Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Nisan 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Boğaların atılımları ve başarıları gönül işlerinde de devam edecek. Kendilerine özgü cazibeleri ile göz dolduracaklar, özellikle bayan olanlar gizli beğenilere açık olacaklar ama bu partnerlerini aldatmaya varmayacak. Bunun yanı sıra süregelen beraberlikleri olanlar,eğitim gibi sorunlar yüzünden belli bir süre ayrı kalacaklar. Sevilmenin mutluluğunu ve ayrılmanın hüznünü yaşayacaklar.

Bugün askıda olan bazı işlerinizi ele alacak ve halledeceksiniz. Bazı işbirliği teklifleri ile karşılaşacaksınız ki bu öneriler karar vermede sizi bayağı zorlayacak. Bazı önemli atılımlarınızı, karar ve anlaşmalarınızı bazı dostlarınıza açarsanız size destek olacaklardır. Ancak, bazılarından da gizli tutmalısınız. Çünkü bu dost sandığınız insanlar size karşı gizli düşmanlıklar içindeler. Hangi dostun ne olduğu konusunda da sezgileriniz size yol gösterecektir.

Bugün para kazanmaktan çok para harcama günü yaşayacaksınız. Bu arada kredi borçlarınızda bir artış olacak.

Bazı konularda atılım içerisinde olacaksınız ama aynı zamanda dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Yaptığınız işler hakkında herkese bilgi vermeyin ve açıktan rekabete kalkışmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı tavırlarınızın insanlar tarafından yanlış anlaşıldığını düşünüyorsunuz. Ama bu tavırlarınızda yanlış anlamayı kolaylaştıracak taraflar da oldukça fazla. Belli bir istikrar kazandırmak istediğiniz ilişkilerinizde düzenlemelere gidebilirsiniz. Ortaya koyup tartışmaya açmaya hazırlandığınız bir konu, sizi bu davranışa itecek.

25 Nisan 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Saat 06:24 Ay-Jüpiter karşıtlığı, işimizle alakalı sorunlar nedeniyle huzuru, uzlaşıyı, paylaşımı evde ararız. İsteriz ki, dışarıda zaten yoruluyorum, bunalıyorum, bari evimde mutlu olayım. Eğer evde de problem varsa, hemen tepkide bulunuruz. Saat 11:47 Ay-Pluto görünümü, toplumla ve ilişkinizle birebir alakalı konularda zorlandığınızı söylemek mümkün. Ancak sabırlı olmanız gerektiği için bir hayli öfke duyabilirsiniz. Konuşsam bir türlü, sussam olmuyor diye içinizden geçirirsiniz. Saat 21:05 Ay-Uranüs kavuşumu, mesleki konularda bir değişimin, yeni bir kararın işaretçisidir. Eğer işinizden ne zamandır memnun değilseniz ayırabilirsiniz. Uzun zamandır beklediğiniz bir haber varsa onu alabilirsiniz. Bu yeni bir gelişmedir. Saat 23:30 Ay-Merkür kavuşumu internet yoluyla iletişimin,başvuruları için araştırma yapmanın, bazı kişilerle görüşmek üzere planlamada bulunmanın yararlı olduğunu gösteriyor. Ancak Merkür gerilediği için tabii ki dikkatli olmakta, incelemekte fayda var. Günün güzellikleri hepimizden yana olsun. Canı gönülden sevgilerimle,

25 Nisan 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün hareketli bir gün geçireceksin. Akşam saatlerinde romantik sürprizlerle karşılaşabilirsin.

25 Nisan 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ertelediğiniz planlarınızı tekrar devreye alabilirsiniz. Hayata karşı daha neşeli ve pozitif olmanız ya da hobilerinize yönelim sağlamanız size farklı yenilikler getirecektir.

25 Nisan 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızda bazı sıkışık durumlarla ilgilenmeniz gerekebilir. Sorumlu olduğunuz konulardaki değişiklikler keyfinizi kaçırabilir. Gün içinde olayları biraz daha geniş çerçevede görmeniz iyi olabilir. İşlerinizi akışa bırakmak daha iyi sonuçlar getirebilir. Üstlerinizden alacağınız destekler sizi rahatlatabilir. Ailenize zaman ayırabilirsiniz.

25 Nisan 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çalışma hayatınızda başarı için daha fazla sorumluluk alabilirsiniz. İşlerinizi iyi hale getirmek için çaba sarf etmeniz gereken bir gündesiniz. Gelecek planlarınız değişebilir.

25 Nisan 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaşlarınızla birlikte olmaktan hem keyif alacak hem de yepyeni fikirler üreteceksiniz. Grup çalışmaları ve dostlarınızın desteği çok olumlu. Yeni girişimlerde bulunmayı planlayabilir, çevrenizin yardımını alabilirsiniz.

25 Nisan 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş alanlarınızda alacağınız haberler, kafanızdaki planlarla doğru orantılı olabilir. İş hayatınızdaki sorumluluklar ve üstlendiğiniz işler sizi yoruyor. Enerjinizi doğru kullanmalısınız.

25 Nisan 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaşlıklar başta olmak üzere tüm kurumsal ilişkilerinizde sağduyu, merhamet, yardımlaşma ve şefkat duygularının varlığını hissetmeye devam edeceksiniz.Bulunduğunuz ortamlara huzur verebilecek şekilde duyarlı ve ara bulucu olabileceksiniz. Toplum yararına çalışan kurum ve sosyal faaliyet projelerinde ilerleyebilir, insanlara bu şekilde yardım edebilir, özen gösterebilirsiniz. Enerjiniz ve cesaretiniz yüksek olacağından bilhassa mesleki açıdan denenmemiş projelere imza atabilir ve başlangıç yapabilirsiniz.

25 Nisan 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Günlük işlerinizle alakalı hesapta olmayan gelişmeler veya geçmişte yapmayı ihmal ettiğiniz bir iş, programınızı değiştirmenize yol açabilir. Düşündüğünüzden daha farklı konulara odaklanmak durumunda kalabilirsiniz.

25 Nisan 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 19' 35" R
Ay
Oğlak
10° 01' 58"
Merkür
Koç
16° 30' 56"
Venüs
Koç
29° 36' 20"
Mars
Balık
28° 51' 09"
Jüpiter
Boğa
23° 41' 36"
Satürn
Balık
16° 28' 30"
Uranüs
Boğa
22° 16' 57"
Neptün
Balık
28° 52' 25"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 41"
Lilith
Başak
23° 12' 44"
True Node
Koç
15° 23' 36"
Son Güncelleme : 29/04/2024 06:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>