Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Eylül 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partnerinizle yan yanayken bile iki yabancı gibisiniz. Onun sizden ne kadar uzakta olduğunu net olarak görebiliyorsunuz. Bir karar verin ve yeniden doğmuş gibi hayata katılın.

Çözülmez gibi görünen sorunlar bir bir ortadan kalkıyor. Bu konularda çok özel becerileri olan biriyle dayanışma içindesiniz. Bu dayanışmayı bazı yeni projelerle bir ortaklığa dönüştürme niyeti içine gireceksiniz.

Bugünlerde bir yakınınıza büyükçe bir para desteğiniz olacak. Ekonomik yaşayabildiğiniz için, temel gereksinimleriniz dışındaki sıkışmalarınıza maddi sorun diye bakmıyorsunuz.

Edilgen, zayıf biri gibi davranıyorsunuz. Sizden daha baskın karakterli birinin sizden daha zeki olmadığı halde, sizin adınıza kararlar vermesine göz yumuyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal yaşamanız hareketleniyor Sevgili Yengeç'ler. Öte yandan yazılı sözlü her türlü iletişiminizde yoğun bir sürece girdiniz. Renkli davetler, organizasyonlara katılabilir, yeni kişilerle tanışabilirsiniz. Art niyetli kişilerin gizli saklı konuşmalarına dikkat etmelisiniz. Bu sırada özel konularınızdan kimseye bahsetmemenizi öneririz.

23 Eylül 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Saat 11:51 itibariyle bir kez daha gerçekleşecek Merkür-Pluto görünümü, meselelere duygularınızı katmadan baktığınızda her türlü pürüzün üstesinden gelineceğini gösteriyor. Bazen eşiniz veya başka insanlar sizin üzerinizde baskı kurarak yıldırmaya çalışıyorlar. Ancak siz de hassasiyetiniz nedeniyle onlara zemin hazırlıyorsunuz. Artık lütfen kendinize güveniniz ve siz de hoşlanmadığınız durumları dile getiriniz. Saat 12:56 itibariyle Yengeç burcunda oluşacak sondördün, aile bireylerinizle yakından ilgilenebilir, sorunlarında yanlarında olmaya çalışarak aranızdaki bütün problemleri ortadan kaldırmak niyetiyle hareket edebilirsiniz.  Amacınız onlarla paylaşımda bulunarak huzur ve güvenliğinizi sağlamaktır. Ancakve duygusal açıdan hayat size beklediklerinizi sunmuyorsa, bir de üzerinize geliyorsa dayanmanız kolay değildir. Ancak ben derim ki, bugün lütfen kendinize bu denli yüklenmeyiniz. Beklentileriniz gerçekleşmiyor diye, hayattan uzaklaşmayınız. 23 Eylül- 18 Ekim tarihleri arasında Akrep burcunda ilerleyecek Venüs, aile, çocuklar, aşk hayatınızla ilgili konularda etkilidir. Sevdiklerinize aşırı düşkünlük ön plandadır. Hatta çok daha fazla tutkulu davranırsınız. Bu çocuklarınız varsa onlarla ilgili konularda da böyledir. Derinlikli düşünürsünüz, geleceklerini sağlam temelli kurmak istersiniz. Aşkta cinsellik bir hayli etkindir. Bu süreci yöneten Mars, 27 Eylül tarihinde Oğlak burcunda ilerleyecek. Beraberliğin ciddiyete dönüşmesi mümkündür. Ancak tabii ki zaman olgusu önemli. Birbirinizi tanımak, anlamak, ilişkiye gösterdiğiniz özeni görmek gerekiyor. Diyelim ki, daha önce boşanmış veya sevgilisinden ayrılmış birisisiniz. Venüs-Akrep sürecinde beraberlik yaşama arzunuz yükselir. Fakat bir yandan da geçmişte yaşananları göz önüne alarak daha dikkatli bir incelemede bulunursunuz. Eğer çocuk sahibi olmayı düşünüyorsunuz. O zaman hem mali, hem sağlık hem de geleceğiniz açısından düşünmeyi unutmayınız. Umduğunuzdan daha güzel bir güne uyanmanız dileğimle,  

23 Eylül 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Ay burcunuzda ilerlerken, duygusal patlamalara karşı her an hazır olun. Gün içinde alınganlık gösterebilir ve duygusal ilişkilerinize yansıtabilirsiniz. Sevdiğiniz kişiden çok fazla şey bekliyorsunuz. Şimdiye kadar denemediğiniz işlerde ve hobileriniz de girişimciliğinizi kullanabilir ve kazançlarınızı arttırabilirsiniz. Zihinsel aktiviteniz yüksek.

