Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Eylül 2014, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Gündelik sorunları duygusal yaşamınızdan uzak tutmayı iyi bildiğinizi düşünüyorsunuz. Ama sergilediğiniz esneklik bir ölçüde abartılı görülebiliyor. Birkaç zamandır aşk konusundaki değişik bakışınız sizi de şaşırtıyor.

Değerlendirebilecek koşullarda olmadığınız için, alacağınız haberleri güvendiğiniz bazı çalışma arkadaşlarınızla paylaşacak, onlardan akıl isteyeceksiniz. Çalışma koşullarınız oldukça ağır, yoğunluğunuz günden güne artabilir.

Biraz daha dikkatli harcamalar yapmanız gerekiyor. Para konusunda kullanılmaya biraz açıksınız. Bugün beklenmedik sevindirici gelişmeler söz konusu olabilir.

Kimi olumlu gelişmeler sizi rahatlatmamalı. İş konularında temel meselelerde tıkanmalarınız olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Size çok yakın birinin kafasındaki soruları netleştirmeye çalışacaksınız. Onun bir kararsızlık, ardından da karamsarlık içine düşmesini istemiyorsunuz. Bugünlere yönelik bazı kararlarınızı geçmişte biraz yanlış aldığınızı fark edeceksiniz. Bunun farkına varmak sizi bugün biraz üzebilir. Bununla ilgili düştüğünüz çıkmazdan bir arkadaşınızın desteğiyle çıkabilirsiniz.

26 Eylül 2014, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler  Cuma gününe, Ay- Terazi burcu etkisi altında başlamaktayız. Saat 15:38 Ay-Boşluk etkisi başlayana dek,  iyimser, uyumlu, huzurlu bir gün geçirme arzunuz yoğundur. Yakın çevrenizdeki insanlarla olan iletişiminiz olumludur. Saat 15:38-17:29 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Huzurlu olabilmek adına politik davranmakta yarar var.  Eviniz, ailevi ilişkilerinizle alakalı konularda belli bir baskı söz konusu olabilir. Alıştığınız düzenden koparak kendinize yeni bir düzen kurmak ve bunda başarılı olmak istersiniz.   Bu saatler arasında, üzerinizde denetim uygulamaya  çalışan kişilerle aranızda bir takım sorunlar yaşanabilir. İnatlaşmalardan kaçınmakta yarar var. Akıllı bir iletişim, size karşı olanları dize getirmeniz anlamında yararlıdır. Saat 17:29 Ay-Akrep burcu seyri, gizliliklerinize verdiğiniz önemin göstergesidir. Aşkta kaybetmek değil kazanan olmayı istersiniz. Sezgilerinizin gücü sayesinde, etrafınızda olan biteni rahatlıkla fark edebilirsiniz. Ancak renk vermez, fikirlerinizi kendinize saklarsınız. Güzellikler ve huzur duygusu içinde bir geçirmemiz dileğimle,

26 Eylül 2014, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, yaptığınız işlere farklı bir vizyon getiriyorsunuz. Cesaret isteyen çalışmalarınız için gerekli donananıma sahip olmanıza rağmen, fikir ayrılıkları konusunda karşıt düşünceler içinde kalıyorsunuz. Satürn ve Ay'ın yaptığı açı, sosyal ilişkilerinizin maddesel olaylarınızla paralel ilerlediğini görecek, ve bağlantılarınızı daha da güçlendirmek isteyeceksiniz..

26 Eylül 2014, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konularda bazı taleplerde bulunma ayrıcalığına sahipsiniz. Ancak iyi bir sunum yapmanız gerekiyor. Farklı maddi kazanımlar söz konusu olabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Beklenmeyeni beklemeli, neler olup bittiğini ve sizden beklenenin ne olduğunu anlayana kadar kızgın zeminden uzak durmalısınız. Sakin ve serin kanlı olmanız gereken bir gün. ÖRN.: Sunum yapacağınız dosyayı evde unuttuğunuzu ve arabanızın lastiklerinin de inmiş olduğunuzu gördüğünüzde sakin olmakta zorlanabilirsiniz, ama elinizden gelenin en iyisi yapmamanız çözümü daha da zorlaştırır. Öyle değil mi? Ancak, aynı zamanda yeniliklere ve hoş sürprizlere de açık üç günün içindeyiz!

26 Eylül 2014, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eve ve aileye dair konularda yeni gelişmeler var. Evinize dair ufak aksaklıklar yaşayabilirsiniz. Gün içinde aileye ait mülklerle ilgili bazı gelişmeler olabilir. Ancak aile üyelerinizle olan iletişiminizde son derece dikkatli olmalısınız. İletişiminiz sırasında sürtüşmeler ve alınganlıklar yaşanma ihtimali oldukça yüksek gözüküyor.

26 Eylül 2014, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Yıkılan Kule... Eski düşüncelerinizi yenilenmeyi tercih etmelisiniz. Bunun bilincine varmış olacaksınız ki bugün yenilendiniz.

26 Eylül 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve hukuksal işlerde güçlüklerle karşılaşabilirsiniz. Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Eğerarkadaşlarınızla aranızda büyük bir kavga çıkmasını istemiyorsanız, yalnız çalışmalısınız.

26 Eylül 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 12' 44"
Ay
Kova
20° 44' 31"
Merkür
Koç
17° 42' 33"
Venüs
Boğa
03° 16' 03"
Mars
Koç
01° 08' 38"
Jüpiter
Boğa
24° 23' 14"
Satürn
Balık
16° 44' 09"
Uranüs
Boğa
22° 27' 09"
Neptün
Balık
28° 57' 47"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 44"
Lilith
Başak
23° 32' 31"
True Node
Koç
15° 20' 46"
Son Güncelleme : 02/05/2024 06:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>