Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Şubat 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün sevgiliniz size karşı anlamsız hareketler sergileyebilir. Onu anlamaya çalışın ve bir kavga ortamından uzak durun çünkü sevgiliniz bu sıralar çok hassas.

İş hayatınızda çok şanssız bir gün geçireceksiniz. Tembelliğinizle göze çarpacak ve amirinizden azar işiteceksiniz. Büyük bir işi kaybedeceksiniz.

Taksitli alış-veriş ve ev masraflarınız yüzünden parasal sıkıntılar çekeceksiniz ve bir süre daha durumunuz düzelmeyecek.

Bu aralar sağlığınızla ilgili problemler gündeme geldi. Bir kaç gün daha istirahat etmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aranızın açık olduğu biri, önümüzdeki günlerde size başka bir nedenle yaklaşmak isteyecek. Bundan yararlanıp ilişkiyi biraz da olsa düzeltmeniz mümkün olabilir. Bir rastlantı sonucu bugün yaşamınıza girecek yeni insanların, çok anlam yüklemiş olduğunuz bazı eski arkadaşlıklarınızdan daha tatmin edici olduklarını göreceksiniz.

24 Şubat 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 00:45 Merkür-Satürn görünümü yeni gelişmelerin, yeni fırsatların işaretçisidir. Günün genelinde ise, çalışma hayatımızı, sağlığımızı,haklarımızı, ortaklaşa paylaşımlarımızı ciddiyetle ele alacağız. Durumumuza, gücümüze, beklentilerimize bakacağız. Yere sağlam basıyor muyuz, başkalarına ihtiyaç duyuyor muyuz, hangi konularda bir şeyler yerli yerine oturmuyor bunları gözden geçireceğiz. Saat 18:41 Ay-Venüs olumlu görünümü, hedefleriniz doğrultusunda yapmanız gerekenlerin farkına varabilirsiniz. Aklınıza güzel bir fikir geldiğinde, kısa süre içinde o fikrin nasıl uygulamaya döküleceğini ve bunun size sağlayabileceği yarar-zarar hesabını yapabilirsiniz. Finansal açıdan sürpriz yaratabilecek yatırımlardan uzak durabilirsiniz. Ancak eğer aklınıza yatan bir fikir varsa ve gerçekten sizin için faydalı olacaksa sonuna kadar üzerine gitmekten de çekinmezsiniz. Hayatın bize sunacaklarından şüpheye düşmeyelim. Çünkü her gecenin bir aydınlığı mutlaka vardır. Mutlu ve huzurlu bir gün dileğimle,

24 Şubat 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hafta sonu için planlarını bugünden yapmak isteyebilirsin. Ancak son dakika her şey tersine dönebilir.

24 Şubat 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ofis ortamında ekstra sorumluluklar sizi rahatsız edecek boyuta gelebilir. Üstlerinizden önemli ölçüde iyi adımlar alabileceksiniz. Finansal konularla ilgili duyacağınız haberler güzel bir etki yaratabilir.

24 Şubat 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz olaylara ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Ortaklı konular keyfinizi kaçırabilir. Sorumlu olduğunuz konular sizi daha fazla sıkıştırabilir. Sabırlı olmaya çalışın. Bazı konularda kabullenir olmanız gerekebilir. İlerleyen zamanlarda keyif alacağınız konulara yönelebilirsiniz. Sanatsal işlerle uğraşabilirsiniz.

24 Şubat 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Belli tartışmaların içerisine girmemek için daha net sorular sormalısınız. Bazı konuları hafife almanız sahip olduğunuz şeyleri kaybetmeniz anlamına gelebilir.

24 Şubat 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Karşınıza güçlü kişiler ve mücadele gerektiren konular çıkabilir. Duygularınızı kontrol etmeniz gerekebilir, sakin kalmaya çalışmalısınız.Derinlik ve konsantrasyon gerektiren konularda başarılı olabilirsiniz.

24 Şubat 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, özel hayatınızdaki ağır sorumluluklarınız için sevdiğiniz insandan güçlü destekler göreceksiniz. Danışmanlıklardan ve başka insanların tavsiyelerinden büyük fayda sağlayabilirsiniz.

24 Şubat 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayatınızdaki krizleri aşmak adına insanlarla temasa geçebilir, sizi özgürlükten uzaklaştıran bazı olumsuzlukların üzerine korkusuzca gidebilirsiniz. Teknoloji kullanımınız yükselecektir. Ortaklaşa elde edilen kazanımlarda yükselişe geçebilmek için teknoloji destekli adımlar atmanız gerektiğini benimseyebileceksiniz. Özel ilişkinizi kalıcı kılmak için özel etkilere sahipsiniz. Aşkınızı uzun soluklu bir evliliğe dönüştürebilmek veya hobinizi paraya çevirmek için ortaklıklar kurabileceğiniz bir durumdasınız.

24 Şubat 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal hayatınız aniden canlanabilir. Girdiğiniz sosyal ortamlarda ise, çeşitli nedenlerle yapacağınız harcamaların miktarlarına dikkat etmeyebilirsiniz. Giderinizi göz önünde bulundurmalı, tutumlu olmayı unutmamalısınız.

24 Şubat 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 00' 33" R
Ay
Oğlak
05° 42' 01"
Merkür
Koç
16° 25' 29"
Venüs
Koç
29° 12' 12"
Mars
Balık
28° 36' 03"
Jüpiter
Boğa
23° 37' 03"
Satürn
Balık
16° 26' 45"
Uranüs
Boğa
22° 15' 50"
Neptün
Balık
28° 51' 49"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 35"
Lilith
Başak
23° 10' 34"
True Node
Koç
15° 24' 29"
Son Güncelleme : 28/04/2024 23:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>