Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Şubat 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda bazı sorunlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Sevdiğiniz insanla aranızda gereksiz sorunlar gündeme gelebilir. Daha çok hesaplı davranmayı tercih edeceksiniz ve duygularınızı ifade etmekte zorlanacaksınız. Sinirsel olarak oldukça hassas bir gündesiniz ve gergin tepkiler verebilirsiniz. Genel olarak bir ihmalkarlık içine girme tehlikeniz var ve bir çok şeyi size anlamsız gelebilir. Duygusal konularda yeni bir karar vermekten kaçınmalısınız.

İş yaşamınızda genel olarak yoğun olacağınız ve çalıştığınız konuların üzerine tam olarak yoğunlaşabileceğiniz bir gündesiniz. Bir süreden beri uğraştığınız bazı konuları bugün sonuçlandırabilirsiniz. Ancak üzerinizde genel bir gerginlik durumu olacaktır. İş arkadaşlarınızla aranızda çeşitli gerginlikler söz konusu olabilir. Özellikle çevrenizdeki insanları eleştirmeye yatkın olacaksınız ve detaylar sizin için her zamankinden daha önemli olacaktır. Yaşamınızda yenilikler yapmaktan kaçınacağınız bir gündesiniz.

Maddi konularda dikkatli hareket edeceğiniz ve harcamalarınızda sınırlı davranacağınız bir gündesiniz. Maddi konularda yeni bir girişimde bulunmak için uygun bir günde değilsiniz.

Bugün daha çok sabırlı davranmalı ve gelişmeler karşısında soğukkanlı tutumlar edinmelisiniz. Detaylara dikkat etmeniz sizin için önemli olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sıkı dostlarla anlamlı beraberlikler söz konusu. Birlikte ortaya konacak yeni önerileri kendi açınızdan değerlendirmeye çalışacaksınız. Karmaşık konularda bazı tıkanmalar yaşayabilirsiniz. Kafanız bugünlerde tercihini netliklerden yana kullanmaya eğilimli olacak. Aile ilişkilerinizde oturmuş dengeler, olumsuz etkilenmelere kapalı.

21 Şubat 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler sizleri rahatlatmakta ve güven duygunuzu yükseltmekte. Bu sayede, ileriye dönük olarak düşündüğünüz planlarınızı gerçekleştirme anlamında kuvvet kazanmaktasınız. Geleceğinizi ve nereye varmak istediğinizi net bir şekilde saptayabilirsiniz. Sağlığınız bugün gayet olumlu. İhtiyaçlarınız ile hedefleriniz arasındaki ince çizgide hiçbir karmaşa yaşanmayacağı için umutla ilerleyebilirsiniz. Saat 08:12 Ay-Merkür görünüm etkisinde, her alanda risk faktörünü göz önüne alarak düşüneceksiniz. Saat 10:14 Ay-Satürn görünüm etkisinde, kendinize daha fazla güvenirsiniz. Eğer bir şeyler canınızı sıkıyorsa ve buna dur demek istiyorsanız söylemekten de kaçınmazsınız. Bu sizin bazı iyi niyetli olmayan insanlardan koruyacaktır. Saat 21:42 Venüs-Neptün kavuşumu, inancınızı, maneviyatınızı, hayata olan direncinizi yükseltir. Eğitimden yerleşime, fiziksel gelişiminizden kendiniz adına gerçekleştirmek istediklerinize kadar her alanda iç görü kazandırır. Engellerin üstesinden gelebilmeniz, yeteneklerinizi keşfedebilmeniz için size destek olur. Saat 22:19 Ay-Neptün görünümü, yaşama dört elle sarılarak güven ve huzur içinde olmak isteğinizi yükseltir. Hayatın anlamını çözebilmek için dini, mistik öğretilere ilgi duymanız mümkündür. Sezgileriniz güçlenir. Hedeflerinizi gerçekleştirme anlamında güven duygunuz tamdır. Saat 22:23 Ay-Venüs görünümü, başkalarıyla olan tüm iletişiminizde ikna gücünüz oldukça yüksektir. Saat 23:23 Merkür-Satürn görünümü, size tasarlama, hayal etme, hayal ettiklerinizi yazıya, söze dökmede olanak sağlar. İlişkinizde ciddiyet kadar sevgi de güçlüdür. Duygularınızı ifade etmeniz kolaylaşır. Önemli kararlar alınır. Saat 23:25 Ay-Kuzey düğüm görünümü, işlerimizi başarıyla yoluna koymak ve güvence sağlamak arzumuzu işaret ediyor. Ancak bu kadar çabaya karşılık elde ettiğimiz paranın yetersizliği canımızı sıkabilir. Daha iyi şartlarda bir işimiz, yaşantımız olsun isteriz.

