Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Eylül 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin gözlerindeki anlam, heyecanınızı daha da arttırıyor. Bugün ondan gelen bir telefonla sevinciniz doruklara ulaşacak. Onu çok beğeniyor, uzun süreli, kalıcı bir ilişki istiyorsunuz.

Yapmış olduğunuz bazı anlaşmaların, bağlantıyı koparma isteği içinde olduklarını hissediyorsunuz. Bu yüzden yeni bağlantılar arayacaksınız. Eski bir meslektaşınızın bu konuda size yardımları olacak.

Biriktirdiğiniz toplu parayı işe mi yoksa mala mı yatırmalı, diye bir ikilem içindesiniz. Bu konuda bilgi sahibi dostlarınıza danışacak ve onlardan birinin de katılımıyla en akıcı yolu seçeceksiniz.

Hiç ciddiye almadığınız bir sağlık sorununuz var. Bunun ne kadar önemli olduğuna bir uzman karar vermeli. Önemsiz bile olsa kendinizi bir göstermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşadığınız sıkıntılar ve partnerinizin duyarsız davranışları kendinize olan inancınızı kaybetmenize sebep oldu. Birçok konuyu başkalarından çok daha iyi yapabilme becerinize rağmen çok fazla köreldiniz ve gereken gücü bir türlü toplayamıyorsunuz. Bugün yaşamınızdaki önem verdiğiniz erkeklerin yaratığı sorunlara karşı hazırlıklı olmalısınız.

28 Eylül 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Saat 00:43 itibariyle Başak burcunda ilerleyecek Ay, burcunuz ile olumlu görünüm yapıyor. Demek ki sizler bugünlerde yaşamınızı ilgilendiren konularda planlı, akılcı, her bir detayı gözden geçirici şekilde hareket ederseniz, doğru bir tespitte bulunabilirsiniz. Saat 01:27 Ay-Mars görünümü, hem ciddiyetle duruma bakmamızı hem de başka görüşte olan kişilerle dikkatli bir şekilde konuşmamızı sağlayıcıdır. Saat 11:46 Ay-Venüs görünümü, çocuklarımız, aşk hayatımızla ilgili konularda tutkuluyuz, dikkatliyiz ve oldukça titiziz. Bu şekilde meseleleri ele alacağız. Saat 19:46 Ay-Neptün karşıtlığında, bir yanımız etrafımızdaki her durumu inceler durur. En yakınımızdaki insanlar bile, bizim huzursuzluğumuzdan şikayet eder. Biz de memnun değilizdir halimizden. Konuşuruz ancak, sarfettiğimiz her söz eleştirmeye dönüktür. Bazen de etrafımızdaki insanlar bize böyle yaklaşır. Benim tavsiyem, bu saatlerde dinlenelim.  Buna oldukça ihtiyacımız var. Saat 22:13 Ay-Kuzey düğüm kavuşumu, üzerinde hassasiyetle durduğumuz huzur, güvence, aile, gelecek gibi konular üzerinde durmamız sağlıyor. Ortaklaşa bir yaşam, hayatı birlikte kotarmak, çocuklarımız, değer verdiğimiz her ne varsa bizim için önemli. Tek başına değil, yan yana durarak, iyi ve kötü günde el ele vereceğimiz birine hasretiz. Saat 22:42 Ay-Satürn görünümü, yakınlarımızla alakalı meseleleri gözden geçirirken yapıcı tarzda hareket etmenin önemli olacağını işaret ediyor. Çünkü bir yandan kendi fikirlerimizi önemseyeceğiz, diğer taraftan başkalarıyla aramızdaki görüş ayrılıklarına karşı dikkatli olmak gerekiyor. İşlerinizi arzu ettiğiniz şekilde düzenlemeniz ve huzurlu bir gün geçirmeniz dileğimle,  

28 Eylül 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Rahat ve alnınızın açık olduğu bir konuda kenarda durmanız gerekiyor. Bugün bu konuyla ilgili bazı gelişmelerin içinde olacaksınız. Geri durmanızda yarar var. Uzak bir tanıdığınızdan onun esenlik haberini alacak, buna sevineceksiniz. Bazı durumlarda çok tez canlısınız. Aceleciliğin aslında insana kaybettirdiğini şu günlerde bir daha göreceksiniz.

