Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Ağustos 2014, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Esas olarak ortada büyütülecek bir sorun yok. Ama siz bu ilişkide adeta bir sorun kaynağı gibi davranıyorsunuz. Güvensiz ve kıskanç davranışlarınız, onu gittikçe sizden uzaklaştırıyor.

Dünkü temponuz muhteşemdi. Bugün bazı yarım kalmış işlerinizi tamamlamaya çalışacaksınız. Epey zamandıralanınızı, koşullarınızı ve işyerinizdeki insan ilişkilerini sorguluyorsunuz.

Eliniz pek açık olmamasına rağmen borç verme konusunda biraz dağılmış görünüyorsunuz. Artık peşinde koşmak istemediğiniz bir alacağınız var. Bugün alacaklınızla bu sorunu oturup konuşacaksınız.

Karşılaştığınız sorunlardan bazılarını üstünkörü elden geçirip gerisini Tanrı ya havale ediyorsunuz. Çözüp hallettiğinizi sandığınız böyle bir sorununuz, bazı insanların didiklemeleriyle yeniden karşınıza çıkacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile içindeki yapay, geçici sürtüşmelerden endişeleriniz yersiz. Sizin dışınızda oluşan bu sürtüşmeler siz hiç karışmadan ortadan kalkacak. Bir dostunuzdan kent dışına davet alacak, ama zaman ayarlayamayacağınız için gidemeyeceksiniz. Geçmişinizle ilgili derin bir hesaplaşmanız var. Bunu bugünlerde bir dostunuzla paylaşmaya kararlısınız.

29 Ağustos 2014, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Cuma günümüzün ilk etkili enerjisi, saat 08:30 Ay-Uranüs karşıtlığıdır. Bir yandan evimiz içinde, ailemizi ilgilendiren konularda nazik paylaşımlara bir hayli ihtiyacımız var. Diğer yandanhayatında, toplumsal sorumluluklarımız bizi bir hayli yoruyor. Biz karşılıklı uzlaşıdan yanayız. Fakat başkaları bizim üzerimizde baskı kurduğunda buna tahammül göstermekte zorlanabiliriz. Saat 17:33 Güneş-Neptün karşıtlık etkisi, dikkatli bir şekilde hareket edilmesi gereken bir günde olduğumuzu işaret ediyor. Başkalarıyla olan her türlü irtibatımızda, çevresel ilişkilerimizde, yaşama bakış açımıza uymayan durumlarla karşı karşıya kalabiliriz. Birileri yüzünden ilerleyemediğimizi, arzu ettiğimiz gibi kararlar veremediğimizi, bir kurban gibi yaşadığımızı düşünebiliriz. Bu düşünceler bizi bir hayli yorabilir. Bu yüzden de insanlarla aramızda istemeden de olsa bir gerilim yaşanabilir. Saat 18:59-30 Ağustos saat 11:52 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Yeni bir aşk veya yenilik anlamındaki mevzular üzerinde çok dikkatli durmak gerekir. Çünkü atılacak bir adımın uzun ömürlü olması oldukça zordur. Telaşlı bir şekilde karar verilmemeli, enine boyuna düşünülmelidir. İç huzursuzluğu, gerginlik, net bir karar verememe gibi durumlar boşluk etkisi altında mümkündür. Saat 23:07 Venüs-Kuzey düğüm görünümü boşluk etkisi altında gerçekleşeceğinden, özellikle eviniz, ailenizle ilgili konularda verilecek kararların elbirliğiyle ele alınması ve maddi durumun gözden geçirilmesi gerekiyor. Sizin arzu ettikleriniz ile  kazancınız arasında dengesizlik varsa bir daha gerçekçi bir şekilde duruma bakmakta yarar var. Hangi gecenin koynunda uyursan uyu, Güneş her gün yeniden doğar unutma bunu…. Güneşin ışıkları altında, mutlu bir güne uyanmamız dileğimle,

29 Ağustos 2014, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eşinizi ve sevgilinizi özgür bırakın ve sosyal yaşantısına eşlik etmeye çalışın. Hayal kırıklıkları size göre değil. Aşkın önemli olduğu bir dönemdesiniz. Sevdiğiniz kişinin eleştirici yönleri canınızı sıkabilir. İlişkinizi gözden geçirmeniz gerekecektir. Mükemmele kavuşmak zaman alacaktır. Kendinize sorduğunuz sorular çok önemli unutmayın.

29 Ağustos 2014, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı önemli konulara gereken dikkati vermediğinizi fark edebilirsiniz. Ancak, buradaki asıl önemli konu, sabırlı olmak ve doğru zamanlama yapabilmek aslında. Tüm burçlar için gün geneli: Sanatsal, estetikle ilgili veya aşk ilişkilerinde olumlu adımlara açık bir gündeyiz. Ancak, akşam saatlerinden itibaren ise, bu verimli, yaratıcılık içeren ve sevgi alışverişlerine açık atmosfer gerginleşebilir. Olayların beklenmedik şekilde gelişebilme ihtimali, ani açıklamalar veya ilginç olaylar nedeniyle planlarımızda değişiklik yapmamız gerekebilir. Dolayısıyla, her konuda ve anda hazırlıklı ve gelişmelere uyum sağlayabilecek durumda olmamızda fayda var. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın.

29 Ağustos 2014, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ev ve ailevi konular öne çıkıyor. Eve dair işlerinizde ufak aksaklıklar yaşayabilirsiniz. Ertelediğiniz bazı tamirat işleri başınızı ağrıtabilir. Aileye ait mülklerle ilgili görüş ayrılıkları yaşanabilir. Ancak olumlu sonuç almayı başaracaksınız. O yüzden önemli meseleleri halletme işini ertelememeniz daha faydalı olabilir.

29 Ağustos 2014, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BUGÜN gelecek davetlere asla hayır demeyin. Hepsine vakit ayırmaya çalışın. Hastası olan Yengeçler sevineceğiniz haberler alacaksınız.

29 Ağustos 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaşlıklar, geleceğe yönelik yatırımlar ve projeler, sizin için ön plana çıkacak konular. Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Katılacağınız davet ve toplantılarda yaratıcılığınızla her zamankinden daha fazla dikkat çekeceksiniz.

29 Ağustos 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 39' 54" R
Ay
Oğlak
01° 01' 44"
Merkür
Koç
16° 20' 07"
Venüs
Koç
28° 46' 01"
Mars
Balık
28° 19' 39"
Jüpiter
Boğa
23° 32' 06"
Satürn
Balık
16° 24' 50"
Uranüs
Boğa
22° 14' 38"
Neptün
Balık
28° 51' 09"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
20° 33' 22"
Lilith
Başak
23° 08' 12"
True Node
Koç
15° 25' 31"
Son Güncelleme : 28/04/2024 14:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>