Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Şubat 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda genel olarak gerilimli etkiler altında olacağınız bir gündesiniz. Duygusal olarak bir huzursuzluk içine gireceksiniz ve nedensiz bazı gerginlikler olabilir. Nedensiz bazı kuşkular duyabilirsiniz ve küçük sorunlar gözünüzde büyüteceksiniz. Duygusal durumunuz gün içinde değişiklikler gösterecektir ancak genel anlamda bazı kararsızlıklar yaşayabileceksiniz. Duygularınız düşüncelerinizi etkileyecektir ve olaylara daha duygusal bir açıdan bakabilirsiniz.

İş yaşamınızda çevrenizdeki insanlara güven duymakta zorlanacaksınız ve koşulların sizi zorlaması söz konusu olabilir. Bir konuda kararsızlığa düşebilirsiniz bu sizin için beraberinde kötümserliği de getirecektir. İş ortamınızda insanların sizden beklentilerinde bir artış olabilir ancak üzerinize aldığınız sorumlulukları zorlanarak da olsa yerine getirebiliyorsunuz. İşlerinizi yaparken temkinli hareket edeceksiniz ve detaylara dikkat edeceksiniz.

Maddi konularda bazı sorunlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Özellikle evinizi ilgilendiren konularda çeşitli masraflar yapabilirsiniz. Gelir gider dengenizi ayarlamak sizin için oldukça önemli olacaktır.

Planlarınızda yavaş da olsa bir gelişme var ve hedefinize kararlı olarak yürüyorsunuz. Kökenini geçmişinizden alan konuları yeniden değerlendirmeniz gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akraba ilişkilerinizde bazı konularda umudunuzu azalttığınız gelişmeler, bugünlerde gözle görülür düzelmelere girebilir. Şu sıralar yaşamınızın genelinde kırılganlığa açık görünüyorsunuz. Hassas ve kendinize dönük davranışlarınız, ilişki problemleri yaratabilir. Birkaç günlük bir yolculuğunuz ve bu yolculuğun dönüşünde bir kutlamanız var.

20 Şubat 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 04:47 Ay-Pluto görünümü, bazı konular ve kişiler sizi zorlayabilir. O nedenle sakin davranmak pek kolay olmaz. Özellikle ilişkide, bir taraf baskın davranmaya çalıştığında canımız sıkılır. Sağlığımızla alakalı konulara özen göstermemizde yarar görüyorum. Saat 14:11-22:12 arasında Ay-Boşlukta ilerleyecek. Bu zaman süresinde, başlanan işler pek yolunda gitmeyebilir. En iyi bildiğiniz işi yaparken bile zorlanabilirsiniz. Siz acele ettikçe sanki işler arapsaçına dönüyormuş gibidir. Saat 22 :12 Ay-Boğa burcunda seyrine başladığında, büyüklerinize karşı saygınızı, küçüklerinize karşı sevginizi esirgemezsiniz.

20 Şubat 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Her şeyi kontrol altına alıyorsun. İş ya da arkadaş ortamında olumsuzluklar yaşanabilir.

20 Şubat 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konularda sosyal çevrenizin olumsuz düşüncelerinin etkisinde kalmaktansa kendinize iyi gelebilecek yöntemleri bulup araştırmayı denemelisiniz. Çünkü sizi sizden iyi kimse tanıyamaz. Kariyerinizle ilgili mücadeleci yapınızla ön planda olurken hırslı ve aceleci kimliğinizi karşı tarafa yansıtmaktan özellikle kaçınmalısınız. Zira bu noktada hırs size fazla iyi gelmeyecektir. Sabırla davranırsanız eğer size uygun bir çalışma hayatını mutlaka yakalarsınız.

20 Şubat 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün 14:11 ile 22:11 saatleri arasında ay boşlukta. Bu sabah mesleki konularda hareketli birkaç saat geçirebilirsiniz. Öğleden sonra ise mevcut işlerinizi bitirmek için uğraşılarınız tahmininizden fazla vakit alabilir. Ailenize karşı daha ilgili ve şefkatli olmanız gereken bir gün olabilir. Sabırsızlıklara ve fevri çıkışlara dikkat etmelisiniz.

20 Şubat 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dostlarınızdan alacağınız bir haber keyfinizi yerine getirecek. Uzaklarda bulunan bir dostunuzla haberleşecek veya tesadüfen karşılaşacaksınız. Birlikte hoş bir gün geçirebilir, eski günlerden konuşabilirsiniz. Davet ve toplantılara katılabilir, kültürel faaliyetlerde bulunabilirsiniz.

20 Şubat 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

20 Şubat 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevdiğiniz insanlarla, yakın çevrenizle ilişkilerinizde anlaşmazlıklara açık olabilirsiniz. Gün içinde bir yerden bir yere sürüklenebilir ya da hareket halinde olmak isteyebilirsiniz.

20 Şubat 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Koç burcunda seyahat ederken,hayatınızda ani, sürprizli kararlar alırsınız. Bağlı olduğunuz yöneticilerin parlak ve yenilikçi fikirleri sizin yoğuntemponuza renk katar. Yorucu bir tempoya girseniz de yaşam enerjiniz kaybolmaz. İş ortamında ani değişimlere hazır olun.

20 Şubat 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş yaşamınızda son derece sakin, faaliyetlerin yolunda gittiği bir gün geçirebilirsiniz. İş çevrenizde ilişki içinde olduğunuz veyabağlantıları kurduğunuz kişiler, herhangi bir sorununuzla ilgili olarak destek de verebilirler. Parasal konularada dikkatli olun.

20 Şubat 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 08' 19" R
Ay
Yay
23° 56' 35"
Merkür
Koç
16° 13' 04"
Venüs
Koç
28° 05' 58"
Mars
Balık
27° 54' 34"
Jüpiter
Boğa
23° 24' 32"
Satürn
Balık
16° 21' 54"
Uranüs
Boğa
22° 12' 47"
Neptün
Balık
28° 50' 09"
Plüton
Kova
02° 05' 55"
Chiron
Koç
20° 31' 31"
Lilith
Başak
23° 04' 36"
True Node
Koç
15° 27' 14"
Son Güncelleme : 28/04/2024 01:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>