Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Mayıs 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun sabırlı biri olduğuna dair yakın çevresinden aldığınız duyumlar, sizi yanıltıp yarı yolda bırakabilir. Biraz elinizi çabuk tutun. Düşünmek için ayırdığınız zaman, hayli fazla.

Sizi anlamakta güçlük çeken insanlarla daha yakın ilişkiler içine girmenizde yarar var, kendinizi baskılamayın. Başarılı çalışmalarınız önümüzdeki günlerde meyvelerini toplayacak.

Hiç beklenmedik durumlarda ortaya çıkabilecek yeni masraflar, birikiminizi ve yeni girdilerinizi tehlikeye sokabilir. Son dönemde elinize geçen paraları gerekli yerlere yatırmayı ihmal etmemelisiniz.

Planlama aşamasında olduğunuz konularla ilgili değişik düşüncelere yöneleceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Tedbiri asla elden bırakmıyorsunuz ama bu, uzun ön hazırlıkları gerektiriyor ve zaman kayıplarına neden olabiliyor. Önemli kararlarınızda bile hızınızı kesebiliyor. Bir akrabanızla bugünlerde eskisinden çok fazla yakınlaşmalarınız olacak. Birlikte, şimdiye kadar hiç fark etmediğiniz ortak yanlarınızı keşfedeceksiniz. Sağlık konularında bazı koşuşturmalar söz konusu olabilir.

29 Mayıs 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Saat 00:06  itibariyle Ay-Balık burcu geçişi başlıyor. Bu enerji ılımlı, şefkatli, yardımsever özelliklerimizi öne çıkarıyor ve huzur veriyor. Sevdiklerimizi kucaklamak, şöyle sıkıntılarımızı arkamızda bırakmak istiyoruz. Yüreğimizin içinde sanki bir nehir sakince akıp gidiyor. Hayatı hem olumlu yanlarıyla hem de bu enerjinin moral desteğiyle hoş bir şekilde ele alabiliriz. Saat 10:48 Ay-Venüs zorlu görünümü altında, maddi ve manevi sorunları gözümüzde büyütebiliriz. Hesabımızı iyi bilelim. İş ilişkilerinde veya özel sorunlarımızda gerçekçi düşünmeye gayret gösterelim. Saat 15:12 itibariyle sondördün meydana gelecek. Bu görünüm, asıl söylemek istediklerimizi ifade edememenin işaretçisidir.  Birilerine uymak zorunda kaldığımız için rahatsızlık duyarız. Laftan, sözden, dedikodudan, gereksiz yere sinirlenmekten uzak durunuz. Saat 21:12 Ay-Neptün kavuşumu gerçekleşecek.  Bu görünümün  güçlü desteği sayesinde güzel duygular kendiliğinden yüreğinize ulaşır. Sevgi-şefkat duyguları yükselen inancınızla birlikte sizi sarıp sarmalar. Saat 23:45 Ay-Satürn görünümü, sevilmeye, ilgi görmeye, ılımlı davranışlara olan ihtiyacımızın göstergesidir. Ancak çalışma hayatımızda, günlük yaşantımızda bunu bulmakta zorlanabiliriz. Bu bizi yorabilir. Keyifli bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

29 Mayıs 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aklınıza taktığınız konular üzerinde yoğunlaşmak yerine, çevrenizdeki orijinal olaylara yorum getirmelisiniz. Zihinsel aktivitenizin yüksek olduğu bir gün..Sözlerinizi ustaca kullanarak, çevrenize istediğiniz her şeyi yaptırabileceksiniz. İşlerinizi kendiniz takip ettiğiniz zaman daha başarılı oluyorsunuz. Şartlarınız olumlu ilerliyor.

29 Mayıs 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal çatışmalara dikkat etmelisiniz. Evinizde yapacağınız değişiklikler daha iyi hissetmenizi veya stresi azaltmanızı sağlayabilir. Bu durum yaşam tarzınızı olumlu etkileyebilir. Sezgilerinize ve yaratıcı zekanıza güvenebilirsiniz.

