Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Eylül 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevildiğinizden emin olmak istiyorsunuz. Sevgiliniz ise arkadaşlarına, sizi sevdiğini daha nasıl belli edeceğinden yakınıyor. Bu güvensizliği belli ki kendi içinizde halletmeniz gerekiyor.

Birarkadaşınızla ilişkiniz gitgide bir can yoldaşı ilişkisine doğru gidiyor. Onunla birlikte gösterdiğiniz dayanışma zevkli birortamı yarattığı gibi, diğer çalışma arkadaşlarınıza da güzel bir örnek oluyor.

Biraz daha masrafsız yaşamayı becerebilmelisiniz. Parasal şikayetlerinizi en aza indirmeniz halinde bile çok tatminkar olamayacaksınız. Çünkü siz esas sorunu kazancınızla yaşıyorsunuz.

Aşk ilişkinizde aslında az sevilme endişesi değil, gizli bir güvensizlik yaşıyorsunuz. Öncelikle bunu kabul etmeniz ve bununla savaşmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün telaşlı bir hazırlık içinde görünüyorsunuz. Bu hazırlığın içinde sevinçli beklentiler görünüyor. Bu telaşlılığınızla hayatınızda bazı değişiklikler yapmayı düşünüyorsunuz. Aile içinde kutlamayı düşündüğünüz bir sevinciniz var. Bu sevincinizi bazı dostlarınız da sizinle paylaşmak istiyor. Biraz düşünürseniz buna hakları olduğunu anlayacaksınız.

25 Eylül 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 01:27 Merkür-Pluto mücadeleci görünüm etkisi altında bayramın ikinci gününü karşılıyoruz. Bu enerji,  türlü nedenlerle  düşüncelerinizi açıklamaktan çekinmenize neden olabilir. Hatta sırf  uyumlu davranayım diye, sabır gösterebilirsiniz. Bu durum sizi yorabilir. Ancak Merkür geri hareketinde, duruma net ve gerçekçi bir şekilde bakmak yararlıdır. Böylece sorunların ardında yatan nedenleri, ne yapılması gerektiğini tespit etmek mümkündür. Yeniden bakmak, yeniden üzerinde düşünmek faydalıdır. 25 Eylül saat 05:18-12 Kasım saat 23:41 tarihleri arasında Mars-Başak burcunda ilerleyecek. Bu süreç sizin çevreniz, aşk hayatınız ve çocuklarınızla ilgili meseleleri ve  hedeflerinizi bir an önce yürürlüğe koyma arzunuzu işaret etse de, enerjinizi mutlaka doğru biçimde kullanmak, kendinize de fazla yüklenmemek gerekir. Tamam özen gösteririz. Sağlam ve güvenli olsun diye titizleniriz. Fakat bunu dozunu iyi ayarlayınız. Her şey sizin istediğiniz gibi olmadığında, geciktiğinde, en ufak bir meseleyi gözümüzde büyütmeyin.  Organize ve planlamada bulunun. Çevresel şartları ve ilişkilere dikkat edin.  Çünkü siz sinirli ve aşırı titiz olursanız stres altına girersiniz. Bu stres önce çevrenizdekilerle aranızda sorunlara yol açar.  Kardeş-yakın akraba-komşular  ve onlarla ilgili sorumluluklar gündemimizde yer alabilir. Ancak siz de önemlisiniz. Bunu unutmayın. Bu dönemde, bazı kişilerle aranızda fikirsel ve hedef anlamında farklılıklar oluşabilir. Bunları da sakince ele almak gerekiyor. Olumsuz düşünmek, kaygılı olmak, her şeyi didiklemek yanlıştır. Birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu En güzel şekilde hissedeceğimiz Nice Bayramlara Ağız tadımız ve huzurumuz yerinde olsun Hanelerimiz bereketle dolsun. Can-ı yürekten sevgilerimle,  

25 Eylül 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal yaşamınızı veya ticari hayatınızı ilgilendiren ilişkilerin sadece olumsuz taraflarına odaklanmanız problemlere neden olabilir. Fikirlerinizi dile getirmeden önce sonuçlarını düşünmeniz gerekiyor. Son dakika değişiklikleri gündeme gelebilir.

