Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Ocak 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal açıdan pozitif bir gün, ama böyle günlerde aşırılıklara kaçabiliyorsunuz. Onun bu aşırılıklarınızdan rahatsız olduğunu biliyorsunuz. Aşkta gerçekçi olma zamanınız gelmiş görünüyor.

Yeterli olmadığınız işlerle karşı karşıya kalabilirsiniz. Bugün yaptığınız bir işle ilgili takdir göreceksiniz. Sizden beklenen enerjiyi göstermemekle birlikte zekanızla her işin üstesinden geliyorsunuz.

Bugün para konularında oldukça dikkatli olmalısınız. Beklemediğiniz bir harcama yapabilirsiniz. Bu harcama bütçenizle ilgili planlarınızı alt üst edebilir.

Sinirlerinize ve duygularınıza hakim olmalısınız. Bugün, duygusal yanınızı kışkırtan bir tartışma yaşayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Üstü örtülmüş, üzerine çok konuşulmamış ve geride kalmış bir sorun bugün gündeme gelebilir. Sizin kendinizi az da olsa suçlu hissettiğiniz bir konu olduğu için, konuşulmasından hiç hoşlanmayacaksınız ve hoşlanmadığınızı biraz da sertçe belli edeceksiniz. Güne çok iyimser başladınız. Yapıcı ve iyimser havanız akşam saatlerinde bozulabilir, ev ortamında huzur bulmakta zorlanabilirsiniz.

24 Ocak 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 13:01 olana dek Ay-boşluk etkisi altındayız. Hayal dünyamızın kapılarını ardına kadar açık.  Sıradan bir hayatın değişime uğrayacağı günü özlemle anabiliriz. Algımız o kadar berrak ki, etrafımızda olan biteni farklı bir gözle görmeye, anlamaya çalışırız.  Ancak bir yandan da arzularımıza gem vuramayız.  İllaki olmalı, artık bu sıkıntılar sona ermeli diyerek çırpınırız.  Zamanı gelmeyen, henüz yerli yerine oturmamış olan şeyler canımızı daha fazla sıkabilir. Boşluk süresince, karşımıza çıkabilecek terslikleri şefkatli ve ılımlı yaklaşımlarla çözmemiz gerekebilir. Saat 13:01 sonrası Koç burcunda ilerleyecek Ay etkisi altında,  başkalarının fikirlerine, isteklerine tahammül edemeyiz. Bazen sınırlarımızı aşan hatta yetkimiz dahilinde olmayan işlere karışabiliriz veya başkaları bizim üzerimizde hiçbir hakkı olmadığı halde söz sahibi olabilir. Saat 20:30 Ay-Satürn görünümü, sorumlulukların bizi nasıl da yorduğunu ve gönlümüzce hareket etmek isteğimizin önüne duvarlar ördüğünü gösteriyor. Oysaki insan bazen uzaklaşmak istiyor her şeyden ve herkesten. İşte biz de bugün, bir çıkış yolumuz var mı diye düşüneceğiz. Saat 23:06 Güneş-Ay görünümü,  para konusunda özgürce hareket etmek isteğinizi işaret ediyor. Ancak derinlikli düşündüğünüzde, işinizden elde ettiğiniz gelir sizi tatmin etmediği için doğal olarak bir arayış içinde olabilirsiniz. Bazılarınız için bu enerjinin anlamı, elinize geçmesi muhtemel bir gelir üzerinde hesaplama yapmaktır. Bu gelir, bir kredi başvurusu, bir davanın kazanılması, toplu bir paranın elinize geçmesi şeklinde olabilir. Hırslanmanız doğaldır. Çünkü amacınız bir an önce kendinizi toparlamaktır. Keyifli, huzurlu, gülümseten bir cumartesi günü geçirmemiz dileğimle,

24 Ocak 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal veriminizi, doğru kişilerle birlikte çalıştığınız zaman alıyorsunuz. Kendinizi yalnız hissetmek istemediğiniz için,arkadaşlarınızla aynı zamanda sıkı dostluklar kurmak istiyorsunuz. Bugün hırslı yönlerinizi, çevresel değişimlerle birleştirmelisiniz. Organizasyonlar gündeme gelirken, fikir ayrılıkları yüzünden tartışmalar söz konusu olacak.

24 Ocak 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Alışılmadık yollardan ilerlemeniz veya değişik yöntemler kullanmanız ilginç kişilerle tanışmanızı veya değerli tecrübeler kazanmanızı sağlayabilir. Sezgilerinize güvenebilir ve duygularınızı paylaşabilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Günün ilk yarısı genel bir kararsızlık hali ve tamamlanması gereken işler ön planda. Enerjik ve hareketten keyif alacağımız bugün, özelikle akşam saatlerinde fikir alışverişleri, yazışmalar ve görüşmeler söz konusu olabilir. Yenilikler, yenileyici gelişmeler veya önemli kişilerle diyaloglar açısından olumlu durumlar destekleniyor olacak. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

24 Ocak 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bu dönemde burcunuzda ilerleyen Mars size cesaret, yeni girişimler ve mücadele isteği getirmekte. Uzun süredir beklemede kalan işleri yeniden ele alabilirsiniz. Bu arada kişiliğinizi ve isteklerinizi daha belirgin biçimde sergileyeceksiniz. Ancak ikili ilişkilerde dengeyi bozmamaya bakmalısınız. Aşırı talepkar da olabilirsiniz. Bu dönemde eve ait konular, bu alanda yatırımlar, değişiklikler gündeme gelebilir. Duygularınızı daha iyi ifade edebileceğiniz, sezgilerinizden yararlanabileceğiniz günlerdesiniz.

24 Ocak 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Doğru insanlara hak ettiği değeri vermeyip, hak etmeyen insanlara verdiğiniz değerden dolayı kendinize kızacaksınız. Yeni arkadaşlıklar edinmeye çalışın.

24 Ocak 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Dostlarınızla eğlenceli vakit geçirebileceğiniz bugün, ikili ilişkilerde ani görüşme ve haberleşme fırsatlarınız sözkonusu olacak. Aşk hayatınızda fırsatların vurgulandığı bugün,hayatınızda ani fırsatlar elde edebilir, seyahatler ve eğitimlerden yana olumlu bir gün geçirebilirsiniz.

24 Ocak 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yoğun bir iletişim ile etkileşimin ana temalar olacağı bir gün geçirebilirsiniz. İş hayatınızda çeşitli görüşme veya yazışmaları yapabilir, türlü toplantılara katılabilirsiniz. Özel hayatınızda da çeşitli faaliyetlerde yer alabilir, uzun sohbetler veya ziyaretler gerçekleştirebilirsiniz.

24 Ocak 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 17' 59"
Ay
Kova
22° 00' 51"
Merkür
Koç
17° 45' 19"
Venüs
Boğa
03° 22' 43"
Mars
Koç
01° 12' 48"
Jüpiter
Boğa
24° 24' 30"
Satürn
Balık
16° 44' 37"
Uranüs
Boğa
22° 27' 28"
Neptün
Balık
28° 57' 57"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 02"
Lilith
Başak
23° 33' 07"
True Node
Koç
15° 20' 50"
Son Güncelleme : 02/05/2024 08:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>