Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Eylül 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal bir gününüzdesiniz ve bunun fark edilmesini istiyorsunuz. Yeterince ilgi görmediğinizi düşünerek canınız sıkılabilir. Ama yeterince ilgi görmediğiniz doğru değil. O, sizi sandığınızdan çok seviyor ve düşünüyor. Size küçük bir hediye verebilir.

Sabah yaşayacağınız hareketlilik uzun zamandır belirsiz olan bir durumun açığa çıkmasına neden olabilir. Bir küçük değişiklik haberi alabilirsiniz. Bu haber sizi ve birkaç kişiyi çok mutlu edecek.

Para durumunuzdaki gerileme çok canınızı sıkıyor. Geçmişte yaptığınız harcamaları düşünüp üzülüyorsunuz. Çok cazip bir daveti ekonomik nedenlerle reddedebilirsiniz.

Geçmişle hesaplaşmak sizi yorabilir. Tek başınıza altından kalkmanız zor gözüküyor, destek tekliflerini geri çevirmeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok sevdiğiniz bir arkadaşınız ummadığınız bir davranış gösterebilir ve sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Yaşayacağınız küçük bir kırılma geçmişi de sorgulamanıza neden olabilir. Geçmişi düşününce hayal kırıklığınız daha da büyüyecek. Bugün yaşadıklarınızı başka yakınlarınızla paylaşma ihtiyacı duyabilirsiniz. Size destek olan dostlarınız olacak.

26 Eylül 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler yeni haftamızın ilk günü, iki önemli görünüme ev sahipliği yapıyor. İlki saat 10:00 Güneş-Jüpiter kavuşumudur. Refah bir yaşam, huzurlu bir aile ortamı, dengeli ilişkiler huzurumuz için kıymetli. Bekar Yengeçler şu aralar bir yuva kurma, çocuk sahibi olma yönünde istekliler. Evli Yengeçler geleceklerini garanti altına alacak şekilde düşünüyorlar. Yenilikler peşindeyiz. Ailesinden uzakta yaşayanlar sevdiklerini özlüyorlar. Hepinizin hayalleri farklı olsa da, her birinizde ortak olan duygu, gönül gönüle bir yaşamı sürdürmek arzusudur. İkinci görünüm saat 21:43  Satürn-Kuzey düğüm arasında gerçekleşiyor. Çevre değişikliği, yeni bir düzenleme, sıkıldığınız bir işten ayrılma veyahut sağlığınızla ilgili konulara eğilme yönünde önemlidir. Kısıtlandığınızı, bunaldığınızı, fikirlerinizi ifade etmekte zorlandığınızı düşünüyorsanız, fiziksel ve bedensel anlamda kendinize özen gösteriniz. Moral ve motivasyonunuzu güçlendirecek aktivitelere yöneliniz. Yeni haftamızın hepimiz için huzurlu geçmesi dileğimle,  

26 Eylül 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Artık çok gerilerde kalan nostaljik ilişkilerinizdeki serüvenleri bir kenara bırakın. Çünkü, hale aklınızın bir köşesinde yer etmiş durumda ve zaman zaman küllerini deşiyorsunuz. Sizi kısa süreli de olsa bulunduğunuz ortamdan uzaklaştırıyor ama hiçbir şey kazandırmıyor. Çünkü, gerçekten yollarınız bir daha kesişmeyecek derecede farklı rotalarda ilerliyor.

26 Eylül 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde, sizi kural dışı veya alışılmadık şekilde davranmaya iten kişiler ya da olaylar olursa, asla kuralcı yapınızın dışına çıkmayın. Bu sayede bu yapının size neler kazandırdığını net olarak görebilirsiniz.

26 Eylül 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bütçenizle ilgili gelişmeler olabilir. Maddi kaynaklarınızı gözden geçirmek isteyebilirsiniz. İş hayatınızda kişisel yeteneklerinizi ön plana çıkaracağınız işlere yönelebilirsiniz. Ailenizden güçlü destekler alabilirsiniz. İşlerinizi en iyi hale getirmek için çaba göstereceğiniz bir gündesiniz. Duygusal zorlanmalar olabilir.

26 Eylül 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Aşıklar... Aşk hayatınızdaki hareketlenme için siz yeterince çabaladınız. Bırakın da karşınızdaki biraz çabalasın. Sevdiğiniz kararsız.

26 Eylül 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

26 Eylül 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ev, aile ve yuva alanlarınızda çok güzel fırsatlarla karşılaşacaksınız. Keyfinize diyecek olmayacak. Karşınıza çıkacak bir gayrimenkul fırsatı, ailevi konularda sizi mutlu edebilir.

26 Eylül 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularda kendinizi güçlü hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Ödemelerinizi hesaplamadan halledebileceğiniz, yeni yatırımlara girişebileceğiniz ve maddi olarak önünüze güvenle bakabileceğiniz bir gündesiniz.Maddi gücünüz varsa yatırım ihtimallerini değerlendirebilir, manevi gücünüzü ihtiyacı olanlarla paylaşmaya yönelebilirsiniz. Güneş ve Jüpiter kavuşumu sayesinde kendi öz değerleriniz ve somut yatırımlarınıza odaklı ve coşkulu bir tavırda ilerleyebilirsiniz. Daha büyük bir eve geçmeye odaklanabilirsiniz.

26 Eylül 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve hukuksal işlerde güçlüklerle karşılaşabilirsiniz. Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Eğerarkadaşlarınızla aranızda büyük bir kavga çıkmasını istemiyorsanız, yalnız çalışmalısınız.

26 Eylül 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 57' 43" R
Ay
Oğlak
05° 03' 26"
Merkür
Koç
16° 24' 42"
Venüs
Koç
29° 08' 36"
Mars
Balık
28° 33' 48"
Jüpiter
Boğa
23° 36' 22"
Satürn
Balık
16° 26' 29"
Uranüs
Boğa
22° 15' 41"
Neptün
Balık
28° 51' 43"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 25"
Lilith
Başak
23° 10' 14"
True Node
Koç
15° 24' 37"
Son Güncelleme : 28/04/2024 21:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>