Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Şubat 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizdeki sorunları tek başına halletmek gibi bir isteğiniz var ama sevgilinizi ezmeniz doğru olmayabilir. Bu gidişle ilişkinizde beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsiniz.

İş arkadaşlarınızla ortak çalışmalar yürütmek hoşunuza gidiyor fakat inatçılığınız yüzünden bazı sorunlar yaşayabiliyorsunuz. Ortak kararlar almayı öğrenmelisiniz.

Alacak verecek konulardan huzursuzluk duyabilirsiniz. Bazı borçlarınız bütçenizi ciddi anlamda sarsabilir.

Bugün kendinizi içe kapanık hissedebilirsiniz ve sevdiklerinize karşı ilgisiz görünebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok yakınınızdaki birisiyle ikinizi de çok ilgilendiren bir kırgınlığı onarma çabası içine gireceksiniz. Sonuç, umutlu görünüyor. Yakın bir geçmişte, size yakınlık gösteren birine gösterdiğiniz ilgisizlik, bugün pişmanlık yaratabilir ve bunu onarmaya çalışabilirsiniz. Zamana yaydığınız hedeflerinizde biraz abarttığınız iyimserlikler var.

25 Şubat 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Pazar gününe üç önemli görünüm etkisiyle uyanıyoruz. İlki, saat 15:00 Venüs-Mars arasında gerçekleşiyor. Farklı bir dünya arayışımızın, hayallerimizin peşinden gitme arzumuzun işaretçisi olsa da,hayatı, sağlığımız, günlük tempomuzda moral değerimizin zayıfladığını hissederiz. Zorunlu olduğumuz işleri yaparken, bazı kişilerin, şartlarımızın bizi zorlaması canımızı sıkabilir. İkincisi, 15:26 Merkür-Neptün kavuşumu gerçekleşecek. Hayatın anlamını çözebilmek için dini, mistik, sanatsal anlamdaki öğretiler konusunda kendinizi geliştirmenizi, şöyle zihninizi rahatlamanızı sağlayabilir. Bu biraz da sizin hayatı ele alış biçiminize göre de şekillenecektir. Farklı inanışları ve kültürleri inceleyerek fikirce zenginleşebilirsiniz. Evrensel sevgiyi yüreğinizde hissedebilirsiniz. Bu enerji sezgilerinizin güçlenmesini ve güçlenen bu sezgilerin başkalarına rehberlik amaçlı kullanılması anlamına gelebilir. Bu enerji sizi, maddi dünyanın sıkıcı baskılarından manevi dünyanın tatlı huzur duygusunu yaşamaya davet edebilir. Üçüncüsü, 20:46 Güneş-Satürn görünümü, ilişkide sevgi ve sorumluluk duygularının güçlenmesini sağlar. Çiftler birbirine karşı saygılıdır. Uzun soluklu bir ilişkinin işaretçisidir. Karşınızdaki kişiye değer verdiğiniz için, onu her türlü kötülükten korur ve muhafaza edersiniz. Huzurlu bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

25 Şubat 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün sağlıksız gıdalardan uzak durmanda fayda var. İki arkadaşının arasında kalabilirsin.

25 Şubat 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerde bugün kendinizi duygusal, hassas, kırılgan hissedebilir bu noktada söylenen her şeyi kendi üzerinize alınabilirsiniz. Aynı zamanda karşı taraftan beklentilerinizi fazla tutmamalı, olmadığı zaman da gereksiz alınganlık gösterme eğilimine girmemelisiniz. Bununla birlikte iletişimsel ve çevresel desteklerle gününüz güzelleşecek ve dostlarınızın fedakârlıklarını yakından hissedeceksiniz. Sizler kendinizi sosyal ortamlarda daha neşeli hisseden insanlarsınız. Bu nedenle sık sık dost toplantıları düzenlemek sizlere iyi gelecektir.

25 Şubat 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay burcunuzda ilerlerken kişisel açıdan daha yaratıcı ve girişken olabilirsiniz. Ancak aşırı etki altında kalmanız da mümkün.

25 Şubat 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün bağımsızlık duygunun bir hayli yüksek olacağına dikkat çekiyor. Uyumsuz davranışlarından yorulduğunuz insanları tamamen yaşamınızdan uzaklaştırabilirsiniz. İşinizle ilgili konularda ise son derece cazip fikirler üretebilir ve insanların takdiriyle karşılaşabilirsiniz. Aileniz ve ev hayatınızla ilgili harcamalar bütçenizi zorlayabilir. Kırıcı olmadan ufak uyarılarda bulunup tasarruflu olmaları yönünde aile bireylerinize öğüt ve uyarılarda bulunabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise huzurlu günlerin tadını çıkarmaya bakın. Dış etkenlerin ilişkiniz üzerinde olumsuz etkiler yaratmasına izin vermeyin. İlişkisi olmayan İkizler ise yeni bir ilişkiye adım atabilirler.

25 Şubat 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Uzaklar, yabancılar, yurt dışı bağlantılı konular açısından hareketli, enerjik bir günde olabilirsiniz. Uzak bağlantı ve ilişkilerde sürtüşmeler gereksiz tepkilerden, hoşgörüsüzlükten doğabilir. Gerçekçi düşünmenin zor olduğu bir gün.

25 Şubat 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kafanızda değişik fikirler olabilir ve siz bu fikirleri insanların hayrına, yararına kullanabilirsiniz. Hayatınız için önemli adımlar atmak isteyeceksiniz.

25 Şubat 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Burcunuzda seyahat eden Ay, şubat ayına damga vuracağınızın adeta habercisi niteliğini taşıyor. Aileniz, işiniz, istekleriniz, başarılarınız, kararlarınız ve seçimleriniz mercek altında. Tüm bu önemli temaları masaya yatırarak hayatınızda radikal değişimler yaşayabilirsiniz. Ektiklerinizi biçmenin keyfini sürün. Zorluklar, sorumluluklar sizin gücünüzü ortaya koyacaktır.

25 Şubat 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Özel hayatınızda size yakın olan ve sizin için en büyük önemi taşıyan kişilerle ilişkilerinize fazlasıyla özen göstereceksiniz. Kendileriyle birlikte vakit geçirmek, size, arzuladığınız huzur, mutluluk ve güvenlik duygularını tattırabilir.

25 Şubat 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 02' 02" R
Ay
Terazi
25° 35' 12" R
Merkür
Boğa
06° 32' 01"
Venüs
Boğa
25° 58' 12"
Mars
Koç
15° 15' 19"
Jüpiter
Boğa
28° 43' 47"
Satürn
Balık
18° 07' 09"
Uranüs
Boğa
23° 31' 14"
Neptün
Balık
29° 26' 36"
Plüton
Kova
02° 01' 50"
Chiron
Koç
21° 44' 08"
Lilith
Başak
25° 35' 14"
True Node
Koç
14° 56' 08"
Son Güncelleme : 20/05/2024 16:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>