Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Ekim 2014, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ortak bir dostunuzdan davet alabilir, kısa bir yolculuk planı yapabilirsiniz. Bu gezide hoş gelişmeler çok mümkün. Duygusal açıdan yoğunluk yaşayacağınız günler çok yakınınızda.

Yeni görüşmeler, yepyeni umutlara çağrı yapabilir. Değerlendiremediğinizi düşündüğünüz fırsatlar sizi etkiliyor. Bu da elinizdeki yeni fırsatları potansiyel kayıp gibi görmenize yol açabiliyor.

Yükünüzün artması yeni, ama geçici zorluklar yaşatabiliyor. Bu konularda çok güvenli bir dayanışma içersindesiniz. Yakınlarınızın ısrarıyla önceden yaptığınız bir yatırım, bu günler içinde yüzünüzü güldürebilir.

Olaylara ve yaşamınıza geniş bir perspektifle bakmanız gerekiyor. Uyarılara kulak vermeniz yaşamınızı kolaylaştırabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın dostlarınızla ilişkileriniz, her anlamda belirleyici oluyor. Yaşamınızda böyle özel bir öncelik var. İlginizi bölmeyi ve dağıtmayı bilemediğiniz zamanlar, biraz kırıcı olabiliyorsunuz. Bugün çok özlediğiniz bir dostunuzla haberleşebilirsiniz. Bu görüşmede bazı nedenler, duygularınızı ve özleminizi yeterince ifade edememenize neden olabilir.

26 Ekim 2014, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Pazar günü boyunca çevrenizdeki kişilerin ne düşündüğünü, ne yaptığını merak edebilir, öğrenmeye çalışabilirsiniz. Saat 06:40 itibariyle etkili olacak Ay-Yay  burcu geçişi, bu meraklılığın nedeni, yeni düşünce ve deneyimlere açık olma arzunuz ve belirsizliklerle baş edebilme ihtiyacınızdan kaynaklanmaktadır.  Pazar günü olmasına rağmen, bazılarınız önümüzdeki haftayaanlamında daha sıkı hazırlanmak istediğinden,  gün boyu çalışmayı tercih edebilirsiniz. Bir durumun her iki yönünü görebilmenin kolay olduğu bugün, bir konuda karar vermeye çalışırken bütün verileri toplayarak incelemeniz faydalıdır. 26 Ekim saat 12:43-5 Aralık saat 01:56 tarihleri arasındaki Oğlak burcunda ilerleyecek Mars ilişkiniz,ortaklığınızla, partnerinizle ilgili konularda sabır, direnç ve soğukkanlı olunması gereken zaman dilimidir.  Oğlak burcundaki Mars,  duygularını gizleyen, taviz vermez ancak sorumluluk sahibi  bir partneri işaret edebilir. İlişkinizin niteliğine göre üzerinizde hakimiyet kurabilir.  Eğer bir ilişkiniz yoksa  bu kişilikte olan birisini kendinize çekersiniz.  Bu süreçte, birlikte olduğunuz kişi veya olacağınız kişinin, seçkin ve statü meraklısı olduğunu söyleyebiliriz. Doğal olarak sizin üzerinizde liderlik kurmaya çalışması, verdiği kararlardan dönmemesi mümkündür. Mars Oğlak burcunda güçlü olduğu için, bu durumda hem ona kızabilir hem de ondan uzak duramazsınız.  Eğer bu davranışlar sizi rahatsız ediyorsa bu durumdan memnun olmadığınızı ifade edebilirsiniz.  Mars karşıt burcunuzda olduğuna göre, bu dönemde enerjiniz düşer. Sorumluluklarınız artar. Mücadele alanınız ilişkinizdir. Bir şeylerin sağlamlaştırılması için sabırlı olmak durumundasınız. Hedeflerimizi gerçekleştirmemiz,  güven dolu yarınlar kurabilmemiz dileğimle,

26 Ekim 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yöneticilik konusunda çevrene ders verecek davranışlar sergilemeniz, kendinizi iyi hissetmenize neden oluyor. Bugün güven duygusuna ve onaya ihtiyacınız var. Fakat tepkilerinizin ani bir şekilde ortaya çıkması, birçok sorunu da beraberinde getirebilir. Mesleki hırslarınızla baş etmeyi öğrenmelisiniz.

26 Ekim 2014, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ev, aile veya sağlığınızla ilgili yaşanan engellemeler veya aksilikler azalıyor. Düzelmeye başlayan ilişkiler biraz nefes almanızı sağlayabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Bu haftasonu durağanlaşarak Pazartesi gününden itibaren düzelecek olan Merkür, 3 haftadır iniş çıkışlı devam eden ve iletişim başta olmak üzere, yorucu yansımaları olan aksiliklerin de düzelmesi anlamına geliyor. Yani, üç gün daha bilgisayar, elektrik elektronik aletler, mekanik cihaz veya telefonlara bağlı problem ya da yanlış anlaşılmaları göğüslüyoruz. Ardından, rahat ediyoruz. Doğru iletişimde buluşmak üzere, herkese iyi haftasonları…

26 Ekim 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca rahat hareket edebilir ve pek çok konuda kendinizi daha iyi ortaya koyabilirsiniz. Eğitim konuları önceliğiniz olmaya devam ederken, yazışmalar açısından yüklü bir gündeminiz olacak. Yakınlarınız ya da komşularla ilişkileriniz ise size keyif verebilir. Düşüncelerinizi akıcı biçimde kullanarak çok dikkat çekebilirsiniz.

26 Ekim 2014, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

KARŞI cinsle ilgili sizi ilgilendirmeyen bir konunun içinde bulabilirsiniz kendinizi. Gücünüzden faydalanmak isteyenler olabilir.

26 Ekim 2014, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğiniz insanın psikolojik sorunlarıyla ilgilenmelisiniz. Bencilce tutumunuzdan biran önce sıyrılın. İş hayatınızı aşk hayatınızla karıştırmayın. Yeni dostlar edinebilirsiniz. Karşınızdaki insanı iyice tanımadan özel hayatınıza ortak etmeyin. Bazı yatırımlardan karlı çıkabilirsiniz.

26 Ekim 2014, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 55' 34" R
Ay
Koç
01° 00' 41"
Merkür
Koç
19° 23' 35"
Venüs
Boğa
06° 42' 53"
Mars
Koç
03° 17' 51"
Jüpiter
Boğa
25° 02' 34"
Satürn
Balık
16° 58' 21"
Uranüs
Boğa
22° 36' 49"
Neptün
Balık
29° 02' 40"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 55' 04"
Lilith
Başak
23° 51' 08"
True Node
Koç
15° 24' 15"
Son Güncelleme : 05/05/2024 01:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>