçırırsanız ikili ilişkinizde sorunlar yaşayabilirsiniz. Kişilik çatışmalarından oldukça uzak durmalısınız.

Kendinizi ruhsal yönden gelişime açık hissedeceğiniz bir gün. Bireysel yapabileceğiniz çalışmalar ve planlar bugün çok daha verimli olabilir. Dış etkenlere karşı duyarlısınız.

Yatırımlarınızda dikkatli olmalısınız. Yanlış bir adım uzun süren pişmanlıklara zemin hazırlayabilir ve huzursuzluk duyabilirsiniz. Ani masraflar bütçenizi güçlük yaratabilir.

Yoğun bir gün. Elinizde bitirecek çokolabilir. Günlük düzeninizi gözden geçirip sağlığınıza özen gösterin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, kişisel çekiciliğinizi büyük ölçüde arttırabilir ve toplum ve eğlence yaşamınızda hareketlenme gözleyebilirsiniz. Yeni alanlarda girişim yapmak için istekli ve cesaretli olabilirsiniz. Bugün hareketini sürdüren Merkür iletişiminizi güçlendirirken zihinsel potansiyelinizin arttığını gözleyebilir ve eğitim konularında arzu ettiğiniz gelişmeyi sağlayabilirsiniz.

20 Ağustos 2014, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 05:53-11:44 arasında İkizler burcunun son derecelerinde boşlukta ilerleyecek Ay, bir iki konu üzerinde bir hayli kafamızı yorduğumuzu gösteriyor. Bazen mantıklı düşünüyoruz bazen de dağılıyoruz.  Böyle bir etki altında tam bir odaklanmanın sağlanması kolay değil. Hislerimizi bizi şefkatli olmaya yöneltirken, içimizdeki ses mantıklı düşün diyor. Bu gelgitler arasında karar vermek yerine, olana bitene bir daha bakmak yerinde olur. Hani bazen, isteklerimizi elde etmekte zorlanır ve bir türlü elde edemediğimiz güzellik ve mutlulukları yüce bir güce havale ederiz. Emeklerimizin  bir şekilde bize geri döneceğini  düşünürüz. Saat 11:44 itibariyle Ay, burcunuzda ilerleyecek. Duygularınızı ve sahip olduğunuz  değerlerinizi korumak ve kollamaktan yana olacaksınız. Ayın,  aydınlattığı ve güçlendirdiği bugün size  dışarıdan gelebilecek tepkilere, bazı zorluklara, yuvanız içindeki problemlere  kolaylıkla karşı durabilirsiniz.  Yaklaşım tarzınız ve yaşam biçiminizle bazı kişiler için her ne kadar sessiz biri  olarak görülseniz de bu saat itibariyle kendinizi daha rahat hissedebilirsiniz. Huzurlu, sevgi dolu bir gün olsun. Her şey gönlümüze göre  olsun. Can-ı yürekten sevgilerimle,

20 Ağustos 2014, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bu gün hassasiyetiniz çok yüksek. Alınganlığınız ve kırılganlığınız doruk yapabilir. Özellikle yaşadığınız aşk varsa, bir çok zorluklara maruz kalacaktır. Bazen kibirli davranışlar sergileyebilir ve çevrenizin tepkilerini üzerinize çekebilirsiniz. İnatçı tavırlarınızın ardındaki nedenler anlaşılmasa da, size daha sonra hak vereceklerdir.

20 Ağustos 2014, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konularda anlaşmazlık yaşanabilecek bir gün. Ancak, ilginç olan şu olacak, anlaşmazlıklar tatlıya bağlanarak sonuçlanacak gibi görünüyor. Tüm burçlar için gün geneli: Kişilere, olaylara, hava durumuna, trafiğe veya yıldızlara bağlı yaşanan aksiliklere çok fazla takılmayın. İstediğiniz olayların istediğiniz şekilde ilerlemesini sağlayabilecek, düşündüğünüzün dışında yöntemler, yollar bulabileceğiniz ya da farklı fırsatlarla karşılaşabileceğiniz günler. Format veya yol farklı olsa da hedeflenen şeyi gerçekleştirmek kolay olacaktır.

20 Ağustos 2014, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Güne başlarken bir parça durgun olabilirsiniz. Ancak gitgide moralinizde keyfinizde yerine gelecek. Enerjik ve istekli olacaksınız. Kafanızdaki planları gözden geçirebilir, önceliği kendinize verebilirsiniz. Sağlık konularında kuruntularınız olabilir. Kuruntularınızı gidermek için nihayet somut adımlar atacaksınız. Kendinize odaklanıyorsunuz.

20 Ağustos 2014, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

TİCARETLE uğraşan Yengeçler, işinizi büyütmek adına fırsatlar geçebilir elinize. Cesur kararlarınızı uygulamanız size bolluk getirecek.

20 Ağustos 2014, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün arkadaşlarınızla tartışmaktan uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar.

20 Ağustos 2014, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 23' 47" R
Ay
Aslan
03° 04' 47" R
Merkür
Koç
27° 34' 33"
Venüs
Boğa
17° 29' 46"
Mars
Koç
10° 00' 34"
Jüpiter
Boğa
27° 06' 16"
Satürn
Balık
17° 39' 11"
Uranüs
Boğa
23° 07' 16"
Neptün
Balık
29° 16' 49"
Plüton
Kova
02° 04' 34"
Chiron
Koç
21° 23' 15"
Lilith
Başak
24° 49' 24"
True Node
Koç
14° 54' 51"
Son Güncelleme : 13/05/2024 19:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>