Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Ocak 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Dönüp bir şeyleri yeniden başlatmak için biraz geç kalmış görünüyorsunuz. Hatalarınızı geç anlamanız kısa vadede bir yumuşamayı sağlayamayacak gibi.

İş hayatınızda ilişki sorunlarınız var. Bu ilişkilere daha fazla katlanmak istemiyor gibisiniz. Yaptığınızbaşvurularından yanıt gelmemesi umudunuzu kırmamalı. Yakında yüzünüz gülebilir.

Taksitin cazibesine çok kapılıyorsunuz. Yakında bir para haberiniz olabilir. Büyük borçlara girip aldığınız şeylerin birçoğu gereksiz. Harcamaları biraz daha kısmanız gerekiyor.

Son günlerdeki aşırı duygusallığınızı biraz törpülemenizde fayda var. Duygusal bir insansınız, ama bazı olaylara duygusal yaklaşmak sıkıntılara yol açabiliyor. Bunu da sık, sık yaşıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizden bu denli doyumlu olmanız, bir çok kazanım sağladığı gibi, başka iddialı kişiliklerle sürtüşmelerin nedeni de olabiliyor. Bugünler içinde bazı tanışmalar, sizin için oldukça anlamlı olabilir. Kendinizle, barışık olmanın ötesinde bir ilişki içindesiniz. Kendine hayran biri olarak betimlenmeniz, sizin için eleştirel bir anlam taşımıyor gibi.

25 Ocak 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Ay-Koç burcu geçişiyle Pazar gününe uyanıyoruz. Ne durumda olursak olalım güven duygumuzu ayakta tutmalıyız. Hayatın bizden alıp götürdüklerini düşünmek yerine, bize kazandıracaklarını düşünmek tabii ki faydalıdır. Sorumluluklarla başa çıkmak için, insanın önce kendisine inanması şarttır. Saat 13:27 Ay-Uranüs kavuşumunda, bir şeyler sanki bizi peşinden koşturuyormuş gibi hissedebilirsiniz.  Hem sağlam olmasını isteyeceğiz hem de derleyip toparlarken yanlışlar yapmamak için dikkatli olmamızda yarar var. Saat 15:02 Ay-Pluto görünümü, toplumla ve ilişkinizle birebir alakalı konularda sizi biraz zorlayabilir. O nedenle sakin davranmak pek kolay olmaz. Özellikle ilişkide, bir taraf baskın davranmaya çalıştığında canımız sıkılır. Sağlığımızla alakalı konulara özen göstermemizde yarar görüyorum.Saat 23:52 Ay-Jüpiter görünümü, gecenin ilerleyen vakitlerinde işimizde başarı, maddi anlamda rahatlık ihtiyacımız bir hayli ön plandadır. Ne yapıp edip, bu iki konuyu bir hale yola koymak isteriz. Mutlu bir Pazar günü  geçirmeniz dileğimle. Kalben sevgilerimle,

25 Ocak 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi konularda yeni kaynaklar bulmak zorunda olduğunuzu biliyorsunuz.. İyi bir yaşam ve isteklerinizin gerçekleşmesi, finans durumunuzla paralel gidiyor. Bugün yeni koşullarınızı ortaya koyacak çalışmalar içindesiniz. Dostlarınızla işbirliği içinde olduğunuz zaman, motivasyon gücünüz artıyor.

25 Ocak 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Alışılmadık yollardan ilerlemeniz veya değişik yöntemler kullanmanız ilginç kişilerle tanışmanızı veya değerli tecrübeler kazanmanızı sağlayabilir. Sezgilerinize güvenebilir ve duygularınızı paylaşabilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Günün ilk yarısı genel bir kararsızlık hali ve tamamlanması gereken işler ön planda. Enerjik ve hareketten keyif alacağımız bugün, özelikle akşam saatlerinde fikir alışverişleri, yazışmalar ve görüşmeler söz konusu olabilir. Yenilikler, yenileyici gelişmeler veya önemli kişilerle diyaloglar açısından olumlu durumlar destekleniyor olacak. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

24 Ocak 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bu dönemde burcunuzda ilerleyen Mars size cesaret, yeni girişimler ve mücadele isteği getirmekte. Uzun süredir beklemede kalan işleri yeniden ele alabilirsiniz. Bu arada kişiliğinizi ve isteklerinizi daha belirgin biçimde sergileyeceksiniz. Ancak ikili ilişkilerde dengeyi bozmamaya bakmalısınız. Aşırı talepkar da olabilirsiniz. Bu dönemde eve ait konular, bu alanda yatırımlar, değişiklikler gündeme gelebilir. Duygularınızı daha iyi ifade edebileceğiniz, sezgilerinizden yararlanabileceğiniz günlerdesiniz.

25 Ocak 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AŞK: Karşı cinse üstün olduğunuzu kanıtlamak istiyorsunuz. Tezcanlı ama dışa dönük oluşunuzdan kaynaklanan hatalarınızı karşı cins farkında olmuyor. Bu duruma devam etmemelisiniz. Farkına varabilir. PARA: Her şey kendi istediğiniz gibi olsun istiyorsunuz. Üstleriniz bu durumu fark etmemeli. Akşam saatlerinde biryemeğine çıkabilirsiniz. SAĞLIK: Karın boşluğu ağrılarınız ve gaz sorunlarınız baş gösterecek gibi.

25 Ocak 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün hayatınızda gizli ve gizemli olan her konunun perde arkasını öğrenmek isteyecek, sizden bir şey saklanmasını asla istemeyeceksiniz. Bir şekilde her şeyin önünüze gelebileceği bugün, özellikle arkadaş çevrenizle ilgili şaşırtıcı bilgiler öğrenebilirsiniz.

25 Ocak 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son derece yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Bu yoğunluk fiziksel olmaktan daha çok zihinsel olacaktır. İlgilenmeniz gereken bir çok konu ile karşılaşabilir, bunların çözümü için yeni hareket şekilleri belirlemek zorunda kalabilir, iletişim aygıtları ile ilgili görüşmeler yapabilirsiniz.

25 Ocak 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 18' 28"
Ay
Kova
22° 07' 54"
Merkür
Koç
17° 45' 35"
Venüs
Boğa
03° 23' 20"
Mars
Koç
01° 13' 11"
Jüpiter
Boğa
24° 24' 37"
Satürn
Balık
16° 44' 40"
Uranüs
Boğa
22° 27' 29"
Neptün
Balık
28° 57' 58"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 04"
Lilith
Başak
23° 33' 10"
True Node
Koç
15° 20' 50"
Son Güncelleme : 02/05/2024 08:32

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>