28 Eylül 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Diğerlerini takip ederek öğreneceğiniz şeyler olabilir. İş arkadaşlarınızın veya meslektaşlarınızın sunacağı şeyleri dikkatle dinlemelisiniz. İşleri kendi bildiğiniz özgün yollardan halletmekten çekinmeyin. Yaptığınız işlere ve nasıl göründüğünüze etkisi olacak değişiklikler yapabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatleri sürprizlere veya farklı hoşluklara açık, yeni şeyler denemek isteyebiliriz, ama gün genelinde boşlukta olan Ay nedeniyle kararsızlıklar, belirsizlikler veya halsizlik türünde durumlar ön planda. Neyse ki, fırsatlara açık, iyimser akabileceğimiz, göreceli olarak şanslı günlerdeyiz. Ay boşlukta olsa da değerlendirelim. Bugün Oğlak burcuna geçecek olan Mars, Kasım ayının ikinci haftasına kadar başarıya odaklanacağımız, hedeflerimize ulaşabilmek için yüksek gayret göstereceğimiz motivasyonu yüksek bir sürece işaret ediyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

27 Eylül 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi fazla yormamaya çalışın. Yazışmaların ve konuşmaların yoğun olduğu bir gündesiniz. Kadınlardan alacağınız destekler olabilir. Gün içinde dikkat eksikliğinden dolayı hata yapmamaya özen gösterin. Kulağınıza yeni haberler gelebilir. İlerleyen saatlerde sorumlu olduğunuz konularda yeni kararlar almak için acele etmeyin.

28 Eylül 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Enerjiniz yüksek ve ideallerinizi hiç kimseyle paylaşmak istemeyeceksiniz. Emir almamak gibi takıntılarınız olduğu için, bugün istemediğiniz durumlara hedef olabilirsiniz. Sabırlı tavırlarınızla başarıyı kucaklayacaksınız.

28 Eylül 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

28 Eylül 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Zihinsel konularda çok çabuk karar değiştirebilir ve çevrenizdekilere karşı tolerans göstermekte zorlanabilirsiniz. Sizi geliştirecek alanlarla zenginleşmeye zaman ayırın.

28 Eylül 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sosyal faaliyetlerin veçevrenizdeki insanlarla girişilen etkinliklerin yoğun yaşanabileceği bir gün olacaktır. Odaklanacağınız konular ise söz konusu sosyal ilişkilerinizdeki alışveriş dengesini ve niteliğini irdelemek olacaktır.Cömert davranacağınız ve bunun karşılığını alacağınız keyifli ve aydınlık bir hafta sonu olabilir. Doğa yürüyüşlerini aksatmamalısınız. Sonbaharın tazelik hissettiren ikliminde kısa yürüyüşler yapmak için olumlu etkilere sahip bulunacaksınız. Kısa ve günübirlik gezintiler yapmak için de doğru bir zamandasınız.

28 Eylül 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal hayatınızlahayatınızı birbirine karıştırıyorsunuz. Dedikodular yüzünden özel hayatınızda birtakım fedakarlıklar yapmanız gerekebilir. İşinizle ilgili karar verirkenarkadaşlarınız konusunda oldukça dikkatli davranmanız gerekiyor.

28 Eylül 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 01' 46" R
Ay
Oğlak
05° 58' 34"
Merkür
Koç
16° 25' 49"
Venüs
Koç
29° 13' 44"
Mars
Balık
28° 37' 01"
Jüpiter
Boğa
23° 37' 20"
Satürn
Balık
16° 26' 52"
Uranüs
Boğa
22° 15' 55"
Neptün
Balık
28° 51' 51"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 39"
Lilith
Başak
23° 10' 42"
True Node
Koç
15° 24' 25"
Son Güncelleme : 28/04/2024 23:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>