Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Temmuz 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Erken tespitler yanılgılara yol açabilir. İlişkileri koyduğunuz sınıflamalar, belki de çok özel şeyleri kaçırmanıza neden oluyordur. Kalıcı görmediğiniz bazı etkileşimlerin de size yararı olabilir

Zor günlerden geçici olarak kurtulurken, yeni gerginliklerin hazırlığını yapmak durumunda kalıyorsunuz. İstikrar için çabalarınız yeterli görünmese de umut var. Mevcut koşullar, birçok insan gibi sizin de umutlarınızı sınırlayabiliyor.

Tahsilattaki problemlerinizi ödemelerinizi geciktirerek dengelemeye çalışmanız, bu şartlarda pek ilkesizlik sayılmayabilir. Uyguladığınız sıkı para politikasının aldığı tepkilerden üzüntü duyacak durumda olmadığınızı biliyorsunuz.

Birbağlantınızla, bir daha hiçyapamayacak şekilde gerginleşiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gökyüzü hayatınızın kontrolünü ele almanız için destekliyor sizleri. Rahatsızlık duyduğunuz mutsuz olduğunuz hemen her konuda kararlı davranır isteklerinizi belirlerseniz yaşayacağınız gelişmeler karşısında nasıl davranmanız gerektiğini de buldunuz demektir. Hiç kimsenin aldığınız kararları uygulamanızı engellemesine izin vermeyin. Rehberiniz sezgileriniz olsun. Finansal konularda yaşanacak zam ya da terfi kaygılarınızı da azaltacaktır. Fakat harcamalarınız konusunda temkinli olmalı ve gelecek paraya güvenerek son kuruşunuza kadar harcama yapmamayı öğrenmelisiniz. Aşk hayatınızda ise arkadaşlarınız aracılığı ile keyifli gelişmeler yaşanabilir.

23 Temmuz 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler 23 Temmuz-23 Ağustos Güneş ve 23 Temmuz-7 Ağustos tarihlerinde Merkürün Aslan burcunda seyrine başlaması yolculuklar, eğlenceli aktiviteler, hayatın güzel yanlarının keyfine varma, yeni tanışmalar, farklı bir şeyler yapmak arzusuyla dolu olduğunuz bir süreçtir. Fikirlerinizi dış dünyaya sunuş biçiminiz artistik ve çok etkileyicidir. Sanatçılar için bu hem taklit gücünün artması hem de yeni bir karakter üzerinde çalışılması yönünde olumludur. Bildiklerimizi açıklamak, öğretmek, tasdik edilmek hoşunuza gider. Bu süreç, aşk hayatınızla ilgili konularda da etkili olup farklı yerler görmek, insanlarla tanışmak arzumuzu işaret etmektedir. Ancak Venüsün 25 Temmuz itibirayle, iki burçtaki geri hareketi  hem ailevi hem yolculuklar, yakın çevre, eğitim vehayatımızla ilgili konuların gözden geçirilmesi gerektiğini işaret ediyor. O kadar özgür değiliz. Halledilmesi gereken meseleleri göz ardı edemeyiz. Saat 07:04 Ay-Mars görünümü, kendinizi, değerlerinizi, sevdiklerinizi koruma altına almanızı sağlar. En ufak bir olumsuzluk halinde hemen tepkinizi koyarsınız. Çünkü güvenliğinizin tehdit edildiğini  düşünürsünüz. Kafanızın içinde bir takım planlar yaparak bunları uygulamak istersiniz. Ancak bu planların işler hale gelmesi için sabırlı olmanızda yarar vardır. Bu görünüm kişinin her ne olursa olsun, kaybetmemek için var gücüyle mücadele etmesini sağlayıcıdır. Saat 10:00 Ay-Uranüs görünümü, hayatınız, evliliğiniz veya uzun süreli ilişkiniz, geleceğinizle  alakalı konularda güven içinde yaşamak isteğinizi işaret ediyor.  İster istemez her durumu kontrol altına almaya çalışırsınız. Bunu yapmadığınız takdirde içiniz rahat etmez. Başkalarının sizi onaylamasından hoşlanırsınız. Buna karşı gelen olursa kendinizi reddedilmiş hissedersiniz. Bu reddedilme gün boyu stres yaşamınıza yol açabilir. Biraz gevşemekte, kendinizi yormamakta yarar var. Saat 21:11-24 Temmuz saat 05:07  arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Saat 22:58 Güneş-Merkür kavuşumu, Ay-Boşluk zamanına denk geldiği için,  harcamalarınıza lütfen dikkat ediniz. Alışverişlerin bilinçli bir şekilde yapılması yararlı olur. Borç-Alacaklar anlamında bütçenizi şöyle bir gözlem altına alınız. Nerelerden kazanç sağlamaktasınız ve nelere para harcamaktasınız. Bunları bilinçli şekilde ele alınız.Birbirimize karşı anlayışlı, sevgi dolu yaklaşmamız dileğimle,

23 Temmuz 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İdeallerinizi yeniden gözden geçirecek ve belki de adres değişiklikleri yaşayacaksınız. Uzun süredir planladığınız yolculuklar gündeme gelecektir. Almayı düşlediğinizi bir eve sahip olabilir veya mülkünüzü arttırma yoluna gidebilirsiniz. İdeallerinizi gerçekleştirmek istiyorsanız, bir an önce kollarınızı sıvamalısınız.

