Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Eylül 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Beraberliğiniz size mutluluk veriyor. Çevrenizdeki çapraşık ilişkileri hayretle gözlemliyorsunuz. İçinde saygı, anlayış barındırmayan ilişkilerin aşk diye tanımlanması sizi şaşırtıyor.

Çalışma arkadaşlarınızla uyum ve dayanışma içindesiniz. Fakat bu uyumun sizin birçok şeyi kafanıza takmıyor olmanızdan kaynaklandığının bilincindesiniz. Önümüzdeki günlerde bir yolculuğunuz olacak.

Bir yakın dostunuza küçük bir sorununda maddi destek vereceksiniz. Paranızın idaresinde yetkin olmanız ve cömertliğiniz, sizi çevrenizde para konularında da aranılan insan yapıyor.

Sağlığınızla ilgili bir probleminiz olduğunu düşünüyorsunuz. İhmal etmek problemi büyütebilir. Dostlarınızı, yakınlarınızı dinlemeli, bu işi ihmal etmemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Olayların ciddiyetini kavramanızla birlikte davranışlarınıza kısa sürede çeki-düzen vererek eşinizin kalbini yeniden kazanmak adına atılımlar yapmaya ona sürprizler hazırlamaya başladınız. Aşkınızın karşılıklı olarak devam etmesi ve yeniden eski günlerinize dönmek için çok fazla çaba vermeniz gerekecek.

20 Eylül 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Saat 00:26 Ay-Neptün görünümü yeni bir çevre, yeni bir yaşam, sevdiklerimizi düşünmek, güzel dileklerde bulunmamızı sağlıyor. Rüyalarımız var ve biz bunları gerçekleştirmek istiyoruz. Bu niyetle hareket ediyoruz. Saat 02:53  Ay-Kuzey düğüm görünümünü, geleceğimizi sağlam bir temele oturtmak isteğimizi işaret ediyor. Her meseleyi titizlikle gözden geçirmemizi de sağlıyor. Saat 08:10 Ay-Pluto görünümü, bizi ideallerimizi gerçekleştirmeye teşvik ederken, güvenilir bir ilişkinin hayatımızdaki önemini belirliyor. Bir dönüşüm devresindeyiz. Ya, tümüyle her şeyi düzenleyeceğiz veya düzeltemediklerimizi tespit edip gerçekçi bir şekilde yolumuzu çizeceğiz. Saat 08:32 Ay-Merkür görünümü, ileriye dönük olarak düşündüğümüz her konuda sağlamlık, maddi ve manevi anlamda güvencenin önemini vurguluyor. Merkür gerilediği için bilinçli düşünmemiz gerekiyor. Saat 20:50 Ay- Chiron görünümü, hem kendinize hem de başka insanlarla huzur dolu etkileşimde bulunmanızı sağlayıcıdır. Hayata dair olumlu dileklerde bulunabilirsiniz. Birlik ve beraberlik ruhu içinde hareket etmeye özen göstereceğiniz bugün, sizin arzunuz herkesin yararına olacak şekilde düşünmesi ve hareket edilmesidir. Kendimizi her anlamda güvende hissetmemiz dileğimle,

20 Eylül 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hedefleriniz konusunda yanılmıyorsunuz. Akıllıca verdiğiniz kararları çözümleyici bir metotla pekiştirmeniz, işlerinizin kısa sürede bitmesine neden oluyor. Bu gün, Ay'ın bulunduğu konum, inatçı yönleriniz ortaya çıkıyor v güçlü sezgilerinizi yaşamla pekiştirerek, olayların üstesinden kolayca gelebiliyorsunuz.

20 Eylül 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kalabalıkların peşinden gitmek zorunda değilsiniz. Sizi istemediğiniz şeyler yapmanız veya imkansız olayların içerisine girmeniz ya da işe yaraması imkansız araçlar kullanmanız için yanlış yönlendiren kişiler olabilir. Kime güvendiğinize çok dikkat etmelisiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sosyal ilişkiler veya aşk hayatımız açısından oldukça güzel birkaç günün içerisindeyiz. İlişkilerimizi tazeleyebilir, yeni aşklara veya ilişkilere yelken açabilir veya ilişkilerimizle bağlantılı farklı hoşluklar deneyimleyebiliriz. Fikirlerimizi açıkça dile getirebileceğimiz, planlarımız veya yapacağımız sunumlar açısından olumlu günler. İletişim ve iletişim kanallarıyla yayılan haberler açısından olumlu gelişmelere de açığız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

20 Eylül 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğiniz ilgili konularda otorite sahibi kişilerden destek alabilirsiniz. Ortaklı konularda tekrar düzenlemeniz gereken koşullar gündeme gelebilir. Sorumlu olduğunuz konularda başkalarının katılımları olabilir. İşleri yenide hareketlendirmeniz gerekebilir. İletişimle ilgili konular sizi biraz hassas kılabilir. Kardeşlerinize zaman ayırın.

20 Eylül 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Aşıklar... Aşk hayatınızdaki hareketlenme için siz yeterince çabaladınız. Bırakın da karşınızdaki biraz çabalasın. Sevdiğiniz kararsız.

20 Eylül 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

20 Eylül 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal ortamlarınız devrede olacak. Katılacağınız bir davette, diğer insanlarla beraber hareket etmekten mutluluk duyacaksınız. Bu aralar biraz daha sosyalleşmeye özen göstermelisiniz.

20 Eylül 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaşlık ilişkilerinizde merhamet, yardımlaşma ve şefkat duygularının daha çok varlığını hissetmeye başlayabilirsiniz. Bu dönemde bulunduğunuz ortamlara şifa verebilecek şekilde duyarlı ve onarıcı olabileceksiniz. Toplum yararına çalışan kurum ve sosyal faaliyet projelerine yönelebilir ve insanlara bu şekilde yardım edebilir, şefkat gösterebilirsiniz. Mesleki sorumluluk ve aidiyet duygusunun güçlü hissedilebileceği bugün ayrıcave sosyal ağlarınızla ilgili özel fırsatlara da sahip bulunuyorsunuz.

20 Eylül 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni bir atılımın eşiğindesiniz. İş hayatınızda hareketlenmeler var. Herşeyi gereğinden fazla ciddiye almaz ve yersiz alınganlıklardan kurtulursanız kazançlı çıkan her zaman siz olursunuz. Duygusal alanda esen pozitif rüzgarlar keyfinizi yerine getirecek,

20 Eylül 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 59' 58" R
Ay
Aslan
10° 49' 14" R
Merkür
Koç
28° 18' 18"
Venüs
Boğa
18° 15' 55"
Mars
Koç
10° 29' 12"
Jüpiter
Boğa
27° 15' 07"
Satürn
Balık
17° 41' 53"
Uranüs
Boğa
23° 09' 27"
Neptün
Balık
29° 17' 46"
Plüton
Kova
02° 04' 22"
Chiron
Koç
21° 25' 12"
Lilith
Başak
24° 53' 34"
True Node
Koç
14° 53' 25"
Son Güncelleme : 14/05/2024 10:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>