Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Şubat 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda kendinizi güçlü hissedeceğiniz ve duygularınızı olumlu olarak sevdiğiniz insana aktarabileceğiniz bir gündesiniz. Duygularınızı ve düşüncelerinizi dengelemeyi başarıyorsunuz. İçinizden geldiği gibi davranmak eğilimine girebilirsiniz ve duygusal durumunuzda hoşunuza gidecek değişimler olabilir. Sevdiğiniz insanla aranızdaki uyum sizi mutlu edecek şekilde olacaktır. Bazı planlarınızı bugün gerçekleştirebilirsiniz ve kendinizi iyimse hissedeceksiniz.

Çalışmalarınıza olumlu olarak devam edebileceğiniz bir gündesiniz ve başlattığınız bazı işleri bugün tamamlamak için elinize çeşitli fırsatlar geçecektir. Düşünceleriniz pratik ve verimli olarak çalışacaktır. Zihinsel faaliyetlerinizde bir artış olabilir. Küçük bir fırsatı iyi değerlendirirseniz sizin için çok olumlu sonuçlara ulaşabilirsiniz. Kendinize olan güveniniz artıyor. Olayların gelişimine hakim olmayı başaracaksınız. İşiniz konusunda olumlu bir gün geçireceksiniz.

Maddi konularda genel olarak olumlu etkiler altında olacağınız bir gündesiniz ve küçük bazı fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Elinize geçecek imkanları olumlu olarak değerlendirmeye çalışmalısınız.

İlginç ortamlarda bulunabilir ilginç insanlarla tanışabilirsiniz. İletişimleriniz size şans getirici nitelikte olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi sorunsuz ve rahat hissedeceğiniz ortamlara yönelme ihtiyacındasınız. Rutin uğraşlarınızı bu anlamda erteleme hatta aksatma niyetleri içine girebilirsiniz. İletişim sorunu yaşadığınız kimi ilişkilerde, kendini ortaya çıkarmamaya özen gösteren bazı engellenmeleriniz var. Bunları keşfedebildiğiniz ölçüde bu sorunu azaltabileceksiniz.

22 Şubat 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 01:17 Güneş-Kuzey Düğüm görünüm etkisinde, araştırmalar yapmak,veya diğer konularda kişisel gelişimimizi önemsemek, çevremizle temasımızı güçlü tutmak en doğrusudur. Biz mutluluğu ve doyumu sadece dışarıda arayamayız. Hayatın bize getireceği güzelliklerden umut kesemeyiz. Kaldı ki, her sıkıntının mutlaka bir çözümü vardır. Bunu da unutmayalım. Saat 08:08 Ay-Venüs görünüm etkisinde, ilişkimiz vehayatımızla alakalı konular üzerimizde baskı yaratabilir. Bu nedenle biraz mesafeli davranabiliriz. Saat 08:35 Ay-Neptün görünümü, olayları büyütmeden asıl olana yönelmeniz gerektiğini göstermektedir. İnancınızı ayakta tuttuğunuz sürece, hem ilişkinizdeki paylaşım güçlenir hem de kafanızın içindeki sorulara cevap bulmanız kolaylaşır. Saat 12:02 Mars-Pluto mücadeleci görünümü, kariyer hayatınız ve özel yaşamınızla ilgili konularda mücadelenizin yoğun olduğunu gösteriyor. Başarılı olabilmek, hakkınızı korumak için, hem dış dünyada hem de ilişkinizle alakalı meseleler üzerinde soğukkanlı olmanız, bilinçli davranmanız gerekecek. Bir yandan partnerinizin baskın tavırları veya ilişkiniz yoksa yalnızlığın getirdiği sorunlar diğer yandan sorumluluklarınız. Bütün bunlar daha fazla yorulmanıza, gerginleşmenize sebep olabilir ve bu gerginlik kopuşlara zemin hazırlayacağından elinizden geldiğince soğukkanlı davranmakta yarar var. Saat 22:34 Ay-Pluto kavuşum etkisinde sağlığımıza özen göstermeliyiz. Kendimizi korumayı bilmeliyiz. İlişkide baskın davranmaya çalışan partner, canımızı sıkabilir. Bizim istediğimiz, gizli saklı hareket etmemesi ve dürüst davranması. Kaba hareketlerden hoşlanmayacağız. Saat 23:12 Ay-Mars görünümü, partnerimizin mesafeli tutumu veya ailevi meselelerin bizim için bir hayli önemli olduğunun göstergesi. Sadece bununla da kalmıyor. İş hayatı ve toplumsal sorumluluklarımızın da üzerimizde etkili olduğunu hissediyoruz. Ne yana dönsek, bu saatlerde duygusal anlamda üzerimizde bir baskı oluşabilir. Elimizden geldiğince insanlarla aramızdaki mesafeyi korumaya, çatışmamaya, tartışmamaya gayret gösterelim. Durumları da sanki bize bir tehditte bulunuyormuş gibi algılamazsak iyi olur. Beklentilerimize uygun bir gün geçirmemiz dileğimle,