23 Temmuz 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzun zamandır üzerinde yoğunlaştığınız ya da uzun zamandır olmasını istediğiniz ticari veya yaratıcılık gerektiren başlıklarda adlandırılabilecek konularda belli girişimlerde bulunabilir, sıcağı sıcağına olayların üzerine gidebilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerine kadar bazılarımız ufak tefek huzursuzluklar veya münakaşalar yaşamış olsa da, gün genelinde, yeni enerjiler, günün renkli, hareketli ve eğlence arayışıyla geçeceğine işaret ediyor. Aslan burcuna geçen Merkür daha esprili, dikkat çekici ve neşeli diyaloglara olanak tanıyacağı için abartmamamız koşuluyla birbirimizi etkilememiz ve memnun etmemiz daha kolay olacaktır. Güneş ve Merkür kavuşumu enerjimizi eğlenceye, aşka veya yaratıcılık gerektirenve aktivitelere yönlendireceğimizin ve hatta bu alanlarda bazı olanak ve fırsatlara rastlayabileceğimizin işareti. Doğru değerlendirmek lazım. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Niobe

23 Temmuz 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ev hayatınızla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Gün içinde açık düşmanlara karşı tedbirli olmanızda fayda var. İletişimde olduğunuz kişilerle aranızda huzursuzluk çıkabilir. Sorumlu olduğunuz konularda karar almakta zorlanabilirsiniz. Akşam saatlerinde keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz.

23 Temmuz 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Edebiyat... İnsanların neler hissettiklerini anlayabiliyorsunuz ve yardım için yarışıyorsunuz. Bugün insani yönünüz oldukça yüksek.

23 Temmuz 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kişisel gelişim, enerji çalışmaları ve rahatlatıcı aktivitelerden yararlanabileceğiniz, aile içi ilişkilerinizi geliştirebileceğiniz, dedikoduların içinde yer almamanız gereken, yaratıcı hayal gücünüzün doruk noktada olacağı bir zamandasınız.

23 Temmuz 2015, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ev, aile ilişkilerinizde yaşantınızı sorgulayabileceğiniz bağımlılıklar söz konusu. Yanıtsızlığınızın umutsuzluğa dönüşmemesi için gösterdiğiniz çabaların paylaşılması, bugünlerde çok olası. Sizin çok sıklıkla konu edildiğiniz bazı tartışmaların farkındasınız. Bu oluşumda size dönük olumsuz düşünceleri, tartışmaların dışından etkileyemeyeceksiniz.

23 Temmuz 2015, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Öncelikle ikili ilişkiler ve ortaklıklarda iletişimde takıntılı davranışlardan uzak durmanızda yarar var. Baskıcı iletişim şekli önemli ilişkilerinizi tehlikeye sokabilir. Bu hafta maddi yatırımlar yapmak için güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili meselelerde hakem rolü üstlenebilirsiniz. Fikirlerinizin tüm olumsuzlukları giderebileceğine şahit olacaksınız. Korku ve endişeleri uzaklaştırma gücünüz sayesinde güven kazanacaksınız.

23 Temmuz 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görüşlerinizi kabul ettirmek konusunda çok inatçısınız ve amaçlarınız doğrultusunda ilerlemek için kararlısınız. Yine de zorlu günler var kapınızda, çünkü mutlu olmak için çok uğraşmanız gerekiyor. Yılgınlığa kapılmayın. Fakat bu zor günler kısa sürecek.

23 Temmuz 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 35' 45" R
Ay
Aslan
18° 21' 59" R
Merkür
Koç
29° 02' 35"
Venüs
Boğa
19° 01' 33"
Mars
Koç
10° 57' 31"
Jüpiter
Boğa
27° 23' 52"
Satürn
Balık
17° 44' 31"
Uranüs
Boğa
23° 11' 36"
Neptün
Balık
29° 18' 41"
Plüton
Kova
02° 04' 10"
Chiron
Koç
21° 27' 07"
Lilith
Başak
24° 57' 41"
True Node
Koç
14° 52' 38"
Son Güncelleme : 15/05/2024 01:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>