Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Nisan 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda daha çok istikrarlı etkiler altında olacağınız ve sevdiğiniz kişiyle güzel paylaşımlar içine girebileceğiniz bir gündesiniz. Geçmişe ilişkin bazı konular gündeme gelebilir yada sizi yeniden düşündürebilir. Aşk yaşamınızda bazı karamsarlıklar gündeme gelebilir ve uzun vadede sizi düşündürebilir. Duygusal olarak güvenlik arayışı içine girebilirsiniz ve sahip olduğunuz şeyleri korumak için çalışabilirsiniz. Aşk yaşamınızda yeni bir karar almayın.

İş yaşamınızda verimli etkiler altında olacağınız ve yeteneklerinizi olumlu olarak kullanabileceğiniz bir gündesiniz. Olayların gelişimine hakim olmayı başaracaksınız ve işlerinizi istikrarlı bir şekilde yürütebileceksiniz. Düşünceleriniz açık ve pratik hayatınıza ilişkin bazı kararlar verme aşamasına gelebilirsiniz. Yeni girişimlerde bulunmak yerine elinizdeki eski işlerinizi tamamlamayı tercih edeceksiniz.

Maddi konularda genel anlamda olumlu etkiler altında olacağınız ve başarılı çalışmalar yapabileceğiniz bir gündesiniz. Daha çok uzun süreli düşüneceksiniz ve planlarınızda da temkinli olmayı tercih edeceksiniz. Parasal olarak bazı yeni kararlar alabilirsiniz.

Yeteneklerinizi çok iyi bir şekilde kullanabileceğiniz ve olumlu girişimlerde bulunabileceğiniz bir gündesiniz. Olayların gelişimine hakim olmayı başaracaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki günlerde bir konuda yaşayacağınız bir sıkışıklık, bazı şeylerin zamana bırakılamayacağı konusunda sizi uyaracak. Yetersiz bulunduğunuz bazı konularda, beklenmeyen çıkışlarla ilginçlikler yaratabilir ve yetersizlik imajınızın bir önyargı olduğunu ortaya koyabilirsiniz. Ama bu, küçük görünen fırsatları da değerlendirebilmenize bağlı.

23 Nisan 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 00:46 Aslan burcunda oluşan ilkdördün etkisinde, yeni haftamız başlayacak. Bu oluşum, maddi ve manevi anlamda yeniliklerde bulunmak, yaşamınızı daha iyi şartlarda sürdürmek ihtiyacı içindesiniz. Fakat bunu tam anlamıyla yapabilmeniz için şefkat, ilgi ve desteklenmeye ihtiyacınız büyük. Bazılarınız ise yeni bir ortamda hayatını kurabilmek için, parasal yönden güçlü olmak gerektiğinin bilinci içinde içten içe planlamalarda bulunabilirler. Çünkü değişimin anahtarının para olduğunu bilmektesiniz. Bu düşüncelerinizi yakın bulduğunuz bir dostunuzla konuşabilir, rahatlayabilirsiniz. Saat 08:32 Ay-Merkür görünümü, geleceğinizi garanti altına almak için parasal konularda daha fazla çaba sarfetme gereği duyarsınız. Bu gerekliliğin altında yatan bir başka önemli duygu, kimseye muhtaç olmama isteğidir. Zirvede olmak, rahat bir yaşam sürebilmek için hem kendinizden emin olmanız hem de yeri geldiğinde cesaretle kendinizi ortaya koymanız lazımdır. Bu öyle ince bir noktadır ki, mantık ve duygular arasında çatışma olmaksızın hareket etmek esastır. Ne istediğinizi bilmeli, isteğinize göre kararlar alabilmelisiniz. Saat 14:50 Ay-Kuzey düğüm kavuşum etkisinde paranın rahat bir yaşam sürmedeki önemini bilerek geleceğe dönük düşünürsünüz. Finansal açıdan güçlü olmak ve bu gücü elde etmek adına hareket edersiniz. Sizin için kazanmak, kazandığınızla güzel bir hayat yaşamak önemlidir. Atatürkümüzün ülkemiz ve tüm dünya çocuklarına armağanı olan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı en içten dileklerimle kutluyorum. Kalben sevgilerimle,

23 Nisan 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İçsel huzurunun başarı getireceğine inanıyorsun. Bu, işlerine daha sıkı sarılmanı sağlayacak.