22 Şubat 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugünlerde duyguların zihnini fazlasıyla meşgul edecek. Vazgeçmenin anlamını sorgulayabilirsin.

22 Şubat 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkileriniz ve ortaklıklarınızla ilgili beklenmedik bazı oluşumlar gündemde. Duygusal krizlere karşı daha dirayetli olmalısınız. Kariyerde otoriter davranışlar canınızı sıkabilir.

22 Şubat 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ikili ilişkileriniz gündeminizi meşgul edebilir. Eşinizle ilgili konulara dikkat etmeniz gerekebilir. Değişen koşullar sizi zorlayabilir. Çevrenizdeki insanlara ani tepkiler vermeyin. Sorumlu olduğunuz işlerde çözülmeler olabilir. Olayları daha iyi kavramanız gereken bir gündesiniz. Olaylara ani girişler yapabilirsiniz. Güçlü kişilerle mücadele içinde olabilirsiniz.

22 Şubat 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Enerjiniz oldukça yüksek ve bunu insanlarla paylaşmayı seviyorsunuz. Bolluk ve bereket bugün hayatınızın merkezinde olacak. Aile hayatınızda da mutlusunuz.

22 Şubat 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş hayatınızda, kariyerinizde ve sosyal yaşantınızda mücadeleci, harekete geçen ve tepki veren yönlerinizi artık iyiden iyiye ortaya çıkarıyor olabilir ve bu konuda cesur davranabilirsiniz. Ancak karşınızda da oldukça güçlü kişi ve enerjilerin olabileceğini göz ardı etmemelisiniz.

22 Şubat 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ortaklaşaalanlarınızda bazı sorunlar oluşabilir. Aktif enerjinizle size karşı koyanlara öfke duyabilirsiniz. Toplum önünde bazı sürtüşmeleriniz ve zorlanmalarınız oluşabilir.

22 Şubat 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal olarak çok yoğun olmasanız da doğru eğilimler ve içgüdülerle ikili ilişkilerde ilerleme sağlayabilme fırsatı yakalayabilirsiniz. İlişkinizde ciddiyet gerektiren bir konu gündeme gelebilir. Fazla akılcı ve resmi olmak nedeniyle aranızda duygusal soğukluk meydana gelebilir. Aynı şekilde ortaklığınızla ilgili mali ve yönetimsel konularda fikir ayrılıkları ve tarafların birbirine baskı uygulama durumu meydana gelebilir. Ortaklığınızı veya ilişkinizi tehlikeye atabilecek bir kaçamak veya faaliyet riski beş gün boyunca hayatınızı riske edebilir.

22 Şubat 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İletişiminizde gözle görülür, ciddi ilerlemeler olacaktır. Bu iletişim yeteneğinizi konsantrasyon gücünüzle birleştirerek, elinizdeki işleri her yönden mükemmele yakın şekilde tamamlayabilir, çevrenizdeki insanlardan da takdir toplayabilirsiniz.

22 Şubat 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 02' 10" R
Ay
Oğlak
06° 04' 05"
Merkür
Koç
16° 25' 55"
Venüs
Koç
29° 14' 15"
Mars
Balık
28° 37' 20"
Jüpiter
Boğa
23° 37' 26"
Satürn
Balık
16° 26' 54"
Uranüs
Boğa
22° 15' 56"
Neptün
Balık
28° 51' 52"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 40"
Lilith
Başak
23° 10' 45"
True Node
Koç
15° 24' 24"
Son Güncelleme : 28/04/2024 23:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>