23 Eylül 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Seyahatlerde artış yaşanabilecek 6 aylık süreçtesiniz. Seyahatler esnasında yaşadıklarınız ve yaşayacaklarınız hayatınızda önemli değişikliklere sahip olabilir. Seyahat esnasında tanışılan kişiler, okunulan kitaplar veya görülen yerler v.b. Bu esnada güvelikle ilgili başlıklar önem taşıyor unutmamakta fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bugün yaşayacağımız Balık burcunda meydana gelen Ay Tutulması hayalci yaklaşımlarımızı 1 Eylül deki Güneş Tutulması nın pratik ve uygulanabilir özellikleriyle birleştirmemiz gereğini hatırlatıyor. Karar vermek veya doğru düşünmek yine zor olabilir. Aldatıcı etkiler altındayız, bir alan seçip o alanda ilerleme zamanı. Gerilimin kendiliğinden geçmesini bekleyemeyerek ani tepkiler verebilir, ani hareketler yapabiliriz. Geçmişten gelen konular ilerlemenin önünü kesebilir veya bu konularla uğraşmak durumunda kalabiliriz. Anılarımızı zorlayabilir ve nelere takıldığımızı neleri unutamadığımızı tahlil etme ihtiyacı duyabiliriz. Ancak, Uranüs ve Mars etkileşimi ekleyeceği sürprizler, türlü hoşluklar ve özgün çözümlerle yardımımıza yetişecektir.Öfke açığa çıkabilir. Başkalarına zarar vermemek veya zarar görmemek için ekstra çaba gösterilmesi gerekebilir. Provokatif tavırlara karşılık vermemek ve sabırlı olmak en iyisidir. Duygusal veya fiziksel anlamda yaralayıcı olaylara karşı tedbirli olmak gerekebilir. Hayal dünyamız geniş olabilir, ama sorumlulukları ve ihmal kabul etmeyecek durumları asla ihmal etmemeliyiz.Tartışmalara girmekten kaçınmak ve ufak tefek kazalara veya sakarlıklara karşı tedbirli olmak da en iyisi iki hafta için. Tutulmanın detaylarını hafta başında ele almıştık, okumanızı öneririm Niobe'ce. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

23 Eylül 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel konularla ilgilenebilirsiniz. Hassas olduğunuz olaylarda içinize kapanabilirsiniz. İkili ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Sorumlu olduğunuz konularda hırslı davranabilirsiniz. İşleri en iyi hale getirmek isteyeceksiniz. Gelecek hayalleriniz için alternatif planlar gündeme gelebilir. Aşk hayatınızda keyifli başlangıçlar olabilir.

23 Eylül 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bekar Yengeçler aşkınız sizde bir hırs haline gelmeye başladı. Kendinizden çok farklı insanlara ilgi duyuyorsunuz. Ya kendinizi ona uydurun ya da onu kendinize.

23 Eylül 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

23 Eylül 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

3 hafta boyunca aşkla, çocuklarınızla veya yaratıcılıkla ilgili konularda ilişkilerinizi düzeltebilirsiniz. İlişkilerinizde müdanasız ve kıskanç davranışlardan kaçınmanız gerekiyor.

23 Eylül 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Anaç duygularınız artabilir. Çocuklarınızla ilgilenmek, sevgi, karşılıklı anlayış, öz güven ve merhamet gibi temalarla gününüzü huzur içinde geçirebilirsiniz. İnsanlarla iletişimde yapıcı etkilere sahip hissedeceksiniz.Aklınızdaki her düşünceyi ortaya dökme gibi bir yan etkiye de sahipsiniz. Zihinsel olarak uzlaştığınız birisiyle beklenmedik bir ilişkiye doğru ilerleyebilirsiniz. Güneş bir aylık Terazi burcu seyahatindeyken odak noktanız aileniz, ebeveyniniz, akrabalarınız ve eviniz olacaktır. Dekorasyon yaptırabilirsiniz.

23 Eylül 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşeyi kara görmeyin. Yukarı sıçramak gibi bir isteğiniz varsa arzu ettiğiniz pozisyona gelmekle kalmayacak, hedeflerinizi de birbir ele geçirmiş olacaksınız. Dizginler sizin elinizde. Aşk hayatınızda fırtınalar esse de yaşamın diğer alanlarında karşınıza güzel fırsatlar çıkacak.

23 Eylül 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 18' 22" R
Ay
Oğlak
09° 45' 20"
Merkür
Koç
16° 30' 34"
Venüs
Koç
29° 34' 47"
Mars
Balık
28° 50' 11"
Jüpiter
Boğa
23° 41' 19"
Satürn
Balık
16° 28' 24"
Uranüs
Boğa
22° 16' 53"
Neptün
Balık
28° 52' 22"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 37"
Lilith
Başak
23° 12' 36"
True Node
Koç
15° 23' 40"
Son Güncelleme : 29/04/2024 06:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>