23 Nisan 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugüne kadar getirmiş olduğunuz finansal sorunlarla tekrar uğraşmanız gerekebilir. Bu durumla ilgili önemli açılımlar yapmak isteyeceğiniz ve yine bu konuda bazı dostlarınızdan fikirler alma yoluna gideceğiniz bir gün yaşayabilirsiniz.

23 Nisan 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde kendinizi gergin hissedebilirsiniz. Ani parlamalar olabilir. İşinizle ilgili konularda kendinize güveninizi ortaya koyacağınız olaylar yaşayabilirsiniz. Bu konuyla ilgili temeller atmak isteyebilirsiniz. Maddi kaynaklarınızla ilgili dalgalanmalar olabilir. Parasal birikimlerinizi yönlendirmek için yeni arayışlara girebilirsiniz.

23 Nisan 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün aşka küskün mutsuz Yengeçlerin yüzlerini güldürecek. Bu olumlu enerjiarayan ve olumsuz cevap alan Yengeçler içinde mutlu olup yeteneklerini ortaya koyabilecekleriimkanını yakalamalarını sağlayacak. İş bulabilir güçlü insanlardan gelecekbirlikleri ile kariyer hayatınızı yeniden yapılandırabilirsiniz.

23 Nisan 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş ve para konularına odaklanabilir, sahip olduklarınızı, kaynaklarınızı daha iyi değerlendirmek üzerine odaklanabilirsiniz. Kendinizi daha rahat ve güvende hissetmek üzere atacağınız bazı adımlar olabilir.

23 Nisan 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İçsel huzurunu koruduğun sürece başarının da geleceğine inanıyorsun. Bu düşüncen, işlerine daha sıkı sarılmanı sağlayacak. Çalışma ortamındaki gruplaşmalardan rahatsızlık duyacağın bir gün. Buna rağmen kendini rahatça ifade edebileceksin. Kendi işini yapan bir Yengeç burcuysan, akşamüzeri katılacağın organizasyonda tanışacağın kişiler, yenialanlarına yönelmeni sağlayabilir. Evli bir Yengeç burcuysan, aile içerisinde fikir ayrılıkları yaşanabilir. Sakin tavrın diğerlerinin de yatışmasını sağlayacak. Mide problemi olan bir Yengeç burcuysan, sağlıksız gıdalardan uzak durmanda fayda var.

23 Nisan 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün duygularınız aniden kabarabilir. Ancak, düşünceleriniz ve anlayışınız yüksek olduğu için olayları fazla büyütmeyeceksiniz. Zaten olayların da pek büyük olduğu söylenemez. Sevgi ve aşk duygularınızın gücü artıyor.

23 Nisan 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kendinizi oldukça rahatlamış hissedebilirsiniz. Hatta o kadar rahat olabilirsiniz ki, gevşekliğe bile kayabilirsiniz. Odaklanma güçlüğü nedeniyle, yapmanızı bekleyen işlere yoğunlaşmakta zorlanmanız mümkündür.

23 Nisan 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 09' 56" R
Ay
Yay
24° 18' 17"
Merkür
Koç
16° 13' 23"
Venüs
Koç
28° 08' 01"
Mars
Balık
27° 55' 51"
Jüpiter
Boğa
23° 24' 56"
Satürn
Balık
16° 22' 03"
Uranüs
Boğa
22° 12' 53"
Neptün
Balık
28° 50' 12"
Plüton
Kova
02° 05' 55"
Chiron
Koç
20° 31' 37"
Lilith
Başak
23° 04' 47"
True Node
Koç
15° 27' 08"
Son Güncelleme : 28/04/2024 02:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>