21 Şubat 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygu karmaşası içindesin. Gün içinde gel-gitler yaşıyorsun. Ailenle ters düşebilirsin.

21 Şubat 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerinizle ilgili ciddi görüşmeler yapacağınız, geleceğe dair bir yol haritası tasarlayacağınız, hedeflerinizi ve tam olarak ne istediğinizi karşı tarafa aktaracağınız hareketli bir gün. Karşı taraftan da bu anlamda olumlu sözler duymak isteyecek ve artık sabrınızın kalmadığını hissedebileceksiniz. Fakat yine de beklemekte fayda vardır. Sosyal çevrenizle neşeli bir gün geçirebilir, üzerinizdeki karamsar bulutları dağıtabilirsiniz.

21 Şubat 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel olarak önem verdiğiniz konularda bazı destekler alabilmeniz mümkün. Toplum içine karışmak, gruplar içinde olmak için de uygun bir gündesiniz. Sosyal çevrenizde ani başlangıç ya da kopuşlar yaşayabilirsiniz. Gelecek planlarınızı çok daha uzun vadeli olarak yenileyebilirsiniz. Genel olarak ümit dolu olduğunuz bir gün.

21 Şubat 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün kas ağrılarından dolayı zorlanabileceğinize işaret etmekte. Gün içinde rahatsızlığınız geçmezse mutlaka bir doktora görünün. Özel yaşamınızda ise evli Yengeçler bugün ki gelişmeler sorunları çekip alacak hayatınızdan ve tam anlamı ile huzura kavuşacaksınız. Bekar Yengeçler sizlerde bugün gelen bir telefon ya da maille duygusal hayatınız renkleniyor.

21 Şubat 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sosyal gündeminiz canlanıyor, renkleniyor. Sosyal çevrenizde beğeneceğiniz, hoşlanacağınız biri karşınıza çıkabilir ve kendinizi aşkın kollarına bırakmakta hiç de zorlanmayabilirsiniz.

21 Şubat 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ortaklı işlerde hayat sizi destekliyor. Uzun vadeli, kalıcı adımlar ve sonuçlar için harekete geçeceksiniz. Sevdiğiniz insanla beraber yapacağınız tatil planları güzel işleyebilir.

21 Şubat 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Neptün ile Venüs'ün kavuşumu size üst bilinçten enerji taşıyacak. İnsanlar hakkında hissettikleriniz asla sizi yanıltmaz. Kafası karışık, fikirleri bulanık olanlara kılavuzluk etmek yine size düşecektir. Uzak seyahat planları gündeme gelebilir. Kalbini size açmakta zorlanan kişileri kendi hallerine bırakın. Zaten onlar kendi kendilerine size karşı besledikleri duyguların farkına varırlar.

21 Şubat 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağlığınıza her zamankinden daha çok dikkat etmeye eğilimli olacaksınız. Kötü alışkanlıkları terk etmek, sağlıklı beslenmek, spor yapmak gibi kavramlar, gözünüzde gittikçe daha da büyük bir önem kazanmaya başlayacaklardır.

21 Şubat 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 31' 48" R
Ay
Yay
29° 12' 19"
Merkür
Koç
16° 18' 11"
Venüs
Koç
28° 35' 44"
Mars
Balık
28° 13' 13"
Jüpiter
Boğa
23° 30' 10"
Satürn
Balık
16° 24' 05"
Uranüs
Boğa
22° 14' 10"
Neptün
Balık
28° 50' 54"
Plüton
Kova
02° 05' 58"
Chiron
Koç
20° 32' 54"
Lilith
Başak
23° 07' 17"
True Node
Koç
15° 25' 56"
Son Güncelleme : 28/04/2024 11:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>