27 Mayıs 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Duygularınızı daha iyi anlatabileceğiniz bir gündesiniz. Yeni şeyler öğrenmek de keyifli olacak. Uzaklar, yolculuklar söz konusu olabilir.

29 Mayıs 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Size bir takım yeni sorumluluklar vermek isteyebilirler. Fakat siz önce özel yaşamınızdakileri gündeme getirmeyi amaçlıyorsunuz. Her işinizi doğru zamanda çözmelisiniz.

29 Mayıs 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

29 Mayıs 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yabancı ortamlarda ve yeni tanışacağınız insanlarla olan duygusal temasınızda moraliniz gün içinde değişkenlikler gösterebilir. Geride durmak ve bir şeylerle uğraşmak sizi zorlayabilir. İsteğinizi güçlü tutmalısınız.

29 Mayıs 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün de sezgileriniz kuvvetli olabilecektir. Akşam saatlerinde huzur ihtiyacınız artabilir.Gündelik işlerinizde taşıdığınız sorumlulukları ve yükümlülükleri hatırlatacak ve destek sağlayabilecek biri ile tanışabilirsiniz. Dolayısıyla kariyerinizle ilgili gelişmelerde de insani ilişkiler konusunda daha mücadeleci ve yarar sağlayabilen bir konum için fırsatlar oluşabilir.Genel olarak ise; Ay tüm gün Balık burcunda olacak. Balık burcunun duygulu, romantik, yumuşak atmosferini haftanın bu son gününde dinlenmek rahatlamak, kendi içinize dönmek, sevdiğinizle romantik saatler geçirmek için kullanabilirsiniz. Öğle saatlerinde özellikle Ay ile Venüs arasında kare açı olacağı için, sevdiğinizle veya yakınlarınızla bir arada olmak arzusu artar. Mümkün olduğunca gününüzden keyif almak isteği göze çarpar. Hoşnut kalma çabası ve tatmin olma dürtüsü öne çıkar. Sosyalleşme konuları artar ve belki biraz yeme, içme etkinliklerine katılabilirsiniz. Fakat abartmamaya özen gösterin.Akşam saatlerinde Ay/Neptün kavuşumu nedeniyle duygulu, romantik, sanatçı yanımızı daha fazla açığa çıkarabiliriz. Melankolik ve nostaljik olmak da olasıdır. Müzik, dinlemek, yavaş bir tempoda hareket etmek, hayallere dalmak için çok müsait bir halde, kendi ritminizi kendinizi belirlediğiniz bir akşam geçiriniz. Belki de biraz rahatlamak için iki tek atabilir, içinizdeki romantiği uyandıracak bir şeyler karalayabilirsiniz. Akşam konsere gitmek, romantik komedi filmleri izlemek ya da evde kendinize tatlı bir şeyler yapmak, kendinizi şımartmak içinde destekleyici olacaktır.

29 Mayıs 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni bir atılımın eşiğindesiniz. İş hayatınızda hareketlenmeler var. Herşeyi gereğinden fazla ciddiye almaz ve yersiz alınganlıklardan kurtulursanız kazançlı çıkan her zaman siz olursunuz. Bu da ruhsal çöküntüye sebep olabilir. Aman biraz dikkat edin.

29 Mayıs 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 19' 10" R
Ay
Oğlak
09° 56' 25"
Merkür
Koç
16° 30' 49"
Venüs
Koç
29° 35' 49"
Mars
Balık
28° 50' 50"
Jüpiter
Boğa
23° 41' 30"
Satürn
Balık
16° 28' 28"
Uranüs
Boğa
22° 16' 56"
Neptün
Balık
28° 52' 24"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 40"
Lilith
Başak
23° 12' 41"
True Node
Koç
15° 23' 37"
Son Güncelleme : 29/04/2024 06:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>