Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Ağustos 2014, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Geçmişten çıkarttığınız önemli dersler aceleci davranmanızı engellemeli. Bu defa yanılgıları kaldıramayacağınızı biliyorsunuz. Temkinli davranmanın aşkta bir işe yaramadığını da bilgi hanenize katabilirsiniz.

Örgütçülüğünüz hayranlık uyandırıyor. Her şeyi yerli yerine oturtuyorsunuz. Bugünler içinde bazı tasfiyeler, sizinde katılacağınız çetin tartışmalara neden olabilir. Gelişmelere objektif bakmanız yararlı olacak.

Sizinle ilgisi olmayan bir parayla ilgililer kadar ilgilenmeniz gerekecek. Para konularındaki düzgün imajınız, size kaçamayacağınız birtakım yükümlülükler yükleyebiliyor.

İnsan hem ilginç, hem de kötü olabilir. İlginç kişilikler her zaman dikkatinizi çekiyor, onlara hemen sempati duyabiliyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde kafanızı kurcalayan konu, sizi çok yakında şaşırtabilir. Konuyla bağlantısı olduğunu sandığınız kişilerin konuyla uzaktan yakından ilgileri olmadığını görüp şaşırabilirsiniz. Kilitlenmiş bir sorunla bir süre daha meşgul olacaksınız. Bu kilidi açma uğraşınızda, hasarlı insan ilişkilerinin onarılamayacağına inanmaktan vazgeçebilirsiniz.

27 Ağustos 2014, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Çarşamba günümüz, saat 05:28-28 Ağustos saat 00:54 arasındaki Ay boşluk etkisi altında başlayacak.  Aksiliklerden hoşlanmayız. Sakin olmakta yarar görüyorum. Bu süre içinde hangi konuda olursa olsun, incelemeden,  detayları gözden geçirmeden,  üzerinde düşünmeden bir adım atmayalım. Çevremizdeki insanlara, durumlara sabır göstermemiz zor olabilir. Saat 18:46 Venüs-Mars arasındaki  görünüm, kendinizi güçlü hissedebilmek, amacınıza ulaşmak, gelişmek, büyümek, hayatınızın tüm kontrolünü ele geçirmek yönünde destekleyicidir. Eğer bu enerjiyi olumlu anlamda kullanmak istiyorsak, kendimize güvenmekten, inanmaktan, zorluklar bizi yıldırmaya çalışsa da azimle ilerlemekten geri durmamalıyız. Hayat kolay değil. Bazen kazanıyor, bazen kaybediyoruz. Ancak bu pes etmemiz anlamına gelmiyor. Madem ki yaşamımızı kurmak, kimseye muhtaç olmadan ayakta durmak istiyoruz. O zaman hayattın güzelliklerinden umudumuzu kesmememiz lazım. Bu görünüm aşk hayatınızdaki tensel arzuları yoğunlaştıran, maddi konularda kazançlı yatırımlarda bulunmanızı teşvik eden bir  ışık gibidir. Kim neyi istiyorsa, bu enerji ona sahip olması için harekete geçirir. Hani bir söz vardır. İstemek, başarmanın yarısıdır der. İşte bu görünüm hem hayatın zevkli yanlarının tadını çıkarabilmenizde hem de daha fazla kazanabilmenizde sizi inatçı kılar. Ancak bir şeyi unutmayın. Her şeyin azı karar, çoğu zarardır. â€'Ben kararında  olanı ve hayatı lezzetli kılanı istiyorum derseniz, o zaman buyurun bu enerji emrinize amadedir. AŞK,YÜREĞİN SIRRI ve EN BÜYÜK SINAVIDIR ASLINDA…. Yüreklerimiz her dem güzel sevgilerle mutlu olsun. Her şey gönlünüzce olsun. Kalben sevgilerimle,

27 Ağustos 2014, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, çalışmalarınıza hız vermeyi amaçlıyor ve ele aldığınız konuları kendi tarzınıza göre yorumluyorsunuz. Eleştiriden hoşlanmadığınız için, alınganlık gösterebileceğiniz bir gün içindesiniz. Güçlü bir egonuz var ve maddesel konulardaki cömertliğinizi, ne yazık ki duygusal yaşantınıza aktaramıyorsunuz.

27 Ağustos 2014, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli bir planınızda veya düzenlemede ani aksilikler veya boşluklar oluşabilir. Bu durumda olayı kompanse edecek çözümler bulunacaktır. Üzerinde düşünmeniz yeterli. Tüm burçlar için gün geneli: Bazı kişilerin bazı tavırları, düşünceleri, tepkileri veya yaşam tarzları hakkında olumsuz düşüncelere sahipseniz veya bu türlü şikayetleriniz varsa, bu fikirlerinizi ya da eleştirilerinizi dile getirmeniz durumunda, karşı taraf da aynı şiddetle veya daha kuvvetli reaksiyon gösterebilir. Benden uyarması Niobe'ce!

27 Ağustos 2014, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ticari alanlardaki çalışmalarınızda olumlu gelişmeler gözüküyor. Anlaşmalar ve sözleşmeler açısından hareketlilik yaşayabilirsiniz. Gün içinde pek çok görüşme yapmanız ve ziyarette bulunma ihtimaliniz oldukça yüksek. Hem sözlü hem de yazılı iletişim trafiğinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Kardeşlere dair konularda yeni gelişmeler olabilir.

27 Ağustos 2014, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

GÖZLERİNİZDE bir yorgunluk veya ağrı hissedebilirsiniz. Bunu sakın hafife almayın. İlerideki olası bir problem için uyarı olabilir.

27 Ağustos 2014, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz ve rahat bir gün. Amaçlarınıza rahatça ulaşabileceksiniz. Fakat çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz onları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından da vazgeçin. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Yenilikler yapmanın vakti geldi de geçiyor bile.

27 Ağustos 2014, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 03' 27" R
Ay
Yay
22° 51' 33"
Merkür
Koç
16° 12' 06"
Venüs
Koç
27° 59' 48"
Mars
Balık
27° 50' 42"
Jüpiter
Boğa
23° 23' 23"
Satürn
Balık
16° 21' 27"
Uranüs
Boğa
22° 12' 30"
Neptün
Balık
28° 49' 60"
Plüton
Kova
02° 05' 54"
Chiron
Koç
20° 31' 14"
Lilith
Başak
23° 04' 02"
True Node
Koç
15° 27' 30"
Son Güncelleme : 27/04/2024 23:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>