Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Nisan 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda daha çok istikrarlı etkiler altında olacağınız ve sevdiğiniz kişiyle güzel paylaşımlar içine girebileceğiniz bir gündesiniz. Geçmişe ilişkin bazı konular gündeme gelebilir yada sizi yeniden düşündürebilir. Aşk yaşamınızda bazı karamsarlıklar gündeme gelebilir ve uzun vadede sizi düşündürebilir. Duygusal olarak güvenlik arayışı içine girebilirsiniz ve sahip olduğunuz şeyleri korumak için çalışabilirsiniz. Aşk yaşamınızda yeni bir karar almayın.

İş yaşamınızda verimli etkiler altında olacağınız ve yeteneklerinizi olumlu olarak kullanabileceğiniz bir gündesiniz. Olayların gelişimine hakim olmayı başaracaksınız ve işlerinizi istikrarlı bir şekilde yürütebileceksiniz. Düşünceleriniz açık ve pratik hayatınıza ilişkin bazı kararlar verme aşamasına gelebilirsiniz. Yeni girişimlerde bulunmak yerine elinizdeki eski işlerinizi tamamlamayı tercih edeceksiniz.

Maddi konularda genel anlamda olumlu etkiler altında olacağınız ve başarılı çalışmalar yapabileceğiniz bir gündesiniz. Daha çok uzun süreli düşüneceksiniz ve planlarınızda da temkinli olmayı tercih edeceksiniz. Parasal olarak bazı yeni kararlar alabilirsiniz.

Yeteneklerinizi çok iyi bir şekilde kullanabileceğiniz ve olumlu girişimlerde bulunabileceğiniz bir gündesiniz. Olayların gelişimine hakim olmayı başaracaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genel olarak bir rahatlama hissedeceğiniz ve yaşamdan zevk alacağınız bir gündesiniz. Bazı gerilimlerinizde bugün kurtulabilirsiniz. İçsel gelişmeler önem kazanıyor ve kendinizi fazlasıyla dinleyebilirsiniz. Çevrenizde değişikliğe ihtiyaç duyabilirsiniz ancak bugün herhangi bir yeni karar almamalı ve yeni bir girişimde bulunmamalısınız. Daha çok istikrarlı davranmayı tercih edeceksiniz ve durumunuzu korumayı tercih edeceksiniz. Yeni bazı kararlar alabilirsiniz.

23 Nisan 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 02:03 Merkür-Mars kavuşumu, Perşembe günümüzün ilk etkili görünümüdür. Bu enerji,  maddi ve manevi anlamda kazandırıcı olana yönelerek bir tespitte bulunabilirsiniz. Bugün iletişimin özünde garanti ve istikrar, güven içinde yaşama arzunuz bu görünüm sayesinde gayet yüksek olacaktır. Saat 07:25 itibariyle burcunuz üzerinde seyrine başlayacak Ay etkisi altında özellikle ailevi konular önde  olmak üzere, güvenliğiniz, eviniz ve değerlerinizle ilgili olarak bugün gayet hassas düşünürsünüz. Saat 12:48 Ay-Güneş görünüm etkisi altında ailevi duygularınız sizin için her zamanki gibi ön plandadır. Sevdiklerinizi kanatlarınızın altına alarak mutlu etme çabanız fazlasıyla yoğundur. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız ve Regaip Kandilimiz kutlu olsun. Kalben sevgilerimle,

23 Nisan 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Birlikte çalıştığınız kişilerin kişisel özgürlüklerine karışılmasından hoşlanmıyor ve size de aynı şekilde davranılsın istiyorsunuz. Bugün, bulunduğunuz şartları sorgulayabilir ve paylaşım içinde olduğunuz kişilerin farklı fikirlerinden yararlanabilirsiniz. Hayallerinizi arkadaşlarınızla paylaşırken, duygusal tatmin sağlıyorsunuz.

23 Nisan 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sorumluluklarınızı ya da görevlerinizi ihmal etmeniz durumunda sizi zorlayan kişiler olabilir. Görev ve sorumluluklarınızı tamamlamamanızı engelleyecek istek ve talepleri reddetmeniz gerekebilir. Başkaları için bir şeyler yapmaya talip olmak yerine, yardım talep etmenizde fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Haftanın en uyumlu ve güzel günlerinden birindeyiz. Venüs ve Jüpiter arasındaki olumlu açı sevgimizi ve düşüncelerimizi gösterebilmemiz, ifade edebilmemiz için olanak sağlarken, duygularımız coşabilir ve sevgi bazında içimiz içimize sığmayabilir ya da yaratıcılık gerektiren, estetik veya sanatla ilgili konularda yeteneklerimizi en iyi şekilde kullanabilir ve bu başlıklı konularda başarı sağlayabiliriz. Sadece Ay'ın boşlukta olması zaman zaman karasızlıklara, belirsizliklere veya isteksizliklere neden olabilir, ama belli belirsiz bir etki. Çok önemsemiyorum Niobe'ce.

22 Nisan 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca rahat hareket edebilir ve pek çok konuda kendinizi daha iyi ortaya koyabilirsiniz. Eğitim konuları önceliğiniz olmaya devam ederken, yazışmalar açısından yüklü bir gündeminiz olacak. Yakınlarınız ya da komşularla ilişkileriniz ise size keyif verebilir. Düşüncelerinizi akıcı biçimde kullanarak çok dikkat çekebilirsiniz.

23 Nisan 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Dünüş... Bugün hayatınızda uzun süredir yer almasını istediğiniz biri karşınıza her an çıkabilir ve bu sürpriz bir anda sizin için olumluluk yerine olumsuzlukta yaratabilir.

23 Nisan 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde finansal konularda ve içsel dengenizi oluşturmakta daha fazla çabaya ihtiyacınız varken, Mars Uranüs ve Pluton arasındaki t-kare exact olduğu için, ruhsal olarak stresli bir gün geçirme ihtimalinize karşılık olabildiğince pozitif ortamlarda ve iyimser kişilerle bir arada olmanız, aileniz ve özel hayatınızdaki olası problemlerin üzerine gitmemeniz ve enerjisi daha rahat günlerde paylaşımlarda bulunmanız faydalı olacaktır.

23 Nisan 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kendinizi oldukça rahatlamış hissedebilirsiniz. Hatta o kadar rahat olabilirsiniz ki, gevşekliğe bile kayabilirsiniz. Odaklanma güçlüğü nedeniyle, yapmanızı bekleyen işlere yoğunlaşmakta zorlanmanız mümkündür.

23 Nisan 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 14' 30" R
Ay
Kova
06° 47' 24"
Merkür
Koç
17° 14' 09"
Venüs
Boğa
02° 02' 08"
Mars
Koç
00° 22' 24"
Jüpiter
Boğa
24° 09' 12"
Satürn
Balık
16° 38' 57"
Uranüs
Boğa
22° 23' 43"
Neptün
Balık
28° 55' 60"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 42' 22"
Lilith
Başak
23° 25' 52"
True Node
Koç
15° 20' 37"
Son Güncelleme : 01/05/2024 06:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>