Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Ağustos 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünlerde etkilenip kurmayı düşündüğünüz ilişki, sizi biraz yoracak gibi. Birbirinize fazla uzak karakterler olduğunuz şeklindeki düşünceleri ciddiye almanız yararlı olabilir.

Daha akılcı davranmak zorundasınız. Sakin, soğukkanlı davranarak sonuca ulaşmak daha mümkün görünüyor. Düzeltmek istediklerinizi, gerginliğin üzerine gergin bir tavırla giderek düzeltemeyeceksiniz.

Çoktandır ödenmesi gereken bir alacağınızı muhtemelen bugün de boşuna bekleyeceksiniz. Deneyimlerinizle bazı ihtimallere hazırlıklı oluşunuz, sorun yaşamanızı engelleyemiyor.

Kendinizi genellikle haklı buluyorsunuz. Bu da kolay hata yapmanıza yol açıyor. Bugünlerde bir ilişkinizde, üzüntülü pişmanlıklar söz konusu olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın bir zaman içinde özel görüşmeleriniz var. Bunun ne tür bir görüşme olacağı belli olmasa da, sevinçlerinizin olacağı kesin görünüyor. Aldığınız bir tavsiyeyi iyi değerlendirmeniz, bugünleri daha sıkıntısız geçirmenizi sağlıyor. Düzgün dostlar içindesiniz. Bu konuda seçiciliğiniz kadar, dostluk ilişkilerindeki vericiliğiniz ve dostluğa bakışınız da belirleyici.

26 Ağustos 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler, Ay-Başak burcu geçişiyle  Salı günümüz  başlıyor. Bir takım  endişeler taşıyabiliriz, titiz düşünebiliriz, ince eleyip sık dokuyabiliriz. Bunları gayet doğaldır. Ancak güne baktığımda, gayet olumlu enerjileri içinde barındırıyor. Saat 01:15 Ay-Neptün karşıtlığında hayatı güzel yanlarıyla ele almak isteyeceğiz. Ancak bir sorun varsa, tabii ki gerçekçi olmamızda yarar var. Saat 11:08 Ay-Pluto görünümü, her konuda  akıllı düşünmenin önemini gösteriyor. Senin hayatında yeni bir dönem başlamak üzere, ancak acele etme ve endişeli olma  diyor. Saat 21:22 Venüs-Satürn görünümü, kazanmaya dönük ve hayatınızı garanti altına alacak şekilde düşünürsünüz. Zevk aldığınız her ne varsa, bunları yaşamanın, tadını çıkarmanın tamamen paraya bağlı olması, sizi doğal olarak hırslandırır. Dengeli ve istikrarlı işlere yönelerek artık rahat etmek arzunuz bir hayli yüksektir. Bu görünüm hem aşk hayatınız hem de maddi konularda tutkularınızı yükseltir. Dışa karşı güçlü görünmek istersiniz. Özellikle sırlarınızı bir hayli korursunuz. Parasal yönden girişimlerde bulunarak arzu ettiğiniz, hayalini kurduğunuz dünyaya kavuşmak için çabalarsınız. Eğer son günlerde aşk hayatınızda bir problem varsa, bu görünüm aranızda sorun çıkartıcı olabilir. Gizli saklı bir ilişki, bir özel problem  veya parasal bir meseleye kafanızı takabilirsiniz. Bu görünümün size verdiği hırs, yetenekli olduğunuz bir konuda para kazanmanız için itekleyici olabilir. Huzurlu bir gün geçirmenizi temenni ederim. Her güzellik sizinle olsun.

26 Ağustos 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün yaptığınız işlerle yetinmiyor, karakteriniz gereği sıra dışı işler yapmaktan, hoşlanıyorsunuz. Yoğun enerjiniz sizi yorgun ve keyifsiz yapabilir. İş ilişkilerinizde yaratıcı yönlerinizi çevrenizle paylaşmak istediğinizde, yalnız kaldığınızı görebilirsiniz. Zamanlama konusunda ölçülü olmalısınız. Bugün, hayal gücünüzü mükemmel çalışıyor. Sadece enerjinizi doğru kullanmalısınız.

26 Ağustos 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bireyselliğinizi ön plana çıkartabileceğiniz ve özgürlüğünüze düşkün bir çizgide hareket etme eğiliminizin artacağı günlerdesiniz. Tüm burçlar için gün geneli: İnsanları tehdit ederek veya yüksek sesle konuşarak değil, ikna yöntemiyle ya da olumlu şekilde yönlendirerek daha etkin olabileceğimizi ve daha rahat arkadaş edinebileceğimizi anlayabileceğimiz bir gün. Bu sayede, işlerin ya da olayların kendimize uygun şekilde gelişmesini sağlayabilecekken, diğer türlü davranmamız işlerin şansa ya da başkalarının inisiyatifine veya vizyonuna bırakılması anlamına gelebilir. Ayrıca, bugün Başak burcunda oluşan yeni ayın yenileyici etkisinden faydalanmak için aktif olmakta fayda var.

26 Ağustos 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eğitim ve araştırma dayalı çalışmalarınız açısından üretken bir gününüzdesiniz. Akademik çalışmalarınız ses getirebilir. Özellikle yazılı iletişiminizde bir yoğunluk olabilir. Zekanızı ve dikkatinizi gösterme açısından çok güzel fırsatlar çıkabilir. Kardeşlerinizle özellikle kız kardeşlerinizle olan iletişim ve paylaşımlarınızda artış gözüküyor.

26 Ağustos 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrende olanlardan çabuk etkilenen birisin. Kendini dış tesirlerden tamamen kurtardığında mutlu olacaksın. Böylece endişelerinden sıyrılacaksın.

26 Ağustos 2014, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlencenin ve hareketin olduğu heryerde sizi de görmek mümkün. Fakathayatınızda bir takım sorunlar var. Bunun da tek nedeni sizsiniz. Sık sık değiştirdiğiniz fikirler ve tutarsızlığınız buna sebep.

26 Ağustos 2014, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 52' 03" R
Ay
Oğlak
03° 46' 23"
Merkür
Koç
16° 23' 12"
Venüs
Koç
29° 01' 25"
Mars
Balık
28° 29' 18"
Jüpiter
Boğa
23° 35' 00"
Satürn
Balık
16° 25' 58"
Uranüs
Boğa
22° 15' 21"
Neptün
Balık
28° 51' 32"
Plüton
Kova
02° 06' 00"
Chiron
Koç
20° 34' 05"
Lilith
Başak
23° 09' 35"
True Node
Koç
15° 24' 54"
Son Güncelleme : 28/04/2024 19:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>