Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Ekim 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgiliniz ile birkaç gündür görüşemiyorsunuz. Bugün zaman zaman onun sevgisi konusunda şüphelere kapılacaksınız. Fakat hemen bu fikri kafanızdan hemen atmalısınız.

İş hayatınızda rutin bir gün geçireceksiniz. Kafanızda yeniplanları var. Fakat şimdilik bu konuda bir harekete geçecek cesarette değilsiniz. Önümüzdeki günlerde harekete geçebilirsiniz.

Bugün ufak tefek borçlarınızı ödemeniz gerekiyor. Bunun için biraz para ayıracaksınız. Bugün kendinize bir takım harcamalar yapabilirsiniz fakat hesaplamalarınızı iyi yapmalısınız.

Son günlerde çok şüpheci oldunuz. Bu kadar şüpheci olmanızı gerektiren hiçbir durum yok hayatınızda.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genel anlamda güzel ve istediklerinizin gerçekleşeceği bir Pazartesi günü geçireceksiniz. Bugün uzun zamandır görüşemediğiniz bir arkadaşınızla görüşme planı yapacaksınız. Gün boyunca neşeli ve enerjik olacaksınız. Geç saatlerde yapacağınız bir telefon görüşmesi ile harekete geçeceksiniz.

28 Ekim 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 12:03 olana dek Ay-Boşluk etkisi devam edecek. Bu zaman diliminde  önünüze yığılan işleri düzgün bir şekilde yerine getirmek için,  bir liste oluşturmanız ve programı takip etmeniz gerekebilir. Çalışıyor olun veya olmayın çevrenizde bulunan insanlara iyi niyet ve hoşgörülü davranmanız faydalıdır.  Ayrıca birlikte çalıştığınız insanların beklentilerine cevap vermeniz gerekebilir. Bu sizin işlerinizi çabucak halletmenizin önünde engel oluşturabilir. Kimi zaman patronunuz bir yolculukla ilgili son anda karar değiştirebilir, kimi zaman hizmet verdiğiniz insanlar başka bir yönde istekte bulunabilir. Kısaca belirli bir noktaya odaklanarak işlerin üstesinden gelmek oldukça zor görünüyor. Saat 11:49 da gerçekleşecek Güneş-Neptün görünümü, Ay-boşluk zaman dilimine rastlıyor.  Aşk hayatımız ve yaşamın genelinde rahatlatıcı, şefkat duygusu ve inanç gücümüzü yükselticidir. Aşkta tutkuları, empatide bulunmayı, yaşamı kucaklamayı sağlar. Fakat yine de, aklımız başımızda olmalı, gerçekleri göz ardı etmeden hareket etmeye özen göstermeliyiz. Saat 12:03 sonrası Ay,  karşıt burcunuz Oğlakta ilerlemeye başladığında, ilişkinizle ilgili konularda sorumluluklar, ortak olarak halledilmesi gereken işler önemli hale gelebilir. Sizin tepkilerinize karşılık partneriniz kendince yansımalarda bulunabilir. Size karşı ciddi ve mesafeli davranabilir,  kimi zaman da beraberliğinizle ilgili karamsar tepkiler içinde olabilir. Bu durumda ortak olarak belirli bir denge içinde hareket etmeniz gerekmektedir. Saat 14:45 Ay-Mars kavuşum etkisi altında, İlişkinizin niteliğine göre partneriniz üzerinizde hakimiyet kurabilir.  Eğer bir ilişkiniz yoksa  bu kişilikte olan birisini kendinize çekersiniz.  Bu enerji altında,  birlikte olduğunuz kişi veya olacağınız kişinin, seçkin ve statü meraklısı olduğunu söyleyebiliriz. Doğal olarak sizin üzerinizde liderlik kurmaya çalışması, verdiği kararlardan dönmemesi mümkündür. Saat 20:36 Ay-Neptün olumlu görünümü maddi dünyanın sıkıcı baskılarından manevi bir dünyanın huzurlu ortamına sizi davet eder. Saat 23:00 Ay-Venüs olumlu görünümü, ilişkinizdeki alışverişi olumlu yönde etkileyebilir. Günün güzellikler getirmesi ve gönlünüzü şenlendirmesi dileğimle,

28 Ekim 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi kaygılarınızın gündemde olacağı bir gün. Masraflarınızdaki artışların nedeni biraz da kendi hatanız. Bugün alış veriş yaparken, bütçenizi aşabilirsiniz. Sevdiğiniz kişinin üzerinizdeki baskısı sizi rahatsız edebilir. Düşüncelerinizi karşı tarafa sivri bir dil kullanarak söylemeniz, .istenmeyen tatsız olaylara neden olabiliyor.

28 Ekim 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yazdıklarımı ciddiye alın ya da almayın farkında olmasanız da, büyüme, gelişme ve ilerleme zamanındasınız. Tüm burçlar için gün geneli: Ortaya çıkmak üzere olan olayların ya da planlandığı gibi gitmeme olasılığı olan detayların(hala imzalanmayan anlaşmalar, yine ertelenen açılışlar veya başlangıçlar, karar verilemeyen tarihler v.b) meydana gelme ihtimali yerine, genele ve genel anlamda işlerin yolunda gidip gitmediğine odaklanabileceğimiz bir gün.

28 Ekim 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Daha üretken olacaksınız. Çalışma ve hizmet konularına odaklısınız. İş düzeninizde değişiklik yapabilir, yeni üretim tekniklerini uygulamak isteyebilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla daha uyumlu ve neşeli bir iletişim içindesiniz. Ekip çalışmalarından keyif alacaksınız. Evcil hayvanınızla ilgili gelişmeler olabilir.

28 Ekim 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

DUYGUSAL yönünüz ağır basacak. İş beklentisi içinde olan Yengeçler karşınıza fırsatlar çıkabilir. Sabırlı olursanız keyifli birsizi bekliyor.

28 Ekim 2014, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağlığınızı kafanıza çok taktınız. Adeta hastalık hastası oldunuz. Dostlarınız bu durumdan çok şikayetçi. Sizin yanınızda rahat değiller. Bu huyunuzdan vazgeçin. İşlerinize dört elle sarılın. Yüzdünüz ve kuyruğuna geldiniz. Bundan sonrası başarı.

28 Ekim 2014, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 00' 00" R
Ay
Koç
02° 07' 47"
Merkür
Koç
19° 26' 46"
Venüs
Boğa
06° 48' 32"
Mars
Koç
03° 21' 22"
Jüpiter
Boğa
25° 03' 38"
Satürn
Balık
16° 58' 44"
Uranüs
Boğa
22° 37' 04"
Neptün
Balık
29° 02' 48"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 19"
Lilith
Başak
23° 51' 39"
True Node
Koç
15° 24' 20"
Son Güncelleme : 05/05/2024 03:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>