Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Kasım 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün elde ettikleriniz için kendinizi mutlu hissedeceğiniz bir gün. Duygusal olduğunuz kadar gerçekçisiniz de. İlişkinizde duygularınızdan çok gerçekler ağır basıyor.

Bir süre daha disiplinli ve yoğun bir çalışma temposu gerekebilir. Başarınızın sırrı titizliğinizde ve çalışkanlığınızda. Bu yönünüzle çok takdir topluyorsunuz.

Gereksiz harcamalardan kaçınmayı biliyorsunuz ama bazı zevkleriniz söz konusu olduğunda kendinizi pek frenleyemiyorsunuz. Yeni alışverişlerden önce bütçenizi gözden geçirmeniz yerinde olacak.

Önümüzdeki günler içinde kulağınıza gelecek bir haber sizi üzebilir. Üzülmeden önce meseleyi büyütüp büyütmediğinizi gözden geçirmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşamınızdaki köklü değişiklik hazırlıkları sizi heyecanlandırıyor. Değişikliklere kısa zamanda ayak uyduramayacağınız endişesiyle biraz tedirgin ve telaşlısınız. Ama umudunuz yerinde. Bugün umudunuzu arttıracak bazı gelişmeler var. Hayalini kurduğunuz bir haber alabilirsiniz. Bu haber yaşamınızda yeni değişikliklere neden olabilir.

29 Kasım 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 11:17 Ay-Venüs görünümü, Perşembe gününün ilk etkin enerjisidir. Parasal konularda hesabı bilmenin önemini gösteriyor. Karşınıza çıkan fırsatlar iki yönlü gibi dursa da, siz gerekli düzenlemeleri yaptığınızda her şeyin altından kalkabilirsiniz. Bugünlerde artık, dağılmadan, yavaş ve akıllıca ilerlemekte yarar var. Saat 12:47-14:08 arasındaki Ay-Boşluk etkisinde, maddi ve manevi anlamda risk altına gireceğimiz kararlardan kaçınalım. İnceleyelim, uzmanlarla görüşelim. Bütçemizin sınırlarını aşmayalım. Saat 14:08 Ay-Başak burcu geçişiyle, özverili davranmanın sınırlarını iyi belirlemeli ayrıca eleştirel yaklaşımlardan kaçınmalıyız. Bizim için kıymetli olan her konuda mükemmellik ölçümüzü ılımlı bir ayarda tutmamız yerinde olur. Bu saat sonrası gözlem gücümüz yüksek olacak. Saat 17:43 Ay-Merkür ve saat 22:11 Ay-Jüpiter görünüm etkisinde, birileri sütten çıkmış ak kaşık gibi haklı olduğunu iddia ederse sinirlenirsiniz. Size göre olması gerekenler var. Adil olmaya çalışıyorsunuz ama karşılığında size de böyle davranılmasını bekliyorsunuz.

29 Kasım 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Özverili davranıyorsun! Ay, öğle saatleri itibariyle boşlukta hareket edecek. Bugün önemli anlaşmalara imza atabilirsin. Özellikle uzun zamandırarayışı içindeysen, önemli bir kurumla anlaşma sağlayabilirsin. Hâlihazırda çalıştığın işin yanında gönüllü olarak bazı ilerde çalışıyorsan, emeğinin sömürüldüğünü fark edebilirsin. Bu durum hayatında net kararlar alamana ve sınırlarını daha net bir şekilde ortaya koymanı sağlayacak. İlişkisi olmayan bir Yengeç burcuysan, gün içerisinde katılacağın bir davette adeta gözlerini kamaştıracak biriyle tanışacaksın. İçe kapanık ve utangaç halin fark edilmemene neden olabilir. Biraz daha atak olmaya ne dersin? Aynı zamanda farklı yapıda insanlarla tanışabilirsin. Sana yakınlık gösteren insanlara karşı sen de özverili ve saygılı davranmaya ayrıca özen göstereceksin.

29 Kasım 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal açıdan gerilim hissedeceğiniz bir gün. Farklı istekler içinde bulunabilir, sabırsız ve heyecanlı davranışlar içine girebilirsiniz. Parasal konulara yönelik yeni atılımlarda bulunmak için büyük bir istek duyacaksınız.

29 Kasım 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bütçenizle ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha fazla çaba sarf edeceksiniz. Finansal işlerinizde yenilenme söz konusu olabilir. Öğleden sonra gündeminiz hareketlenebilir. Gelecek yönünde planlar yapmanız gerekebilir. Yakın çevrenizdeki değişikliklerden etkilenebilirsiniz. Akışta kalın.

29 Kasım 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevdiğiniz bir insan sizden yardım isteyebilir. Bu kişi ile geçmişte kalan yaşadıklarınızı göz önüne alarak hareket etmeniz en sağlıklısı olacaktır.

29 Kasım 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Maddi konular açısından hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Harcama ve alışverişler gündeme gelebilir. Bütçenizi ve maddi durumunuzu gözettiğinizden emin olmalısınız, zira fazlaca hoşunuza giden eşya veya giysiler karşısında duygusal davranabilirsiniz.

29 Kasım 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın çevrede tarışmalardan kaçının. Gün boyu yönsüzlük duygusu hakim olurken, eleştirilere maruz kalabilirsiniz. İlişkilerde ani sonlanmalar olası, son sözü ilk söylemekten kaçının.

29 Kasım 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başak burcunda seyahat eden Ay, bugün sizi oradan oraya koşturup peki çok işi aynı anda çözmenize destek verecek. Kardeşinizle bir program yapabilir, uzun zamandır konuşmaya fırsat bulamadığınız sohbeti gerçekleştirirsiniz. Çay saati için masanızı kusursuz yiyeceklerle donatıp keyfini sürebilirsiniz. Seyahat planı yapmaya başlayın.

29 Kasım 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Kendinize olan güveniniz ve pratik zekanız sayesinde işyerinizde terfi etmeniz çok yakın. Gerekgerek özel hayatınızda herşey toz pembe. Duygusal bağlamda yine de biraz dikkatli olmanızda fayda var. Sahiplenme duygunuzun ağır basmasına izin vermeyin.

29 Kasım 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 59' 13" R
Ay
Balık
02° 03' 51"
Merkür
Koç
18° 08' 13"
Venüs
Boğa
04° 15' 05"
Mars
Koç
01° 45' 31"
Jüpiter
Boğa
24° 34' 26"
Satürn
Balık
16° 48' 16"
Uranüs
Boğa
22° 29' 54"
Neptün
Balık
28° 59' 12"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 25"
Lilith
Başak
23° 37' 50"
True Node
Koç
15° 21' 33"
Son Güncelleme : 03/05/2024 01:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>