25 Eylül 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ticari konuları veya duygusal yaşamınızı ilgilendiren başlıklarda, sadece olumsuz tarafları değil, olumlu yönleri de görmeye çalışmanız gerekiyor. Bu bakımdan size olumlu gelecek kişilere yakın durmanızda ve problem yaratanlarda birkaç gün için uzaklaşmanızda fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gün genelinde hoş ortamlar yok değil, ilişkilerimizde olumlu diyaloglar kurabilir ve bol bol sosyalleşebiliriz. Bayram atmosferini bozmak istemiyorum, ama özellikle gece yarısına doğru saatlerden itibaren on gün boyunca pek parlak bir süreçteyiz diyemem. Bugün özellikle akşam saatlerinden itibaren, üzerimizde gereksiz bir enerji hissedebilir, ona buna çatma, onla bunla tartışma veya alelacele hareketlerde bulunup onu bunu kırma, oraya buraya çarpma türünde eğilimlerde bulunabiliriz. Enerjiyi dengeleyebilir, diyaloglarda uyumu sağlayıp, gerilimden kaçarak, ani hareketler yerine yavaş hareket edip sakarlıkların ve ufak tefek kazaların önüne geçebilirsek ne ala! Özellikle Cumayı Cumartesi ye bağlayan gece türlü çeşitli stres içeren durum, öfkeli, dominant, despot veya saldırgan kişiler ya da ilerlememizi engelleyen durumlar söz konusu olabilir. Önümüzde bir duvar var veya üstümüze bir duvar yıkılmış gibi hissedebiliriz. Ülkemizi ilgilendiren başlıklarda da hassasiyetler oluşabilir, ama bayram bayram uzun uzun yazmamayı tercih etsem iyi olur Niobe'ce. Sonuçta bu tür olaylar hangi alana odaklanmamız gerektiğini anlamamıza yardım etmesi bakımından eğitici olarak da değerlendirilebilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

25 Eylül 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün size kriz çıkaran konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Sorumlu olduğunuz konularda endişe içine düşebilirsiniz. Sabırlı davranmanız gereken zamanlardasınız. Sakin tavrınızla sorunları çözebileceksiniz. Finansal konularda yenilenmeye gidebilirsiniz. Uğraştığınız işlerde eksiklikleri tamamlamak için çaba sarf edebilirsiniz.

25 Eylül 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İyimser bir bakış açısının renklendireceği bir gün geçirebilirsiniz. Sizi sıkan ufak tefek detayları bir kenara bırakıp genel resmi görmeniz mümkün olacak.

25 Eylül 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

25 Eylül 2015, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün itibarıyla Mars sizin aşk, eğlence ve çocuk evinizde hareket etmeye başlayacak. Aşk hayatınız, çocuklarınızın koşulları ve bu alanda mücadeleleriniz artacak.

25 Eylül 2015, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Eviniz, yuvanız, ailenizle ilgili konular sizlerin efor sarf edeceğiniz, birazda mücadele etmeniz gereken alanlar olacak. Ev değişimi, evde tadilat, dekoratif değişikler yapabilirsiniz. Yalnız ev içinde gerginliklere karşı da dikkatli olmakta yarar var. Özellikle ev içinde delici, kesici, yanıcı aletler, gaz kaçaklarına da dikkat etmekte yarar var.

25 Eylül 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaratıcı bir gün. Yeni bir konuya el atarak başarılı ve zevkli bir çalışma yapabileceksiniz. Patronunuz da sizden uzun zamandır böyle bir atak bekliyordu. Candan dostlarınızdan yardım istemeyi unutmayın. Onlar buna hazır. İyi günler başlıyor.

25 Eylül 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 07' 45" R
Ay
Terazi
01° 57' 06"
Merkür
Boğa
03° 45' 31"
Venüs
Boğa
23° 32' 10"
Mars
Koç
13° 45' 05"
Jüpiter
Boğa
28° 15' 47"
Satürn
Balık
17° 59' 30"
Uranüs
Boğa
23° 24' 22"
Neptün
Balık
29° 23' 55"
Plüton
Kova
02° 02' 45"
Chiron
Koç
21° 38' 16"
Lilith
Başak
25° 22' 04"
True Node
Koç
14° 56' 02"
Son Güncelleme : 18/05/2024 17:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>