Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ağustos 2014, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkla ilgili heyecanlı gelişmeler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. İkili ilişkinizde başarılı olabileceğiniz bir gündesiniz. Sevdiğinizle birlikte katılacağınız ortamlarda çok eğlenmeniz mümkün.

Diplomatik davranışlarınız sayesinde çalışma ortamınızda birçok işinizi yoluna koyabileceğiniz bir gündesiniz. Servis, düzenleme ve sağlık konularıyla yakından ilgilenebilir, çevrenizle ilgilenme fırsatı bulabilirsiniz.

Parasal konularda beklentilerinizin artabileceği bir gündesiniz. Harcamalarınızı yaparken dikkatli olmalı ve beklediğiniz gelire kavuşmadan fazla açılmamalısınız. Lükse olan eğiliminizin artabileceği görülüyor.

Grup çalışmaları ve arkadaşlıklar ön plana gelmekle birlikte kafanız kolayca karışabilir ve ileriye yönelik hedeflerinizde bulanıklık hissedebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aldığınız gerilimli açılar çevrenizdeki kişilerle zaman zaman anlaşamayacağınızı fakat sosyal ortamlarda bulunmaktan zevk duyabileceğinizi belirtiyor. Ay ın konumu, aileniz ve evinizle ilgili konularda aşırı duyarlı davranabileceğinizi belirtiyor. Aile fertleriniz ve çocuklarınızla ilgili kuruntulara kapılmak hem sizi hem de sevdiklerinizi huzursuz edebilir.

21 Ağustos 2014, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler,  burcunuzda seyrini sürdüren  Ay, Perşembe günü boyunca etkili olacak.  Olumlu yansımalarla yeni bir güne merhaba diyoruz.  Duygusallığınızı ve çekingenliğinizi kolayca kontrol altına alabileceğiniz bugün, eyleme geçmeden önce, mantıklı bir şekilde değerlendirmede bulunabilirsiniz. Saat 00:29 Ay-Neptün görünümü, sevdiklerinize verdiğiniz önem gözle görülecek kadar etkilidir, sahip olduğunuz değerlere hiç kimsenin söz söylemesine izin vermezsiniz. Onların güvende olduğunu bilmek gurunuzu okşayabilir. Etrafınızdaki insanları yatıştırabilir, birbirleriyle daha iyi anlaşmalarını sağlayabilirsiniz. Saat 07:59 Ay-Merkür görünümü, dikkatli ve sevgi dolu bir iletişimi tercih ettiğinizin işaretçisidir.  Karşınızdaki kişi kim olursa olsun, onu dinlemeye, anlamaya çalışırsınız. Saat 10:07 Ay-Pluto karşıt etkisi altında, bir yandan kendinizi güven altına alma, ailenizi koruma veya ailevi meselelerle yakından ilgilenmenizi sağlarken diğer yandan ilişkinizle ilgili konularda kendinizi baskı altında hissetmenize neden olabilir. Saat 17:48 Ay-Mars olumlu görünümü olumludur. Düşündüğünüz bir konu üzerinde hakimiyeti sağlayabilirsiniz. Amacınıza uygun şekilde işlerinizi düzene koyabilirsiniz. Aşk-çocuk-ailenizi yakından ilgilendiren meselelerde kendinizi güçlü hissedebilirsiniz. Saat 19:54 Ay-Uranüs görünümü,hayatınız, evliliğiniz veya uzun süreli ilişkiniz, geleceğinizle  alakalı konularda güven içinde yaşamak isteğinizi işaret ediyor.  İster istemez her durumu kontrol altına almaya çalışırsınız. Bunu yapmadığınız takdirde içiniz rahat etmez. Başkalarının sizi onaylamasından hoşlanırsınız. Saat 22:20 Merkür-Pluto olumlu görünümü, akıllıca düşünüldüğünde, iyi bir analiz yapıldığında, olan bitene duygularınızı katmadan bakıldığında her türlü pürüzün üstesinden gelineceğini gösteriyor. Bazen eşiniz veya başka insanlar sizin üzerinizde baskı kurarak yıldırmaya çalışıyorlar. Ancak siz de hassasiyetiniz nedeniyle onlara zemin hazırlıyorsunuz. Artık lütfen kendinize güveniniz ve siz de hoşlanmadığınız durumları dile getiriniz. Saat 22:34-22 Ağustos saat 23:49 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Gönlünüzden geçen tüm güzellikler sizinle olsun. Gönülden sevgilerimle,

21 Ağustos 2014, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışmanızın karşılığını alacağınız işler yapmak istiyorsunuz. Çevrenizde de sizin bu konudaki hırslarınıza eşlik edebilecek kişiler arayacaksınız. Duygusal hayatınız oldukça dalgalı. Sizi derin düşünceleri olan ve duygusal bir yapıya sahip olduğunuz için, aşk beklentilerinizde derin hisler mevcut.

21 Ağustos 2014, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı kişiler günlük rutin akışınızda olumlu değişiklikler yapmanıza yardım edecek bazı tekliflerde bulunabilirler. Tüm burçlar için gün geneli: Hayatlarımızda yapmak istediğimiz değişikliklerin veya ilerlemek istediğimiz konuların istenilen şekilde ilerlemesini sağlayacak rüzgar arkamızda! Dolayısıyla, hayat değiştirici (ev, iş, okul, özel yaşam v.b alanlarda)düşünceler ve planlar dikkat gerektiriyor. Gaza basıyor, vites yükseltiyor ve engelsiz şekilde ilerliyoruz. Tek sorun hangi plan ve projeyi ön plana almak gerektiğine karar vermek olacak. Yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

21 Ağustos 2014, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni başlangıçlar konusunda destekleyici güzel enerjiler var. Sağlık ve görünüşle ilgili hassas olduğunuz alanlarda somut adımlar atabilirsiniz. Özellikle bu dönemde olumsuz alışkanlıklarınızı bırakmak veya diyete başlamak çok kolay olacak. Hem daha çabuk sonuç alacak hem de uzun süre planınıza sadık kalabileceksiniz.

21 Ağustos 2014, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

GÖZE gelmiş gibisiniz. Ağzınızı bıçak açmıyor. Kısa sürede bu kadar enerjinizin düşmesi iyi değil. En küçük sorunu büyütmekten vazgeçin.

21 Ağustos 2014, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınız tam anlamıyla değişiyor. Belki de semt, kent ya da ülke değiştirmek için çalışmalara başlayabilirsiniz. İstediğiniz yönde gelişecek bir değişme bu. Çok meraklı tavrınız çevrenizde rahatsızlık uyandırıyor. Bu tutumunuzla onları çileden çıkarıyorsunuz.

21 Ağustos 2014, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 56' 53" R
Ay
İkizler
16° 07' 09" R
Merkür
Koç
23° 45' 35"
Venüs
Boğa
13° 06' 10"
Mars
Koç
07° 16' 45"
Jüpiter
Boğa
26° 15' 46"
Satürn
Balık
17° 23' 13"
Uranüs
Boğa
22° 54' 50"
Neptün
Balık
29° 11' 16"
Plüton
Kova
02° 05' 29"
Chiron
Koç
21° 11' 57"
Lilith
Başak
24° 25' 39"
True Node
Koç
15° 11' 52"
Son Güncelleme : 10/05/2024 05:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>