Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Ekim 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Beraberliğiniz gittikçe bir sorun yumağına dönüşüyor. Karşılıklı olarak bunun için istekli bir havanız var. Akşam objektif yaklaşımlarla, belki her şeyin bitmemiş olduğunu fark edebilirsiniz.

İş yaşamınızda olumlu puanlarınız var. Önsezileriniz güçlü. Çalışma arkadaşlarınızla sessiz bir uyum içindesiniz. Saygılı, mesafeli ilişkiler dışarıda sıcak dostluklara dönüşebiliyor.

Önümüzdeki günlerde elinize iyi bir para geçebilir, yaklaşan iki senedinizi vaktinden önce ödeyebilirsiniz. Bugünlerde ve kısa vadede para sıkıntılarınız olmayacak gibi görünüyor.

Aşırı yorgunluğunuz sinirlerinizi de yıpratıyor. Son zamanlardaki mide şikayetlerinizin arkasında bu gerginlik olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde sıkıntıyla peşinizde dolanan biri var. Sizin adınızın da içinde olduğu hoş olmayan bir söylentinin gerçeklik derecesini öğrenmek isteyecek, bunun için uygun bir anınızı bekliyor. İnsanlara biraz tepeden yargılayıcı bakıyorsunuz. Başarısızlık diye bir şeyi kabul etmiyor, bu özelliğinizi abarttığınız bazı durumlarda tepkiler alabiliyorsunuz.

28 Ekim 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler, Saat 05:52 Güneş-Satürn görünümü, sevdiklerimize duyduğumuz sorumluluk ve ilişkimize verdiğimiz önemi işaret ediyor. Sözgelimi çocuklarımızın varlığı, onların geleceğini garanti altına almak niyetindeyiz. aşk gibi gelip geçici olduğu söylenen bir olguda bile, sabırlı ve prensip sahibi kişi olarak hareket ediyoruz. Aynı şekilde bunu partnerimizden bekliyoruz. Bu görünüm çiftler arasındaki ilişkiyi güçlendirici hatta evliliğe doğru yönelticidir. Saygı, sevgi, güven üçlüsünü, paylaşmayı, birlikte büyümeyi her şeyden çok daha fazla isteriz. Saat 07:38 - 29 Ekim saat 02:27 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Yenilik anlamında düşünülen işlerde beklemediğiniz aksamalar oluşabilir. Genel olarak sorunlarınızı bu etki altında çözmeye çalışmanız, gereksiz inatlaşmalara yol açabilir. Oysaki yapılması gereken sakin olmaya çalışmaktır. Huzurlu ve gönlünüzce dinleneceğiniz bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

28 Ekim 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Ay tüm gün boşlukta hareket edecek. Yoğun bir gün seni bekliyor. Bugün yaptığın işlerde daha çok insanla iletişime geçmen ve karşılıklı görüşme yapman gerekebilir. Ayrıca bugün kardeşlerinle de iletişime geçebilirsin? Fark ettirmek istemesen de, huzursuzluğunu saklamak konusunda pek başarılı değilsin? Tipik özelliğin olan içe kapanıklığını bir kenara bırakıp, çözemediğin noktada problemlerini güvendiğin biri ile paylaşabilirsin. İlişkisi olan bir Yengeç burcuysan, eşinle daha çok zaman geçirmelisin, ondan uzaklaştığın fikri oluşabilir. Sanatla ilgileniyorsan, çalışmalarını daha fazla kişiye ulaştırman için fırsatlar oluşabilir. Akşam saatlerini kendine ayırarak film izleyebilirsin.

28 Ekim 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün eski aile albümlerine bakmak veya geçmişte yaşanan olayları kurcalamak isteyebilirsiniz. Bu konuda eski hesapları açmak yerine sadece kendi mutluluğunuz için bir şeyler yapmayı deneyin.

28 Ekim 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün duygusal yönden sizi bağlayan konular, geçmişten kaynaklanan durumlar var. Olaylara daha tarafsız yaklaşmanız iyi olacak.

28 Ekim 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevdiğiniz insan zor işleri başarmak adına size destek olacak. Hayatınızda aşkın önemi artacak.

28 Ekim 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Tempolu bir haftanın ardından kendinizi tüm olan bitenden sıyırmak, kendi halinizde kalmak, dinlenmek isteyebilir, sessiz, sakin ortamları tercih edebilirsiniz. Müzik ve sanatın diğer dallarıyla ilgilenebilirsiniz. Mistik, spiritüel konulara ilgi duyabilirsiniz.

28 Ekim 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şevkatli ve duyguları yoğun yaşayan Yengeçler için bugün romantik ilişkiler söz konusu. İlişkilerde karşı tarafı çok zorlamaktan kaçınmakta fayda var. Gün boyu duygularınız çok inişli çıkışlı olabilir, ifadelerinizi seçmek önemli.

28 Ekim 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün herkes bol bol sizden bahsedebilir. Zira topluluklarla bağlantı içinde olduğunuz bir gündesiniz. Kolektif bilincinizde uyanış yaratabilirsiniz. Rüyalarınızdaki diyaloglar gerçek hayatınıza yansır. Hakkınızda çıkan dedikodulara kulak asmayın. Ruhsal açıdan zihin karışıklığı sizi rahatsız eder.

28 Ekim 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağlığınızı kafanıza çok taktınız. Adeta hastalık hastası oldunuz. Dostlarınız bu durumdan çok şikayetçi. Sizin yanınızda rahat değiller. Bu huyunuzdan vazgeçin. İşlerinize dört elle sarılın. Yüzdünüz ve kuyruğuna geldiniz. Bundan sonrası başarı.

28 Ekim 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 41' 29" R
Ay
Aslan
06° 52' 45" R
Merkür
Koç
27° 55' 48"
Venüs
Boğa
17° 52' 20"
Mars
Koç
10° 14' 34"
Jüpiter
Boğa
27° 10' 36"
Satürn
Balık
17° 40' 30"
Uranüs
Boğa
23° 08' 20"
Neptün
Balık
29° 17' 17"
Plüton
Kova
02° 04' 29"
Chiron
Koç
21° 24' 12"
Lilith
Başak
24° 51' 26"
True Node
Koç
14° 54' 04"
Son Güncelleme : 14/05/2024 02:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>